Ямуна, 100 г, Мак кондитерський
Мак кондитерський вітчизняного виробника Ямуна - затребувана і відома з давніх часів начинка для пирогів, рулетів і булочок. На основі сухого продукту готують макову начинку для пиріжків і солодкої випічки. Також часто додають мак в тісто для випікання коржів для торта або печива, в крем і навіть використовують для панірування м'ясних і рибних шматочків.
Присутність маку в готовій страві надає слідкувати горіховий відтінок смаку. Чудовим доповненням до макової начинки стане шоколадна глазур, мед і часточки цитруса. Компанія Ямуна виробляє високоякісну продукцію з використанням добірної натуральної сировини. Кондитерський мак представлений в м'якій упаковці, що містить 100 г сухого продукту.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ЯМУНА, 100 Г, МАК КОНДИТЕРСЬКИЙ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Кондитерський |
Кількість | 1 |
Вага, г | 100 |
Тип | Мак |
Бренд | Ямуна |
Країна виробник | Україна |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Без добавок |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки