Масажна олія - купити Догляд за тілом у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ароматика, 50 мл, Олія масажна для схуднення
Артикул: 75887

Масажна олія у Нова пошта


Масаж - це корисна процедура, яка має лікувально-профілактичну дію і виробляє терапевтичний ефект. Навіть звичайний розслабляючий масаж після важкого дня допоможе зняти стрес, розслабитися і усунути напругу в м'язах. Крім цього масаж вирішує й інші завдання, а допомагає в цьому правильно підібране масажне масло. Без нього жоден досвідчений масажист не почне роботу. Масло - це не просто косметичний доповнення, а неймовірно важливий компонент процедури. В процесі інтенсивного впливу без додаткового живлення або зволоження шкіра може розтягнутися. Крім цього, вплив на шкіру викликає дискомфорт: хворобливі відчуття, печіння, сухість шкіри.

Масло масажне пом'якшує механічний вплив і надає йому потрібний ефект. Масажні масла є базові та активні. Їх змішують між собою, щоб отримати ефективний концентрат для виконання процедури. Деякі легкі базові масла підходять для індивідуального застосування, однак більшість з них краще все-таки змішувати. Об'єднуючи два продукти зі схожим принципом дії, можна знайти ідеальний засіб для вирішення поставленого завдання.

Цілющі властивості і користь масел масажних

Якісне масло не тільки полегшує ковзання рук під час виконання процедури. Крім цього масла мають масу корисних властивостей. Залежно від складу масажне масло:

  • Усуває розтяжки і прояви целюліту.
  • Стимулює обмінні процеси, чим прискорює процес спалення жиру.
  • Лікує акне, освітлює веснянки, допомагає боротися з прищами або іншими шкірними захворюваннями.
  • Надає загальнозміцнюючу дію і підсилює імунітет.
  • Тонізує шкіру і робить її пружною, підвищує тургор.
  • Надає розігріваючу або охолоджуючу дію.

Знаючи особливості дії того чи іншого масла, Ви легко підберете косметичний засіб з потрібними властивостями. А ароматичні добавки у вигляді ефірних масел зроблять процедуру ще більш приємною і корисною. Не секрет, що ароматерапія в рази покращує якість відпочинку під час процедури. Тому якісне антицелюлітне масло - це не просто помічник в боротьбі за красиву шкіру, але і можливість розслабитися, знизити ознаки стресу або перевтоми. Не забувайте про те, що масла містять корисні органічні кислоти, мінерали і вітаміни. Усмоктуючись через шкіру, елементи проникають в організм і надають сприятливу дію на наше здоров'я.

Що таке базове масажне масло

Базові масла - це субстанції, які використовуються для поліпшення ковзання рук під час масажу. Звичайно, самі по собі і вони мають терапевтичну дію. Базове масло масажне для тіла і для обличчя є натуральним захистом від негативних зовнішніх факторів, таких як мороз, вітер, сонце або агресивна екологічна обстановка. Базові масла бувають мінеральними, натуральними і змішаними. Залежно від складу кожна субстанція має ту чи іншу дію. Ось найпопулярніші види масажних масел базових:

  • Макадамія. Гіпоалергенне масло, яке володіє сильною відновлючою дією. Надає підтягуючий ефект, тому часто використовується для процедур, спрямованих на корекцію фігури.
  • Масажне масло з виноградних кісточок. Прискорює регенерацію клітин, гальмує процеси старіння, використовується в боротьбі зі зморшками і целюлітом. Крім того, масло виноградних кісточок захищає шкіру від дії ультрафіолетових променів.
  • Мигдальне. Підходить для будь-якого типу шкіри, допомагає боротися з набряками, в'ялістю шкіри, мімічними зморшками. Однаково добре підходить мигдальне масло для обличчя і тіла.

Активні масажні масла

Являють собою ефірні масла з направленою дією. Це суміш летючих речовин, одержаних з рослинних компонентів. Кожне ефірне масло має свої особливості застосування і конкретну дію. Так, жасмин, лаванда, пачулі розслаблюють. Для розгладження зморшок до базового масла додають ефірну олію м'яти, ладану, фенхеля або лаванди. Масаж з маслом сосни, апельсина, мускату або гвоздики допоможе швидко прибрати прояви целюліту. А ефірне масло меліси, лимона, герані мінімізує сліди розтяжок, рубців. Грамотно підібравши комбінацію базового і активного масла, можна домогтися певних результатів.

Як вибрати масажне масло

Вибираючи косметичний продукт, варто враховувати не тільки поставлене завдання, але і тип шкіри. Так, для жирної підходить масло жожоба і виноградних кісточок, а для сухої краще купити масажне масло кунжутне, мигдальне, оливкове. Тонку і чутливу шкіру масажують за допомогою масла мигдалю і виноградних кісточок.

Не менш важливо правильно вибрати виробника. Якість масажного масла багато в чому визначає не тільки його дію, але і безпеку для здоров'я. Рекомендуємо надавати перевагу відомим брендам, таким як Ароматика, Зелена Аптека, Weleda, Hillary. У магазині АкваМаркет Ви знайдете виключно натуральні і якісні масла для масажу, купити які можна онлайн з доставкою по Києву та Україні. В наявності величезний асортимент масел зарубіжного і українського виробництва. Продукти, які підійдуть дорослим і дітям. Якісні масла з потужноюм лікувально-профілактичною дією використовуються як в домашніх умовах, так і в салонах краси, косметологічних кабінетах або СПА. Нагадуємо, що для оптових покупців діють приємні знижки!