Мед акації - купити Мед у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Екород, 700 г, Мед акацієвий, органічний, скло Екород, 700 г, Мед акацієвий, органічний, скло
Артикул: 75396
Медовий Шлях, 700 г, Мед Акацієвий, скло
Артикул: 33242

Мед акації у Нова пошта


Акацієвий мед відомий своїм насиченим та багатим смаком. Його візитна картка - це неймовірний аромат і смак, що обволікає, який надовго затримується в ротовій порожнині і дарує чудові відчуття. Мед з акації має помірну насолоду, у нього ніжна текстура і яскраво виражений квітковий післясмак. Жоден інший сорт трав'яного меду не зможе похвалитися такою композицією. Ось головні особливості меду акацієвого:

  • Ніжний і солодкий смак, без гіркуватості або інших сторонніх нот.
  • Сонячно-жовтий колір, прозорість, невеликий зелений відтінок.
  • Яскравий аромат квітучої акації.

Акацієвий мед відомий своїм багатим складом нутрієнтів, корисних організму людини. незважаючи на великий вміст простих вуглеводів, продукт цінується як лікувально-профілактичний та тонізуючий засіб. Вишуканий, повністю позбавлений солодкої нудотності або гіркоти мед з акації містить вітаміни групи В, полісахариди, вітаміни А, С, Е, Н і РР, а ще більше 430 мікроелементів, серед яких фосфор, кальцій, залізо, йод. У продукті мало органічних кислот, тому його можуть вживати люди із підвищеною кислотністю шлунка. Калорійність акацієвого меду становить 315 ккал і це значно менше, ніж в інших сортів.

Збирають акацієвий мед наприкінці травня або на початку червня, коли починають цвісти дерева акації. Завдяки високій популяції цієї рослини мед із квіток акації отримує ідеально «чистий» смак, у ньому немає добавок чи домішок. Це збільшує цінність продукту як гастрономічну, так і харчову.

Користь акацієвого меду

Про цінні властивості цього унікального продукту відомо вже багато десятиліть. Наші пращури активно використовували мед з акації для того, щоб підвищити загальний тонус організму, зміцнити імунітет і впоратися зі всілякими захворюваннями. Користь акацієвого меду поширюється на всі робочі органи та системи тіла людини. Спектр корисних властивостей акацієвого меду практично безмежний, а одним із ключових його плюсів вважається гіпоалергенність. Можна вживати мед з акації дітям, не побоюючись за їх здоров'я та самопочуття. Як діє продукт на організм:

  • Допомагає поновити захисні функції організму.
  • Покращує роботу органів травлення, відновлює слизову оболонку шлунка, допомагає лікувати виразку.
  • Піднімає рівень гемоглобіну, знижує тиск, зміцнює судини.
  • Лікує захворювання органів дихання, підходить для виготовлення розчину для інгаляцій.
  • Зміцнює зір, лікує катаракту, кон'юнктивіт, глаукому. Використовується як засіб для промивання або закапування очей.
  • Знімає нервове збудження, лікує депресію, нормалізує сон.
  • Покращує стан шкіри, допомагає при лікуванні екземи, дерматиту, пародонтозу.

Крім іншого, мед з акації очищає жовчні протоки, покращує роботу сечостатевої системи, має антибактеріальну дію. Їсти мед рекомендують спортсменам та людям, діяльність яких пов'язана із серйозними фізичними навантаженнями.

Акацієвий мед. Як визначити підробку

Оскільки зараз є безліч пропозицій про продаж акацієвого меду, перевірка товару на натуральність стає все більш актуальною. З метою здешевити виробничий процес недобросовісні виробники додають до складу штучні компоненти, що в результаті знижує користь меду з акації та змінює його смак. Як зрозуміти справжність меду з акації, щоб купити справді якісний продукт. Допоможуть у цьому знання основних особливостей продукту, які ми описали на самому початку. Звертайте увагу на колір (жовтий, золотистий, злегка зеленуватий), прозорість (ідеальна, оскільки акацієвий мед кристалізується дуже довгий час), аромат (яскравий квітковий). Якщо це можливо, розітріть краплю меду між пальцями. Натуральний мед з акації повністю вбереться у шкіру, тоді як фальсифікат утворює дрібні грудочки.

Купити мед з акації у Києві

В умовах пандемії коронавірусу багато українців почали купувати продукти онлайн, щоб знизити потенційний ризик контакту з інфікованими людьми. Замовляти продукти з доставкою в Києві та інших містах України стало так само звично, як оплачувати комуналку онлайн. У подібних умовах єдиний спосіб перевірити мед на справжність – вибрати перевіреного продавця, реалізує якісну продукцію безпосередньо від виробників. Саме так працює наш магазин. АкваМаркет співпрацює виключно з відомими виробниками меду, такими як Медовий шлях, Екород, Бартник, Пан Еко. Продукція марок неодноразово перевірялася органами контролю за якістю продуктів харчування. Ви можете купити мед з акації і бути впевнені в його бездоганній якості. Натуральний мед за ціною виробника, який буде доставлений до пункту призначення. Вам потрібно лише вибрати товар на сайті та вказати дані для відправки. АкваМаркет – це магазин із перевіреною репутацією, де є справжній акацієвий мед без домішок та добавок.