Monini, 500 мл, Оцет бальзамічний, Із Модени, скло
Унікальний бальзамічний оцет із італійської провінції Модени виробництва "Monini" (Моніні) відрізняється від аналогічних приправ своїм більш насиченим відтінком кольору, а також більш густою консистенцією.
Оцет бальзамічний "Monini" використовують, аби зробити більш м'якими та легкими на смак тушковані, запечені чи смажені овочі, м'ясо та рибу, адже приготований на його основі маринад є більш духмяним та сприяє збереженню соковитості продуктів.
Особливості бальзамічного оцту виробництва ТМ "Monini":
- калорійність на 100 г - 97 ккал;
- чудово поєднується з оливковою та рафінованою соняшниковою олією, на основі яких готуються заправки для салатів;
- пляшка із темного скла надійно захищає продукт від втрати характерних смакових та ароматичних властивостей.
ХАРАКТЕРИСТИКИ MONINI, 500 МЛ, ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ, ІЗ МОДЕНИ, СКЛО | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Оцет бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Monini |
Об'єм, мл | 500 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Без добавок |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки