Анчоуси - купити Рибні консерви у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Kier, 50 г, Анчоуси, філе, в соняшниковій олії
Kier, 50 г, Анчоуси, філе, в соняшниковій олії
4600
Артикул: 79313
Rizzoli, 380 г, Філе анчоуса, в оливковій олії

на завтра
Артикул: 57411
Conservas Ortiz, 95 г, Анчоус в оливковій олії, консервований

на завтра
Артикул: 47205
Delicius, 310 г, Анчоуси солоні в розсолі, скло

на завтра
Артикул: 92039
новинка!

Анчоуси у Нова пошта


Анчоуси - це маленька срібляста рибка загону сельдеобразних. Вона мешкає в прибережних водах по всьому світу і широко використовується в кулінарних цілях. Досягаючи не більше 15 см в довжину, риба живе зграйками і домінує за чисельністю над іншими видами стайнях риб. На пострадянському просторі анчоус популярний в якості закуски до пива, але це не головне достоїнство продукту. Анчоус часто плутають з хамсою, однак у цих риб є істотні відмінності. Тому з точки зору смакових якостей професійний кухар або гурман точно помітить підміну.

Консерва анчоусів з'явилася відносно недавно, хоча солити рибу стали ще за часів Середньовіччя. Цікаво, але технологія засолювання з того часу практично не змінилася. М'ясо анчоуса володіє відмінним смаком, воно ніжне і соковите, містить йод, фосфор і жирні кислоти. Тому рибні консерви не тільки смачні, а й корисні для людського організму. Після засолювання філе набуває гострий, пікантний аромат, який легко впізнається в стравах. Саме ця особливість зробила анчоус таким популярним в кулінарії. Традиційні салати Цезар, Нісуаз ніколи не обходяться без заправки на основі філе цієї маленької рибки. Консервований анчоус як складова рецепта здатний значно поліпшити смак готового блюда.

Особливості складу

Консервовані анчоуси є справжнім джерелом різноманітних речовин, корисних для нашого організму. У рибі міститься широкий спектр вітамінів, включаючи А, РР, В1, В2, а також білки і жири. З мінералів присутні калій, магній, мідь, цинк, селен, фосфор, хром, марганець. Калорійність консерви становить 135кКал, причому 20% енергетичної цінності припадає на білки.

Філе анчоуса і його користь

Завдяки такому багатому хімічному складу навіть після консервації риба зберігає максимум корисних речовин і компонентів, необхідних нашому організму для нормального функціонування. Регулярне вживання консерви покращує самопочуття і загальний стан здоров'я. Відбуваються такі зміни:

  • Зміцнення кісткових тканин і зубної емалі.
  • Відновлення репродуктивної функції.
  • Організм отримує необхідні поживні речовини.
  • Покращення роботи печінки і нирок.
  • Нормалізація функціонування шлунково-кишкового тракту.
  • Підвищення рівня гемоглобіну в крові.
  • Зміцнення серця і судинної системи.

Анчоуси в кулінарії

Незважаючи на свої досить маленькі розміри, анчоуси справили величезний вплив на європейську кухню. Цей, здавалося б, незначний інгредієнт став основою для приготування чудових страв, що стали на сьогоднішній день класикою. Так, в традиційний салат Цезар за оригінальним рецептом обов'язково входить соус на основі консервованих анчоусів. Соус Цезар з анчоусами користується величезною популярністю серед гурманів. Він пікантний і надає звичайному салату неймовірні відтінки смаку. Примітно, що анчоуси для Цезаря обов'язково повинні бути консервованими. Тоді у соусу вийде потрібна текстура і смак.

Також анчоуси в маслі вживають в якості самостійної закуски. Це відмінний інгредієнт для приготування начинки для оливок, намазки для бутербродів. Будь-овочевий салат з анчоусами стане в рази більш поживним і кориснішим. З риби готують знаменитий Вустерський соус і використовують в якості заправки для салатів різного типу. Подрібнене рибне філе додають в вершкове масло, щоб потім намазувати на грінки. В Італії анчоус в маслі обов'язково подають як добавки до пасти або піци. Анчоуси прекрасно поєднуються з такими продуктами:

  • Овочі смажені, тушковані, варені.
  • Хлібобулочні вироби різних сортів.
  • Риба, особливо оселедець.
  • Рис, булгур, цільнозернові макарони.
  • Варені яйця.
  • Салатні заправки будь-якого виду.
  • Базилік і трави середземноморської кухні.

Тому консервовані анчоуси сьогодні вважаються практично універсальним компонентом для кулінарних експериментів. Магазин АкваМаркет пропонує купити анчоуси і інші якісні рибні консерви за ціною виробника. В наявності величезний асортимент виробників, різні формати упаковки, завдяки чому кожен зможе знайти оптимальний варіант з точки зору співвідношення ціни і обсягу. Пропонуємо купити анчоуси в Києві для ресторанів, барів та кафе. Знижки при оптових замовленнях, оперативна доставка по столиці і в будь-який регіон України. Незважаючи на локдаун, ми працюємо в колишньому режимі і своєчасно відвантажуємо замовлення нашим покупцям!