Килимок придверний - купити Товари для дому у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Pro service, 1 шт., Килимок дезінфікуючий, синій, 50 х 50 см
Pro service, 1 шт., Килимок дезінфікуючий, синій, 50 х 50 см
45000
Артикул: 85748
Eurogold, 40х59 см, Килимок гумовий

на завтра
Артикул: 69856
Сота, 40х60 см, Килимок гумовий

на завтра
Артикул: 69857
Килимок придверний з принтом, Заходь! Тут добре, на гумовій основі, 750х450х4 мм
Артикул: 81153

Килимок придверний у Нова пошта


Килимок придверний - це незамінний помічник у боротьбі за чистоту та охайність приміщення. Такі аксесуари можна побачити не лише вдома, а й в офісах, адміністративних будинках, фітнес-центрах. Без килимків просто не обійтися, якщо Ви хочете зберегти підлогове покриття максимально чистим. Погодні умови непередбачувані та можуть змінитися кілька разів на день. А брудні сліди від взуття нікому не принесуть задоволення. Симпатичні придверні килимки, що підкреслюють інтер'єр, створюють приємне враження на гостей та клієнтів. Крім цього аксесуари забезпечують максимальний комфорт від перебування в приміщенні, де підлога чиста і на ній немає слідів від брудного взуття.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам купити з доставкою килимки в передпокій для дома чи офіса. Величезний вибір якісних товарів від провідних виробників. Абсолютно всі килимки виготовлені з надійних матеріалів, відрізняються тривалим терміном експлуатації та гарним оформленням. В онлайн-каталозі АкваМаркет Ви можете підібрати:

  • Килимки потрібного розміру та форми.
  • Вироби з певними функціональними особливостями (вологоубираючі, брудозахисні килимки для дома та офіса).
  • Придверні килимки, виконані в будь-якому дизайні та оформленні. Величезна палітра відтінків, будь-які форми, принти та забарвлення.

Якщо Вам потрібно купити килимок придверний дешево, загляньте до нас. На АкваМаркеті зібрані пропозиції різного цінового сегменту, серед яких обов'язково знайдеться те, що підходить саме Вам.

Гумові придверні килимки

Ідеальний всесезонний варіант, який справляється із серйозними забрудненнями. Гумові покриття зі щетинистою або ребристою поверхнею видаляють бруд навіть із рифленої підошви. Гумові килимки стійкі до перепадів температур, невибагливі у догляді, тому підходять навіть для місць із високою прохідністю.

Текстильні килимки на гумовій основі

Вироби з текстилю частіше використовують у житлових приміщеннях або як допоміжний елемент для гумового килимка. Верхня частина килимка з текстилю добре вбирає залишки вологи та забруднень, які, можливо, не видалив килимок гумовий. Однак краще не використовувати такі вироби у вологу погоду, оскільки на мокрому килимку швидко з'являються бактерії та розмножуються мікроби. Для сухого сезону текстильні килимки підходять ідеально. Прогумова основа запобігає ковзанню.

Як вибрати придверний килимок

Щоб вироб повністю відповідав Вашим потребам, варто уважно поставитися до його вибору. В асортименті нашого інтернет-магазину Ви знайдете абсолютно різні рішення, призначені для тих чи інших умов експлуатації. Перед покупкою уважно вивчіть товари та оцініть за такими критеріями:

  • Місце розташування. Щоб забезпечити максимальний захист приміщення краще використовувати брудозахисні килимки всередині та зовні кімнати. Розмістивши вироби з обох боків дверей, Ви найкраще захистите підлогове покриття від вологи та бруду.
  • Розмір. Естетично виглядають килимки для дому та офісу, розмір яких збігається з розмірами дверного отвору. Не має значення, яка у вироба форма, а ось розмір підбирайте під двері, щоб розмістити впритул до порога без вільного простору з боків.
  • Сезон. Як правило, про купівлю килимка ми згадуємо у дощову чи снігову погоду, коли на порозі збираються сліди від мокрого взуття. Однак і в сухий сезон килимок краще залишити біля дверей, щоб перешкоджати проникненню пилу та іншого бруду до приміщення. Деякі моделі придверних килимків розраховані на всесезонне використання і універсально підходять як для сухої, так і для мокрої погоди. Але за бажанням Ви можете купити придверний килимок на гумовій основі для теплої пори року та для холодної. Другий варіант буде більш гігроскопічний та щільний. Вологовбираючий килимок для зимового часу підходить ідеально.
  • Інтенсивність експлуатації. Варто особливо уважно вибирати килимки для офісів або інших приміщень з високою прохідністю, оскільки тут на перше місце виходять такі параметри, як зносостійкість та практичність. Дешевий та тонкий придверний килимок не витримає інтенсивного використання, матеріал швидко втратить форму та зовнішній вигляд.
  • Дизайн. Тут все залежить лише від Ваших уподобань. Килимок придверний з принтом може стати особливістю інтер'єру, але в інших ситуаціях більше підійде виріб в лаконічному оформленні. У нашому магазині є великий вибір моделей, серед яких Ви неодмінно знайдете ідеальне рішення на власний смак.

Завдяки зручній навігації у нашому каталозі Ви легко підберете презент на новосілля друзям чи килимки в офіс оптом у великій кількості. Доставка діє по всій Україні.