Castellino, Часник карамелізований в бальзамічному оцеті, 180 г
Часник Castellino (Кастелліно) вироблений в Італії під ретельним контролем кожного циклу - від збору врожаю до зберігання готової продукції. Для консервації використовують тільки найсвіжішу сировину.
Дольки часнику карамелізують на грилі, потім маринують в бальзамічному оцеті. Навіть при термічній обробці в продукті зберігаються всі корисні речовини. Часник Кастелліно має ніжний смак з пікантною кислинкою. Він може бути самостійною стравою, як легка закуска або доповненням до асорті маринованих овочів. Карамелізований часник урізноманітнює смак гарнірів, м'ясних і овочевих страв. Після маринування він втрачає характерний різкий аромат, через якого багато хто не люблять вживати його в сирому вигляді.
Особливості карамелізованого часнику Castellino:
- з натурального і свіжого сировини;
- з додаванням італійського бальзамічного оцту;
- обсмажена на грилі;
- містить вітаміни і мінерали;
- без різкого часникового аромату.
ХАРАКТЕРИСТИКИ CASTELLINO, ЧАСНИК КАРАМЕЛІЗОВАНИЙ В БАЛЬЗАМІЧНОМУ ОЦЕТІ, 180 Г | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Мариновані |
Кількість | 1 |
Вага, г | 180 |
Тип | Консервація |
Бренд | Castellino |
Країна виробник | Італія |
Кількість в упаковці, шт. | 1 |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | З натуральних інгредієнтів |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки