Пилочка для нігтів - купити Догляд за нігтями у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (18)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Titania, Пилочка для нігтів, керамічна, двостороння Titania, Пилочка для нігтів, керамічна, двостороння
Артикул: 75208
Titania, Пилочка для штучних нігтів, 179 мм Titania, Пилочка для штучних нігтів, 179 мм
Артикул: 75221

Пилочка для нігтів у Нова пошта


Красивий і акуратний манікюр - це не тільки заслуга досвідченого майстра. Важливо використовувати хороший лак для нігтів і правильно підібрати інструмент. Пилочки для нігтів, представлені на ринку, абсолютно різні. І не кожна з них буде універсальним інструментом, придатним для будь-яких робіт. Перед покупкою важливо розібратися в особливостях інструмента, які пилочки використовуються для натуральних нігтів, а якими обробляють штучні покриття. Наш детальний гід допоможе Вам вивчити питання максимально інформативно. А купити недорого хороші фірмові пилочки Ви зможете онлайн в даному розділі магазина АкваМаркет. Величезний вибір манікюрного інструменту для використання в побуті або професійному салоні. Якісні пилочки різної абразивності, які можна замовити оптом чи вроздріб.

Які бувають пилочки. Особливості матеріалів

Одноразові пилочки для нігтів найдешевші і доступні. Їх роблять з багатошарового картону або пінопласту, покритого дрібною крихтою з тефлону, граніту або кварцу. Це ідеальний вибір для салону, де висока прохідність клієнтів. Після використання виріб викидають. Оскільки пилочки використовують всього один раз, забезпечується гігієнічність процедур.

Скляна пилочка з'явилася відносно недавно. Вона компактна, зручна і дбайливо відпилює нігтьову пластину. Підходять скляні пилочки для натуральних нігтів, не укріплених гелем.

Металеві пилочки - чемпіони по зносостійкості. Якщо знати, як доглядати за пилочками з металу, можна продовжити термін їх служби до 5-8 років. Оскільки такі вироби досить абразивні, їх не використовують для натуральних нігтів. А ось для штучних нігтів пилочки з металу підходять відмінно, допомагаючи сформувати потрібну форму нігтів, укріплених лаком.

Керамічні пилочки для манікюру використовують для тендітних, тонких, розшаровуючихся нігтів. Такі вироби досить м'які, тому делікатно обробляють натуральні нігті без ризику розшарування поверхні.

Бафи для нігтів або так звані полірувальники. Що таке бафи? Це компактні бруски з абразивною поверхнею на трьох або чотирьох сторонах. Причому, ступінь абразивності на кожній стороні відрізняється, завдяки чому одним інструментом можна виконати вирізи, які шліфування й полірування нігтів.

Абразивність і жорсткість пилок для нігтів

Одним з головних критеріїв вибору манікюрного інструменту є абразивність пилочки. Цей показник визначає розмір частинок, які нанесені на робочу поверхню. Вимірюється він в гріт. Чим вище показник гріт, тим меншого розміру частки нанесені на поверхню пилочки. Абразивність також визначає жорсткість, якою володіє манікюрна пилочка. Не можна однозначно сказати, що жорсткі пилки гірші, а м'які кращі, оскільки кожна підходить для виконання певних робіт або догляду за натуральними або штучними нігтями. Розглянемо основні види пилок за ступенем абразивності:

  • 80-150 гріт. Максимально жорсткий інструмент, який підходить винятково для штучних нігтів, а також тіпсів.
  • 150-240 гріт. Універсальний інструмент, яким обробляють натуральні і штучні нігті.
  • 240-500 гріт. Шліфувальники та бафи, за допомогою яких виконують полірування і шліфування нігтів перед подальшим покриттям лаком. Так матеріал краще зчіплюється з нігтьової пластиною і тримається довше.
  • 900-3000 гріт. Полірувальники, якими нігтям надають глянсовий блиск. Можуть використовуватися для полірування акрилових нігтів після нарощування або вирівнювання природної нігтьової пластини.

Оскільки багато виробників пропонують купити пилочки для нігтів двосторонні, то на них вказують подвійне значення. Наприклад, цифри 180/240 гріт означають те, що пилка з одного боку більш м'яка, а з іншого - жорстка. Деякі пилочки Тітанія, Соломія є одночасно і пилкою, і шліфувальником, і полірувальником, володіючи максимально високою функціональністю.

Як вибрати пилку для нігтів

Зараз немає дефіциту манікюрного інструмента. Ви можете купити онлайн пилочки для нігтів металеві або пластикові, замовивши інструмент поштучно або оптом. Щоб не помилитися, варто уважно вивчити характеристики товару. На що звертати увагу при виборі інструменту:

  • Абразивність. Її підбирають за типом і станом нігтів. В ідеалі, краще мати кілька пилок різної абразивності, щоб підпилювати, шліфувати нігті.
  • Матеріал. Його вибір визначить довговічність інструменту і особливості його експлуатації. Наприклад, майстри в салоні точно знають, які пилочки можна стрерілізувати. Тому вибирають не тільки одноразовий, але і багаторазовий інструмент, придатний для обробки звичайним шляхом або стерилізації в сухожарі.
  • Форма. Тут є маса варіантів - бумеранг, блок, прямокутник, овал, пилка-банан. Вибирайте ту форму, якої Вам буде зручно працювати.
  • Дизайн. Пилка для нігтів, безумовно, просто інструмент. Але він не зобов'язаний бути нудним або лаконічним. Пилочки з малюнком або візерунком виглядають красиво, створюють особливий настрій. Якщо Вам не до вподоби принти, то можливо сподобається пилка для нігтів одноколірна - зелена, синя, рожева, фіолетова.

У нашому каталозі є зручні фільтри, завдяки яким пошук кращої пилочки можна виконати за лічені хвилини. Зверніть увагу, що АкваМаркет реалізує манікюрний інструмент як оптом, так і в роздріб. Пилочки і бафи в величезному асортименті, все для манікюру і педикюру з доставкою по Україні!