Пінцет для брів - купити Аксесуари для макіяжу у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Titania, Пінцет вузький косметичний, 80 мм Titania, Пінцет вузький косметичний, 80 мм
Артикул: 75251
Titania, Пінцет для брів, прямий, 8 см
Артикул: 75250
Titania, Пінцет для брів, прямий, 8 см
Артикул: 75245
Titania, Пінцет для брів, скошений, 8 см
Артикул: 75246
Titania, Пінцет загострений косметичний, 80 мм
Артикул: 75252
Titania, Пінцет косметичний, прямий, 8 см
Артикул: 75249
Titania, Пінцет косметичний, скошений, 8 см
Артикул: 75248

Пінцет для брів у Нова пошта


Одним з найпоширеніших способів корекції брів є видалення волосків пінцетом. Цей невигадливий інструмент використовують як професіонали, так і звичайні жінки, коли виконують процедуру в домашніх умовах. Хороший пінцет для брів дозволить швидко і ефективно впоратися з небажаними волосками на обличчі, в той же час процедура настільки проста, що її зможе виконати навіть новачок. Тож не дивно, що подібна техніка корекції брів користується такою популярністю. Пінцет для брів дозволяє:

  • Видалити волоски, які виходять за межі контуру брови.
  • Прорідити брови, зменшивши їх густоту.
  • Видалити волоски зі скронь або області перенісся.

Звичайні та професійні пінцети роблять з титану, пластику та медичної сталі. Майстри-бровісти рідко використовують пластиковий інструмент на увазі його короткого терміну служби. Крім того, пластикові щипчики володіють слабким захопленням, а це ускладнює процедуру.

Види пінцетів для брів

Плануючи купити пінцет для брів, потрібно уважно вивчити асортимент продукції. Інструменти відрізняються за різними характеристиками, але головною з них є форма. Різні види щипців для брів призначені для різних процесів корекції. Тому не зайвим буде уважно прочитати характеристики і особливості кожного типу:

  • Скошений загострений пінцет. Ідеальне рішення для грубих і коротких волосків. Пінцет скошений максимально точно захоплює волоски, тим самим забезпечуючи акуратне видалення.
  • Прямий пінцет. Добре захоплює довгі волоски і не обриває їх, видаляючи з коренем. Прямі пінцети часто можна побачити в косметичках дівчат, адже це універсальний і зручний інструмент.
  • Звужені пінцети використовують в ситуаціях, коли потрібно детально відкоригувати форму і густоту з мінімальним впливом на шкіру.
  • Ножиці пінцет з рівними чи скісними краями. Особливий тип інструменту, який можна тримати в руці як звичайні ножиці. В даному випадку контролювати дії трохи складніше, тому для використання потрібна певна вправність.
  • Заокруглений пінцет м'якої форми підходить для роботи з тонкими, податливими волосками. Особлива форма забезпечує щадний вплив на шкіру.

Як правильно користуватися пінцетом для брів

Перший крок - це дезінфекція інструменту, миття рук і очищення шкіри в області подальшої обробки. Коригують брови двома руками. Однією злегка притримуйте і натягуйте шкіру, а другою видаляйте небажані волоски. Так можна не тільки підвищити точність, але і знизити больові відчуття. Видаляйте волосинки по одній, щоб не захопити зайве і не «перещіпати» брови. Якщо на шкірі є врослі волоски, шкіру попередньо розпарюють і обробляють скрабом, після чого за допомогою пінцета акуратно видаляють волосинки.

Як вибрати пінцет для брів

Є цілий ряд критеріїв, за якими вибирають інструмент. Плануючи купити з доставкою в Києві пінцет для корекції брів, звертайте увагу на:

  • Тип інструмента, його форму і особливості робочих полотен.
  • Ергономічність. Оцініть, наскільки зручно лежить в руці обраний пінцет. Деяким підходять звичайні щипчики з насічками від ковзання, іншим - пінцети-ножиці незвичайної форми. Який краще брати пінцет залежить від Ваших індивідуальних вподобань.
  • Робочі полотна. Важливо, щоб краї щільно стикалися один з одним, мали ідеально гладкий рівний зріз без тріщин або дрібних «задирок».
  • Матеріал. Як ми говорили вище, пінцети роблять з металу і пластика. Металеві моделі більш практичні і зручні в догляді. Крім того, їх можна віддавати на заточку, щоб відновлювати робочі полотна. Є маса способів, як заточити пінцет в домашніх умовах без допомоги фахівців. Це додатково заощадить час і гроші.
  • Бренд і ціна. Ці критерії взаємопов'язані, оскільки від бренду залежить вартість інструменту. Кожна фірма-виробник має свою лінійку щипців. Найбільш популярні в Україні пінцети для брів Сталекс, Титанія, Солінберг, Зінгер. Інструменти не тільки володіють відмінними характеристиками, але і отримали масу позитивних відгуків, в тому числі від професіоналів.

Повний асортимент інструменту для корекції брів від топових виробників Ви знайдете в магазині АкваМаркет. Наш онлайн-каталог порадує в тому числі і професіоналів, яким потрібно кілька щипців для ефективної роботи з клієнтами. Величезний вибір, доступні ціни, кращі виробники і можливість замовити пінцет для брів онлайн з доставкою по Україні.