Келихи для пива - купити Келихи і чарки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Arcoroc Weizen Bayern, 1 шт., Келих для пива, 690 мл
Артикул: 86775
Billy, 1 шт., Келих для пива, 370 мл
Артикул: 86779
Spiegelau Tasting Kit, Дегустаційний набір келихів для пива, кришталь Spiegelau Tasting Kit, Дегустаційний набір келихів для пива, кришталь Spiegelau Tasting Kit, Дегустаційний набір келихів для пива, кришталь

на завтра
Артикул: 66079
Baladin, Теку, 0,33 л, Бокал для пива

на завтра
Артикул: 65956

Келихи для пива у Нова пошта


Стакан під пиво є невід'ємною складовою культури розпивання пінного напою. Багато хто вважає, що всілякі види пивних фужерів - лише маркетинговий хід, який не має ніякого сенсу. Але ця думка помилкова. Келих для пива безпосередньо впливає на органолептичні властивості напою. Від посуду залежить смак, аромат, міцність і піноутворення. У відповідному фужері у пива збережеться стійка пінна шапочка, посиляться ноти хмельових масел і інших компонентів. Тому щоб розкрити всі грані смаку і аромату слід використовувати посуд конкретної специфічної форми. Не дарма в європейських великих пивоварнях є традиція: з випуском нового сорту пива розробляється спеціальний келих, який дозволяє насолодитися повнотою композиції напоя.

Як вибрати келих, якщо їх на ринку така сила-силенна? Кружка, тюльпан, пілснер, габліт, сніфтер - кожен варіант має свої особливості, які потрібно враховувати перед придбанням. В ідеалі, потрібно купити пивні келихи під кожен сорт пива. Але якщо у Вас немає такої можливості, ми підкажемо, як укомплектувати універсальний набір келихів для пива, в якому будуть всі необхідні різновиди посуду.

Основні види пивних бокалів

Дійсно, зараз існує кілька десятків різновидів пивних бокалів. Більшість з них специфічні і призначені для конкретного сорту напоя. Але є й універсальні рішення, які використовуються для подачі різних сортів. Отже, найбільш популярні келихи для пива:

  • Пінта. Стакан родом з Англії, обсяг його дорівнює 16 унціям. Пінта прекрасно підійде для подачі лагера, стаута, елю і інших сортів пива із середнім рівнем вмісту алкоголю.
  • Пілснер. Має конусоподібну форму, тому забезпечує стійку пінну шапку і багатий смак напою. В такій склянці традиційно подають пілзнер, але підходить посуд і для інших сортів.
  • Кухоль. Об'ємна ємність з ручкою збоку. Пивні кухлі роблять з різних матеріалів: скло, кераміка, метал, фарфор і навіть натуральне дерево. Гуртки для пива люблять ще й тому, що їх зручно брендувати. На поверхню наносять логотип виробника пива або закладу, торгової марки, що підвищує впізнаваність бренду. Важлива перевага кухлів - різноманітний обсяг, який варіюється в межах 0,5-1 л.
  • Тюльпан. Призначений для вживання особливих сортів пива. Верхній край келиха трохи розширений, що і робить ємність візуально схожою на бутон тюльпана. Завдяки такій формі келих розкриває всі грані аромату пінного напою, робить запах більш насиченим і стійким.

Як зібрати універсальний набір пивних бокалів

Отже, які купити келихи для пива, щоб укомплектувати домашній бар підходящим посудом для дегустації різних сортів напою? Основну роль зіграють будь-які стандартні келихи - конічні, стакани, тумблери, пінти. Якщо Ви любите ділити пляшечку пінного зі своєю половинкою, то можете придбати келихи половинного об'єму. Вони виглядають акуратно і не займають багато місця.

Для вживання спеціальних сортів пива можна замовити онлайн келихи коньячні або винні, які не дарма називають «келихами подвійного призначення». Вони стануть в нагоді як для вина, коньяку, так і для пива в разі відсутності тюльпанів, сніфтерів або кубків.

Що стосується матеріалу, то для стаціонарного бару найкраще підійдуть келихи скляні. Пивні кухлі можна вибрати з кераміки і глини. Головне, щоб матеріал був гладким. Візерунки і рельєфи допускаються, але внутрішня поверхня ємності повинна бути ідеально гладкою. Тоді посуд не буде вбирати в себе аромати і не вступить в реакцію з вмістом. А ось на природу або в поїздки можна купити келихи пивні пластикові, металеві. Вони міцні, легкі і зручні.

Де купити з доставкою келихи для пива в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет зібрав широкий асортимент посуду для шанувальників пінного. Келихи будь-якого типу і призначення, від універсальних до ексклюзивних спеціальних фужерів. Величезний асортимент і можливість замовлення оптом, що особливо порадує представників сегменту HoReCa. Не забувайте, що при оптовій купівлі завжди діють знижки.

В наявності посуд відомих торгових марок, включаючи такі бренди, як Люмінарк або Spiegelau. Посуд продається поштучно і в наборах по 2 шт, 4 шт, 6 шт. Ви можете також замовити келихи для пива подарункові в красивій упаковці, щоб презентувати цінителеві пінного напою. АкваМаркет працює цілодобово навіть в умовах повного локдауна, а доставка по Україні здійснюється в найкоротші терміни. Дбайливо доставимо пивні келихи і інші супутні товари в будь-яку точку країни.