Корм для гризунів і птахів - купити Зоотовари у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Topsi, 150 г, Суперпалички для гризунів, злакові
Артикул: 86511
Topsi, 150 г, Суперпалички для папуг, яєчно-медові
Артикул: 86515
Vitapol Expert, 750 г, Корм для шиншили, сухий Vitapol Expert, 750 г, Корм для шиншили, сухий
Артикул: 74340
Vitapol Karma Premium, 450 г, Корм для шиншили, сухий
Артикул: 74343
Vitapol Karma Premium, 500 г, Корм для хом'яків
Артикул: 74342
Vitapol Karmeo Premium, 500 г, Корм для кроликів сухий
Артикул: 74354

Корм для гризунів і птахів у Нова пошта


Папужки, канарки, хом'яки та інші гризуни - це домашні улюбленці, які стають повноцінними членами сім'ї. І поряд з радістю від взаємодії на плечі господарів лягає величезна відповідальність за маленьких підопічних. Щоб забезпечити нормальний ріст і розвиток вихованців слід не тільки забезпечити їм якісні умови проживання, а й дізнатися, чим годувати домашніх гризунів або птахів. Правильне харчування забезпечить тваринам необхідний запас нутрієнтів, вітамінів і амінокислот. Життя домашнього вихованця стане якісним і повноцінним, улюбленець буде здоровим, красивим і активним.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити корм для гризунів і птахів з доставкою по Києву та Україні. В наявності будь-які види корму, починаючи від універсальних і закінчуючи спеціалізованими сумішами для екзотичних птахів або тварин. Крім цього в онлайн-каталозі Ви знайдете різні ласощі для гризунів, папуг, канарок та інших пернатих. Менеджери охоче підкажуть відповідний корм для кроликів або зернову суміш для папуг, щоб вихованець отримав максимум користі і відчував себе чудово. Ми пропонуємо продукцію тільки від лідерів у виробництві харчування для тварин. Гарантована якість та доступні ціни, можливість замовити корм для гризунів і птахів з доставкою по всій Україні.

Чим годувати птахів і гризунів

Всупереч поширеній думці, домашні вихованці не повинні харчуватися із загального столу. Звичайно, є міф, згідно з яким ті ж гризуни здатні харчуватися чим завгодно. Однак ця теорія в корені не вірна, коли мова йде про збалансований раціон. Для повноцінного існування тварини повинні отримувати певні нутрієнти. Завдяки якісному харчуванню вихованець уникне неприємних захворювань, буде хизуватися гладенькою шерстю, насиченим оперенням, порадує активністю і бадьорістю.

Саме тому потрібно добре знати, чим годувати птахів і гризунів. Які речовини або компоненти обов'язково повинні входити в корм для папуг або для морських свинок. Які смакові добавки потрібні птахам, які - кроликам або шиншили. А які продукти тварини віддають перевагу в якості ласощів, так би мовити, на десерт.

Ідеальний склад корму

Основу кормової суміші становлять злаки і насіння, до яких включають добавки у вигляді фруктів, овочів, зелені. Щоб зробити суміш більш смачною склад розбавляють невеликою порцією ласощів, привабливих на смак тієї чи іншої тварини. Щоб зібрати подібну суміш самостійно доведеться витратити чимало часу, а також вивчити величезну стопку літератури. Набагато простіше купити готовий корм для гризунів або птахів, замовивши його на нашому сайті.

Кожна суміш являє собою ідеальний баланс нутрієнтів, які відповідають потребам конкретної тваринки. У складі також є вітаміни і мінерали, які зроблять харчування ще більш корисним. Топові виробники продумали все до дрібниць, сформувавши якісну готову суміш для домашнього вихованця. У ній є все, включаючи злаки, насіння, фрукти та овочі. Упаковка закрита герметично, тому зберігає смакові якості харчування максимально довго. Вам потрібно лише запастися необхідною кількістю корму і регулярно насипати в мисочку оптимальну порцію.

В асортименті АкваМаркет Ви знайдете різноманітні базові, універсальні і делікатесні корми для хом'яків, папуг, кроликів, мишей або шиншил. Завдяки такому різноманіттю кожен зможе підібрати суміш в рамках своїх потреб і фінансових можливостей. Наші ціни суттєво нижчі, ніж в роздрібних зоомагазинах. Тому жоден домашній улюбленець не залишиться без ласощі! Зробіть життя вихованців насиченою і смачною, замовте якісний корм для хом'яка або папужки. А ми швидко доставимо товар в будь-яку точку країни.

Виникли питання? Зверніться за консультацією! Колл бек 8877 працює цілодобово. Менеджери підкажуть, як вибрати корм для шиншил або тхорів і запропонують оптимальну суміш від закордонного або українського виробника.

Правильно підібраний корм для гризунів і птахів - запорука здоров'я і довголіття вихованця. На сторінках сайту АкваМаркет Ви знайдете будь-які види корму, а також злакові суміші, крекери, мінеральні суміші, палички, підгодівлі і інші делікатеси або ласощі. Зверніть увагу, що при замовленні оптом на товар діють знижки, які не залежать від ваги або формату упаковки. Це дозволить Вам істотно заощадити без шкоди якості харчування домашнього улюбленця.