Пульсоксиметр - купити Медтехніка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Пульсоксиметр у Нова пошта


Напевно, кожен з нас, навіть якщо не хворів на коронавірус, знає особливості перебігу хвороби та приблизну схему лікування. Один із ключових параметрів для моніторингу – це сатурація (відсоток насичення крові киснем). Для цього використовується особливий пристрій, який називається пульсоксиметр. Це компактний прилад, який вимірює частоту пульсу і відсоток насичення крові киснем. Маючи під рукою такий пристрій, можна самостійно проводити первинну діагностику та стежити за рівнем сатурації в ході лікування коронавірусу, тим самим своєчасно визначаючи критично низькі значення та запобігаючи кисневій недостатності.

Як працює пульсоксиметр? Дія приладу ґрунтується на проходженні світлового випромінювання через кров та м'які тканини. Результати обробляються вбудованим мікропроцесором та відображаються на екрані. Як користуватися пульсоксиметром, щоб коректно заміряти показання:

  • Виконувати моніторинг пацієнта, який перебуває у спокійному стані.
  • Руку, на якій закріплений прилад, тримати на рівній поверхні та не рухатися.
  • Перед використанням перевіряйте заряд батареї.
  • Закріплюйте прилад безпосередньо на пальці.
  • Вимірювання займає 15-20 секунд, після чого пристрій видає результати на екран.

Яким має бути рівень кисню у крові? У здорової дорослої людини сатурація становить 95-100%. Сатурація 94% і є приводом для звернення до лікаря.

Сучасні пульсоксиметри дуже компактні, дають точний результат, доступні за ціною та не мають протипоказань до застосування. Заміряти сатурацію можна навіть у маленьких дітей, не боячись зашкодити здоров'ю.

Чому варто купити пульсоксиметр

Останні два роки весь світ живе у складних епідеміологічних умовах. Щодня ми відчуваємо величезний стрес, аналізуючи власне самопочуття. Перші ознаки ГРВІ можуть говорити про поразку організму коронавірусною інфекцією, а можуть бути звичайною застудою. Пульсоксиметр – це можливість проводити ретельну діагностику навіть у домашніх умовах. Первинна діагностична процедура дозволить уникнути розвитку одного з найважчих ускладнень ковід – пневмонії, адже найчастіше запальний процес протікає у хворих фактично безсимптомно.

Маючи під рукою пульсоксиметр і розуміючи, як користуватись пристроєм, Ви зможете самостійно проводити моніторинг сатурації в домашніх умовах. Своєчасна діагностика та виявлення погіршення стану дозволять вчасно звернутися до лікаря та попередити можливі ускладнення. Але коронавірус – це не єдина причина купити пульсоксиметр, оскільки вимір сатурації є обов'язковим і в інших випадках:

  • При вроджених вадах серця.
  • При серцевій недостатності.
  • При захворюваннях дихальних шляхів із ознаками дихальної недостатності. До таких захворювань відноситься пневмонія, бронхіт, астма, хронічні хвороби легень.

Тому пульсоксиметр зараз має бути в кожній аптечці. Знаючи, як правильно заміряти сатурацію, Ви зробите це будь-якої миті, щоб знизити рівень стресу і позбутися паніки. Кашель або задишка не завжди свідчать про тяжке ураження органів дихання, а пульсоксиметр дозволить виконати первинну діагностику стану без візиту до лікаря.

Де придбати пульсоксиметр в Україні

В умовах пандемії коронавірусу попит на подібні прилади зростає з кожним днем. Якщо спочатку пристрої були у вільному доступі, то зараз знайти в аптеках пульсоксиметр дешево практично неможливо, адже їх миттєво розкуповують. Інтернет-магазин АкваМаркет – це можливість замовити пульсоксиметр недорого з доставкою по Києву та Україні. Ми забезпечили регулярне постачання приладів від провідних виробників, тому на нашому складі пристрої завжди є. Купити пульсоксиметри оптом або в роздріб Ви можете не виходячи з дому. Є доставка, гарантія та можливість повернення. Пристрої з підтвердженою ефективністю, які будуть на сторожі Вашого здоров'я та спокою за умов нестабільної епідеміологічної обстановки.

Як вибрати пульсоксиметр

Підбираючи відповідну модель для побутового використання, звертайте увагу на розмір та вагу пристроя. Краще, якщо пристрій буде портативним, легким і компактним. Уважно подивіться на екран та його розміри. Важливо щоб кожен користувач міг розібрати, що показують цифри на пульсоксиметрі. Якщо показання занадто дрібні, виберіть модель з екраном якомога більше. Також зважайте на тип живлення, можливість роботи на акумуляторі, додаткові опції. У деяких випадках буде корисним наявність таких функцій, як перемикання режимів екрана, підключення до смартфону, звукові сигнали та можливість встановити тривожні оповіщення.

Наші менеджери допоможуть підібрати пульсоксиметр, який стане Вашим надійним помічником. Всі моделі, представлені в каталозі АкваМаркет, продаються з гарантією, прості та зручні в експлуатації.