Контейнер для сміття - купити Ємності для прибирання у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Rotho Atlas, 100 л, Контейнер для сміття, на колесах Rotho Atlas, 100 л, Контейнер для сміття, на колесах
Артикул: 86663

Контейнер для сміття у Нова пошта


Контейнер для сміття - це спеціальна ємність для збору відходів. Як відомо, утилізація сміття сьогодні є актуальною проблемою для тисяч міст. Багато матеріалів підлягають вторинній переробці або повторному використанню, тому поряд зі звичайними сміттєвими баками з'явилися контейнери для сортування сміття та його подальшої переробки. Сучасні сміттєві контейнери відрізняють деякі особливості, в числі яких компактні розміри, ергономічний дизайн, зручне транспортування і експлуатація, невибагливість у догляді, а також можливість використання в будь-яких умовах. Можна підібрати контейнер сміттєвий з кришкою, ручками або коліщатками, щоб зробити використання ємності ще більш комфортним.

АкваМаркет пропонує купити сміттєві контейнери за ціною виробника. У нашому каталозі є різні моделі баків, серед яких точно знайдеться Ваш ідеальний варіант. Міцні, надійні, функціональні і довговічні контейнери для гігієнічної та зручної утилізації різноманітних відходів. Зверніть увагу, що при замовленні оптом діє спеціальна ціна.

Який сміттєвий контейнер купити

Якщо уважно вивчити асортимент виробів, представлених на ринку, можна приємно здивуватися його різноманітності. Це лише на перший погляд здається, що бак для сміття - товар уніфікований. Є маса різних варіантів, що відрізняються за різними характеристиками. Наприклад, в залежності від цільового призначення баки бувають:

  • Для побутових відходів твердих (ТПВ).
  • Для перевезення великогабаритного сміття (ВГС).
  • Спеціалізовані, призначені для утилізації окремого виду відходів. Наприклад, контейнери для пластикових пляшок, для паперових відходів, для харчових відходів.

Безумовно, класифікуються вироби і за матеріалом, з якого вони виготовлені. Найчастіше виробники пропонують споживачам наступні моделі:

  • Сміттєвий контейнер металевий. Цей матеріал міцний, зносостійкий і витримує високі навантаження. Тому для таких контейнерів легко реалізувати будь-який обсяг. Єдиний недолік металевих баків - вони дуже важкі. Тому доведеться вирішувати питання не тільки з утилізацією, а й з вивезенням сміття.
  • Сміттєвий бак пластиковий. Такі ємності роблять із сучасних полімерних матеріалів, які стійкі до забруднень, зростання патогенної мікрофлори. Пластикові урни для сміття вуличні легкі, практичні, легко чистяться і їх зручно використовувати навіть в приватному будинку. Завдяки широкому асортименту можна підібрати ємність відповідного обсягу, якого буде достатньо в кожному конкретному господарстві. Пластиковий контейнер для сміття на колесах має значну місткість, хоча і поступається за обсягом металевим моделям. Вироби з полімерів не бояться перепадів температур, атмосферних опадів або сонячної спеки.

Як вибрати сміттєвий контейнер, який Вам підійде

Складно відповісти на це питання однозначно, оскільки у споживачів абсолютно різні потреби. Тому при виборі сміттєвого контейнера обов'язково орієнтуйтеся на свої побажання і потреби. Якщо потрібно утилізувати сміття швидко і максимально гігієнічно, варто купити сміттєвий контейнер з педаллю. Такі ємності відкриваються автоматично, кришку не потрібно піднімати руками. В результаті контакту з поверхнею немає, користувач відчуває максимальний комфорт і безпеку. Якщо необхідно забезпечити безперешкодне і легке пересування контейнера по території, Ваш вибір - контейнер сміттєвий на коліщатках. Більш місткі і об'ємні баки мають зручні ручки, за допомогою яких урна легко пересувається з місця на місце.

Вибір на користь того чи іншого матеріалу віддавайте з урахуванням умов експлуатації. І пам'ятайте, що металеві контейнери для сміття завжди більше пластикових. Однак використовувати місткі баки не завжди потрібно. Іноді достатньо обмежитися сміттєвим контейнером об'ємом 120 л або 240 л.

Іноді складно вибрати сміттєвий контейнер самостійно, тому що пропозицій на ринку занадто багато. Менеджери магазину АкваМаркет охоче допоможуть знайти краще рішення в рамках Ваших фінансових можливостей і потреб. Асортимент магазину включає в себе як невеликі сміттєві контейнери, так і місткі баки, а також вуличні сміттєві урни, які стануть в нагоді на підприємствах або в організаціях. Надійні і довговічні сміттєві контейнери з доставкою по Україні. Відправлення з Києва здійснюється в день замовлення.