Dr. Oetker, 7 г, Амоній, розпушувач для тіста
Dr. Oetker (Доктор Оеткер) амоній бікарбонат використовується в якості розпушувача для приготування випічки. Він надає їй легкість і м'якість, не залишаючи при цьому будь-якого специфічного смаку або запаху.
Амоній Dr. Oetker зручно придбати в невеликому пакетику, оскільки Ви зможете використати його відразу, при цьому правильно розрахувати необхідну кількість продукту. Найкращий результат в кулінарії дає амоній, який до використання не контактував з повітрям.
Виробник рекомендує використовувати вміст одного пакетика на 500 г борошна. Перед додаванням амонію Dr. Oetker в тісто слід розчинити його в столовій ложці рідини, а також з точністю дотримуватися всіх пропорцій.
Особливості:
- додає випічці м'якість, пористість і легкість;
- добре розчиняється.
Зберігати амоній Dr. Oetker слід в сухому прохолодному місці.
ХАРАКТЕРИСТИКИ DR. OETKER, 7 Г, АМОНІЙ, РОЗПУШУВАЧ ДЛЯ ТІСТА | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Розпушувач тіста |
Кількість | 1 |
Вага, г | 7 |
Тип | Харчова добавка |
Бренд | Dr. Oetker |
Термін зберігання | 12 міс |
Призначення | Для випічки |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки