Leonardi, Оцет бальзамічний білий (serie 4), 0,25 л
Білий бальзамічний оцет від торгової марки Leonardi (Леонарді) додасть Вашим стравам небувалої шляхетності й вишуканості. У давні часи бальзамічний оцет вважався «соусом королів». Його додавали тільки на королівський кухнях, або в будинках наближеної до королівської родини знаті. Жоден соус в світі не мав такої честі і неспроста.
Для виготовлення витонченого Білого бальзамічного оцту Леонарді відбираються найкращі врожаї винограду. Отриманий методом пресування сік уварюють і поміщають на витримку в дубові бочки мінімум на 3 роки. Ходить легенда, що для створення справжнього бальзамічного оцту необхідна витримка не менше 12 років, але завдяки сучасним технологіям цей термін уже давно був скорочений.
Бальзамічний оцет Leonardi має кисло-солодкий смак і підходить для додавання практично в усі страви, від салатів до десертів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEONARDI, ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ БІЛИЙ (SERIE 4), 0,25 Л | |
---|---|
Об`єм, л | 0,25 |
Упаковка | Скло |
Вид | Бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Leonardi |
Об'єм, мл | 250 |
Країна виробник | Франція |
Для | Для усіх |
Тип продажу | Поштучно |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки