Келихи для коньяку і бренді - купити Келихи і чарки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Келихи для коньяку і бренді у Нова пошта


Щоб повною мірою відчути аромат і смак коньяку або бренді напій слід наливати в спеціальний посуд. Келихи для коньяку і бренді мають конкретну форму, розміри і особливості. Однак навіть тут є варіації, з яких можна вибрати. Найбільш відомими і популярними вважаються сніфтер і фужери форми тюльпан. Келихи для коньяку цілком підходять для подачі бренді, оскільки він є різновидом напоїв коньячного типу. Згідно культурі подачі міцного алкоголю правильний келих дозволяє:

  • Повністю розкрити палітру аромату і смакові особливості конкретного сорту напою.
  • Наситити коньяк або бренді киснем.
  • Підтримувати оптимальну температуру напою.
  • Підкреслити витончений смак і соціальний статус людини, яка дегустує бренді.

Класичний фужер для подачі коньяку називається сніфтер. Його використовували ще в XVI столітті. До цього дня саме сніфтер вважається найбільш вдалим рішенням для подачі коньяку. Тут і містка чаша, і ніжка стійка, а ще красива форма і різна місткість, завдяки якій можна підібрати келих як для дегустації, так і для регулярного вживання напою. Абсолютно всі стакани, чарки, фужери, келихи для коньяку без ніжки мають продуману форму, тому зручно лежать в руці і розкривають всю палітру смакових якостей напою.

Матеріали, з яких роблять посуд

Як і в разі інших алкогольних напоїв склянки для коньяку і бренді роблять зі скла або кришталю. Зверніть увагу на якість. Дешевий посуд не підійде для дегустації, оскільки він не вписується в концепцію розпивання елітних коньяків і бренді. Тому обов'язково вибирайте посуд перевірених виробників. Наприклад, у бренда Bohemia є дивовижні фужери з красивого скла. Келихи Bohemia Claudia Gold з елегантним обідком або Bohemia Lilly з металізацією або позолоченим напилюванням перетворять будь-яку дегустацію в вишуканий захід. При цьому склянки із богемського скла не поступаються за характеристиками дорогим кришталевим фужерам. Якщо Ви плануєте регулярно пити хороший коньяк, не економте на якості посуду. Spiegelau, Bohemia, Luminarс - це лише мала дещиця брендів, які роблять якісні коньячні келихи зі скла. У нашому магазині Ви можете замовити їх онлайн з доставкою по Києву та Україні. Фірмові келихи для бренді і коньяку потрібного Вам обсягу.

Чому варто купити сніфтер

Універсальні коньячні келихи для шанувальників міцного алкоголю - це можливість насолодитися смаком улюблених напоїв. Стопки або винні фужери не розкриють бренді в повній мірі, приховавши органолептичні особливості благородного напою. Снифф в перекладі з англійської означає «нюхати» і подібну назву келих для коньяку отримав не дарма. Завдяки своїй особливій формі ємність дозволяє максимально насолодитися смаком і запахом якісного коньяку, розкриваючи всі ноти його аромату. Сніфтер легко впізнати по довгій товстій ніжці і кулястій чаші, яка звужується у верхній частині. За правилами в сніфтер подають коньяки з витримкою 5 років і більше. Фужери бувають розміром від 150 до 400 мл, а наповнюють їх не більше, ніж по найширшу частину келиха. Популярність сніфтерів можна пояснити кількома причинами:

  • Посуд має респектабельний вигляд, тому прикрасить святковий стіл і додасть заходу особливу урочистість.
  • Скляні келихи для коньяку коштують недорого, при цьому Вам по кишені продукція відомого виробника.
  • Пити коньяк зі сніфтера дуже зручно, насолоджуючись кожним ковтком благородного напою.

Чим відрізняються келихи для коньяку і бренді

Насправді коньяк, арманьяк і бренді можна подавати в однаковому посуді. Фужери сприяють нагріванню напою теплом руки, тому всі вони виконуються в формі тюльпана з підставою різного діаметру. Слід також дотримуватися правил, які регламентують, як правильно пити коньяк. Чим старше напій, тим більший об'єм і звужений верх повинен мати келих. А ось молоді коньяки і бренді подають в келихах з розширеним верхом. Такий посуд вивільняє спіртуозну хмару, мінімізуючи різкість смаку і аромату. Цінителі міцного алкоголю вважають за краще пити коньяк і бренді без закуски. Але якщо Вам алкоголь в чистому вигляді не подобається, як легку закуску можна подати лимон або шоколад. Молоді напої середньої витримки також можна пити в складі коктейлів, змішуючи коньяк і бренді з молоком, морозивом, кавою, сиропами, соком цитрусових або вершками.

Як вибрати ідеальний смак? Дуже просто - експериментувати. А магазин АкваМаркет допоможе Вам знайти ідеальний посуд для дегустацій. Тільки якісні та оригінальні келихи для бренді, коньяку, арманьяку з доставкою в будь-яку точку країни. Посуд для класичної подачі або приготування незвичайних коктейлів. Склянки, фужери, чарки для коньяку Люмінарк, Богемія за ціною виробника. Не забувайте про знижки, які діють для оптових покупців. Саме тому в числі наших клієнтів так багато представників сегменту HoReCa. Допоможемо укомплектувати домашній або ресторанний бар красивим, якісним посудом, який принесе естетичне задоволення і розкриє повний букет смаку улюблених напоїв.