Leonardi, Оцет бальзамічний, 6 років витримки, 250 мл
Бальзамічний оцет Leonardi (Леонарді), воістину можна вважати найбільш складною приправою до страв. У середньовічні часи страви з використанням бальзамічного оцту можна було зустріти тільки на столах королівської сім'ї та людей, що мають найвищий статус в країні. Технологія його виготовлення дуже складна і має безліч нюансів, головним з яких є витримка в дерев'яних діжках терміном не менше трьох років. Тільки після цього терміну бальзамічний оцет набуває свій елегантний і витончений смак.
Під час ферментації прийнято зменшувати розмір діжок, в яких зберігається майбутній оцет. Це робиться для того, щоб надати йому більшої складності в смаку. Компанія Leonardi починаючи з 1871 року виготовляє бальзамічний оцет найвищої якості. Їхня продукція високо цінується кращими експертами в цій сфері. Вони випускають справжній бальзамічний оцет, створений за всіма технологіями, і пройшовший безліч етапів перевірки для того, щоб Ви мали можливість створювати свої кулінарні шедеври.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEONARDI, ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ, 6 РОКІВ ВИТРИМКИ, 250 МЛ | |
---|---|
Об`єм, л | 0,25 |
Упаковка | Скло |
Вид | Бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Leonardi |
Об'єм, мл | 250 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Для харчових продуктів |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки