Стакани для віскі - купити Келихи і чарки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (13)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
LSA international, Bar Culture, 2 шт. х 220 мл, Келих для віскі, скло LSA international, Bar Culture, 2 шт. х 220 мл, Келих для віскі, скло LSA international, Bar Culture, 2 шт. х 220 мл, Келих для віскі, скло

на завтра
Артикул: 65992
LSA international, Madrid, 2 шт. х 270 мл, Склянки для віскі, скло LSA international, Madrid, 2 шт. х 270 мл, Склянки для віскі, скло

на завтра
Артикул: 74527
LSA international, Whisky Club, 2 шт. х 230 мл, Набір келихів для віскі, скло LSA international, Whisky Club, 2 шт. х 230 мл, Набір келихів для віскі, скло LSA international, Whisky Club, 2 шт. х 230 мл, Набір келихів для віскі, скло

на завтра
Артикул: 66001
Palm, Marc Newson, 280 мл, Стакан для віскі з тритану, не б'ється, 1 шт. Palm, Marc Newson, 280 мл, Стакан для віскі з тритану, не б'ється, 1 шт.

на завтра
Артикул: 74525
Spiegelau Special Glasses, 2 шт. х 280 мл, Набір келихів для віскі

на завтра
Артикул: 88321
Spiegelau, Special Glasses, 4 шт. х 270 мл, Келих для віскі, кришталь Spiegelau, Special Glasses, 4 шт. х 270 мл, Келих для віскі, кришталь

на завтра
Артикул: 66057
Riedel, Tumbler Fire Whisky, 2 шт. х 295 мл, Набір келихів для віскі, кришталь Riedel, Tumbler Fire Whisky, 2 шт. х 295 мл, Набір келихів для віскі, кришталь

на завтра
Артикул: 74490
Spiegelau, Perfect Serve Collection, 4 шт. х 270 мл, Набір келихів для віскі, кришталь Spiegelau, Perfect Serve Collection, 4 шт. х 270 мл, Набір келихів для віскі, кришталь Spiegelau, Perfect Serve Collection, 4 шт. х 270 мл, Набір келихів для віскі, кришталь

на завтра
Артикул: 48072
Spiegelau, Willsberger Аnniversary Collection, 4 шт. х 340 мл, Келихи для віскі, кришталь Spiegelau, Willsberger Аnniversary Collection, 4 шт. х 340 мл, Келихи для віскі, кришталь Spiegelau, Willsberger Аnniversary Collection, 4 шт. х 340 мл, Келихи для віскі, кришталь

на завтра
Артикул: 74474

Стакани для віскі у Нова пошта


Купуючи елітний віскі, Ви напевно замислюєтеся про те, в якому посуді його подавати. У ресторанах або барах напої сервірують в різні фужери. Як зрозуміти, який стакан підходить для віскі? І чи впливає посуд на органолептичні властивості напою? Розберемося разом.

Подаємо віскі правильно

Будь-який досвідчений дегустатор або цінитель елітного віскі має в арсеналі відразу кілька склянок. Чому? Та тому, що кожен з них має свої характеристики і призначений для певного виду напою. Так, зернові сорти віскі відрізняються концентрованим запахом. Щоб відчути смак потрібно трохи розсіяти аромат, для чого використовуються склянки шот глас або тумблер. Односолодові і солодові напої мають тонкий, легкий аромат, тому їх сервірують в келихи тюльпанообразної форми. Завдяки такій особливості віскі повністю розкриє всі грані аромату, подарувавши Вам справжню насолоду повнотою композиції. Купажований віскі являє собою суміш солодового і зернового. Значить краще пити його з ємностей із тонкими стінками, так само як і елітний віскі з витримкою більше 10 років. Кожен вид склянки створений спеціально для того, щоб подарувати абсолютну насолоду якісним, смачним алкоголем. І саме тому так важливо розібратися в асортименті перед тими, як замовити фужери онлайн.

Які купити стакани для віскі

Посуд для віскі буває різним. Напевно Ви помічали, що в ресторанах і барах міцний алкоголь подають в різних фужерах, кожен з яких має свої особливості. Звичайно, ми не можемо описати всі види склянок, але основні точно не залишимо без уваги:

  • Шот (Short Glass). Стакан об'ємом до 40 мл, може виконуватися в різній формі. Не використовується для дегустацій. Розрахований на один ковток.
  • Тамблер (Tumbler) або Хайбол (Highball). Широко відомий стакан з товстим дном і прямими стінками. Призначений для подачі шотландського або ірландського віскі. У посуд можна додати лід, а можна подавати напій в чистому вигляді. Обсяг склянки не перевищує 200 мл. Часто використовується для подачі коктейлів на основі віскі або бурбона.
  • Ноузінг (Nosing). За назвою напевно Ви здогадалися, що такі склянки для віскі дозволяють максимально сконцентруватися на ароматах. Обсяг фужера складає 90-100 мл.
  • Тюльпан (Tulip). Ідеальний фужер для вживання купажованих і односолодових сортів віскі з насиченим ароматом. Обсяг не перевищує 100 мл.
  • Сніфтер (Snifter). Зовні дуже схожий на тюльпан, але сніфтер вищий і у нього менш округла підстава. Форма сприяє кращому розкриттю аромату і смаку односолодових напоїв. Обсяг склянки приблизно 150 мл.

Знаючи всі різновиди, у Вас не виникне питання, який повинен бути стакан для віскі. Ви легко підберете посуд з урахуванням сорту і органолептичних властивостей обраного віскі.

Топові виробники

Вибираючи келихи для віскі, можна розгубитися в різноманітті посуду, представленої на ринку. АкваМаркет відібрав посуд кращих виробників, ціна якої у нас гранично низька. Як вибрати оригінальні келихи і не прогадати? У нашому каталозі будь-який стакан ідеально підійде для дегустації. Є спеціалізовані келихи і фужери універсальні. Якщо Ви хочете «правильний» елітний посуд, зверніть увагу на набір келихів для віскі LSA international. Ідеальні форми, якісні матеріали та найкращі склянки для розкриття композиції напою. Якщо ж потрібен посуд з бюджетного сегменту, то можна підібрати келихи для віскі Люмінарк. Гарний посуд за ціною від 150 грн за 3 шт. Є набори по 2шт, 4 шт, 6 шт. Не менш популярні у покупців келихи Богемія, виконані з кольорового скла. Можливо, в такому посуді сорт улюбленого віскі здасться Вам ще смачнішим.

Який матеріал вибрати

Скляні фужери для віскі максимально практичні і довговічні. Щоб відтворити всі відтінки смаку матеріал повинен мати певну теплопровідність і прозорість. Найкращі показники у кришталя, а скло йому трохи поступається. Але незважаючи на ці особливості, виробники роблять скляні фужери для віскі за новими технологіями, щоб забезпечити посуду необхідні властивості.

Кришталеві склянки для віскі підходять найкраще. У них висока природна прозорість і теплопровідність, що є важливим фактором для оцінки міцного алкоголю. Кришталеві склянки найчастіше зустрічаються в елітних ресторанах. Але не завадять вони і вдома, якщо Ви є справжнім поціновувачем елітних сортів віскі.

АкваМаркет - це зручний онлайн-майданчик, де купити стакани для віскі може кожен бажаючий. Завдяки прямим поставкам посуду безпосередньо від виробників у нас зберігаються гранично низькі ціни, що помітять не тільки жителі Києва, а й усієї України. У каталозі зібрані келихи, стакани, фужери універсальні і спеціальні для дегустації різних сортів віскі. Доставка товарів здійснюється в будь-яку точку країни, що значно спрощує процес покупки. Оптовим покупцям, представникам сегменту HoReCa надаємо суттєві знижки. Посуд для справжніх естетів і шанувальників елітного алкоголю. Склянки для віскі будь-якої форми, міцне скло або високоякісний кришталь. Пам'ятайте, оригінальний посуд - це обов'язкова умова отримання задоволення від алкоголю!