Паштети - купити Рибні консерви у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Hame, 100 г, Паштет з тріски, ж/б Hame, 100 г, Паштет з тріски, ж/б
Артикул: 89901
Hame, 100 г, Паштет з тунця і овочами
Артикул: 52723
Hame, 100 г, Паштет лососевий, ж/б Hame, 100 г, Паштет лососевий, ж/б
Артикул: 89900
Бривайс Вільніс, 160 г, Шпротний паштет
Артикул: 11253
Veladis, 160 г, Паста креветочна, вершково-часникова, скло

на завтра
Артикул: 85300
Водний Світ, 140 г, Паста крабова, з сиром камамбер

на завтра
Артикул: 86751
Водний Світ, 140 г, Паста рибна з креветками

на завтра
Артикул: 85466
Водний Світ, Pate, 80г, Ікра сайди

на завтра
Артикул: 86744
Водний Світ, Pate, 80г, Ікра тріски

на завтра
Артикул: 86745
Pan do Mar, 125 г, Паштет з сардини та органічної петрушки

на завтра
Артикул: 92084
новинка!
Санта Бремор, Крем-паста, Антарктик-Кріль підкопчений, 150 г

на завтра
Артикул: 42914

Паштети у Нова пошта


Паштет - це універсальне і просте блюдо, приготувати яке можна в домашніх умовах. Однак не у випадку, якщо мова йде про паштет з риби і рибних субпродуктів. В даному випадку пошук компонентів для приготування страви частіше завершується невдачею. Тому набагато простіше купити паштет рибний в магазині. Продається він у вигляді консервів, його з легкістю можна відшукати у відповідному відділі торгового залу.

Рибні паштети мають масу переваг, головна з яких дивовижний смак. Додайте до цього тривалий термін і невибагливі умови зберігання, і Ви отримаєте відмінний продукт для збалансованого харчування. Калорійність і склад паштету залежить від виду і складу вихідних інгредієнтів. З паштету можна приготувати відмінні сендвічі або бутерброди. Маса використовується в якості начинки для канапе, млинців, тарталеток. Проявивши трохи кмітливості і фантазії, з паштету можна приготувати ефектні закуски на святковий стіл. Але і в звичайній поїздці на природу шпротний паштет обов'язково стане в нагоді. Їсти рибну пасту можна як з гарніром, так і просто так.

Паштети і їх особливості

Сама риба і субпродукти (печінка, ікра) відносяться до категорії швидкопсувних продуктів. Однак це не стосується паштетів. Консервування в рази збільшує термін придатності сировини, роблячи її доступною для широкого кола споживачів. Ви можете купити різні види паштету і пате, виготовлені практично з будь-яких видів риби.

Сучасні технології виробництва забезпечують збереження максимальної кількості корисних властивостей свіжої риби. У ній залишаються цінні вітаміни, мікро- і макроелементи, Омега-3 жирні кислоти і білки. Все це вкрай важливо для нашого організму. Користь паштету полягає в зміцненні імунітету, кісткових тканин, поліпшення обмінних процесів. Риба - це джерело корисних біологічно активних сполук. А деякі види консервів (наприклад, паштет з рибної печінки або філе тунця) вважаються унікальним джерелом вітамінів.

Якщо говорити про калорійність, то краще вибирати рибні пасти у власному соку. Вони менш калорійні і більш корисніші. Консерви в маслі теж смачні, проте, енергетична цінність таких продуктів вища. Отже, вживати їх варто в обмеженій кількості, якщо Ви стежите за фігурою або контролюєте кількість жиру в раціоні.

Популярні види рибного паштету

Розрізняють паштети рибні з печінки, ікри, філе, а також паштетні маси. Печінковий паштет готують з частково знежиреної печінки тріски, миня та інших видів риб. Ікряні намазки, як правило, виробляють з ікри ляща, судака, мойви. Паштетний маса являє собою рибне пюре бланшованих молок і печінки. А ось паштет з філе (це може бути як пастоподібні пате так і рієт) являє собою масу, приготовану з звільненого від кісток вареного м'яса риби. Доповнюють консервацію спеції і приправи, завдяки чому кінцевий продукт набуває неповторний аромат і смак.

Асортимент рибних паштетів сьогодні практично безмежний. Примітно, що кожен варіант має ті чи інші корисні властивості. Так, паштет з тунця завдяки вмісту амінокислот і Омега-3 ненасичених жирних кислот корисний для здоров'я шкіри, судин і нервової системи. Паштет шпротний володіє профілактичними властивостями і захищає від остеопорозу і освіти холестеринових бляшок. Паштет з печінки тріски сприяє нормальному функціонуванню гормональної системи, корисний для здоров'я шкіри, серця і судин. Пате з лосося захищає артерії, підтримує центральну нервову систему і покращує метаболізм.

Крім цього, в продажу можна знайти паштети і рибні пасти з білої і червоної риби, печінки нототенії, сайри, камбали, осетрових риб, копченої оселедця івасі і т.д. Особливою популярністю зараз користуються пасти, приготовані з рибної ікри з додаванням оригінального вершкового соусу.

Паштети рибні отримали широке застосування в кулінарії. З їх допомогою готують незвичайні закуски, в тому числі і банкетне меню. Рибні консерви використовують для начинки млинців, пирогів, пиріжків, запіканок. Жоден фуршет не обходиться без паштетів з лосося, печінки тріски. Але і домашній сніданок неодмінно скрасить апетитний бутерброд з вершковим маслом і шаром ароматного шпротного, печінкового паштету.

Замовити якісні рибні консерви за ціною виробника Ви можете на сайті АкваМаркет. Тільки кращі рибні паштети, приготовані відповідно високим стандартам якості з відбірної сировини. Смачні пате з печінки тріски, баночки ікряної рибної маси, чудовий лососевий рієт - все це і багато іншого знайдеться на сторінках нашого онлайн-каталогу. Телефонуйте або замовляйте товари онлайн. Ми працюємо цілодобово навіть в умовах повного локдауна!