Очищувач ПММ - купити Машинна мийка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Finish, 250 мл, Очисник для посудомийних машин
Артикул: 27259

Очищувач ПММ у Нова пошта


Посудомийна машина для багатьох стала незамінним помічником на кухні. Вона допомагає впоратися з брудним посудом без особливих зусиль. Однак і сама побутова техніка потребує регулярного догляду, про що свідчать рекомендації виробників. Внаслідок постійної роботи пристрій забруднюється. Усередині утворюється накип, іноді з'являється пліснява, тому що миючі засоби недостатньо виполіскуються і осідають на стінках. Забруднення всередині посудомийки виникають навіть якщо нею користуватися максимально акуратно. Засмічуються фільтри, нагрівальні елементи, лопаті розпилювача, що обертаються, і стінки камери. Їх неможливо відмити водою або звичайним миючим засобом, тому доведеться використовувати очисник ПММ. Це особливий синтетичний засіб, що ефективно видаляє забруднення з важкодоступних місць. Один продукт має кілька властивостей. Засіб миє, видаляє накип, дезодорує, вбиває бактерії та мікроби. Регулярне використання порошку для посудомийки покращує не тільки якість роботи останньої, але і її термін служби. Виробники побутової техніки рекомендують щомісяця чистити посудомийну машину, хоча багато в чому ступінь її забруднення залежить від особливостей експлуатації.

Чому варто купити засіб для ПММ

В інтернеті є маса народних рецептів, як почистити посудомийку в домашніх умовах. Але всі ці поради потенційно небезпечні для Вашої техніки. Саморобні засоби для чищення з соди, оцту, лимонної кислоти здатні пошкодити внутрішні елементи пристрою, порушити цілісність ущільнювачів або гумок. В результаті виникнуть серйозніші проблеми, ніж осад від миючого засобу або накип від жорсткої води.

Які випускають засоби для чищення пмм

Спочатку засоби, що чистять, випускалися виключно у форматі порошків. Схема використання продукту була інтуїтивно зрозумілою та простою. Проте згодом з'явилися й інші форми побутової хімії. Сьогодні вибір набагато ширший. Крім порошків випускаються більш удосконалені засоби, топові виробники пропонують інші форми речовин:

  • Гелі. Концентровані рідкі засоби, які легко вимиваються та не залишають розводів. Перевага гелів – це висока ефективність та максимально щадна консистенція, яка не псує делікатні елементи посудомийки. Гель і вимивається добре, і слідів не залишає і видаляє всі забруднення.
  • Таблетки. Саме таблетки для посудомийки споживачі вибирають найчастіше. Цьому є просте пояснення. Засіб у таблетках ефективний, якісний та безпечний. Не треба розуміти, як користуватися продуктом. Закинули пігулку в ПММ, закрили кришку, запустили режим та дочекалися його закінчення.

Кращі очищувачі для посудомийки

Результативність чищення посудомийної машини багато в чому залежить від якості використаного засобу, тому варто уважно ставитись до підбору побутової хімії. На ринку є безліч брендів, що випускають очищувачі для ПММ. Серед них є як ефективні, і сумнівні продукти. Довіряючи техніку перевіреним брендам, Ви доцільно витрачаєте особисті кошти та забезпечуєте комплексний догляд за посудомийкою, який продовжує термін її служби.

Поза конкуренцією на сьогоднішній день знаходиться Finish очищувач для ПММ. Він лідирує як на українському, так і європейському ринку. Очищувачі Finish ефективно видаляють жир, плісняву, накип, залишки миючих засобів, при цьому не пошкоджуючи делікатні деталі техніки (ущільнювачі, гумки, покриття барабана).

Не менш популярним вважається порошковий очисник для посудомийних машин HG. Його високо оцінили покупці, відгуки про засіб чищення залишають лише позитивні. Попит у господарок має продукція Somat, поєднуючи в собі доступну ціну і високу ефективність чищення. Також багато хороших оцінок зібрав недорогий та якісний засіб Miele, який рідко можна знайти у середньостатистичних магазинах. Однак на АкваМаркет Ви завжди можете купити ароматизатор для ПММ та інші засоби догляду за технікою. Ми реалізуємо лише ефективні та перевірені продукти, які отримали масу позитивних оцінок. Замовити освіжувач для посудомийної машини Ви можете з доставкою з Києва в будь-яку точку країни.