Leonardi Bellissima, Оцет бальзамічний (витримка 2 роки), 250 мл
Бальзамічні соуси торгової марки Leonardi (Леонарді) роблять вишуканим смак будь-якої страви. Бальзамічний оцет Leonardi Bellissima (Леонарді Беліссіма) готують за старовинним рецептом сімейства Леонарді, який не один десяток років міститься в найсуворішому секреті. Батьківщиною традиційного соусу бальзамiк прийнято вважати італійську провінцію Модена.
Бальзамічний оцет Леонарді виробляють з декількох сортів винограду, потім витримують в бочках протягом двох років, завдяки чому даний продукт набуває свій неповторний смак.
Бальзамічний оцет з Модени відрізняється яскравим насиченим ароматом і характерним кисло-солодким присмаком. Прекрасно поєднується з рибою, м'ясом, овочевими гарнірами і салатами. Гурмани оцінять поєднання бальзамика з морозивом, полуницею або сиром пармезан.
Рекомендується вживати не більше 1 столової ложки бальзамічного оцту на людину за один прийом.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEONARDI BELLISSIMA, ОЦЕТ БАЛЬЗАМІЧНИЙ (ВИТРИМКА 2 РОКИ), 250 МЛ | |
---|---|
Об`єм, л | 0,25 |
Упаковка | Скло |
Вид | Бальзамічний |
Тип | Оцет |
Бренд | Leonardi |
Об'єм, мл | 250 |
Термін зберігання | 12 міс |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки