Мікрофібра - купити Серветки для прибирання у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (20)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
ЗM Scotch Brit, 1 шт., Мікрофіброва серветка, червона, 36x36 см
Артикул: 7789
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
3М Scotch Brite, 1 шт., Серветка з мікрофібри, синя, 36 х 36 см
Артикул: 7787
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Фрекен Бок Zig Zag, 1 шт., Серветка з мікрофібри, універсальна, 35 х 35 см Фрекен Бок Zig Zag, 1 шт., Серветка з мікрофібри, універсальна, 35 х 35 см
Артикул: 16855
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Фрекен Бок, 1 шт., Серветки з мікрофібри, для скла та дзеркал, 35 х 35 см
Артикул: 7342
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Kiyoi, Harada Textile, 30х30см, Рушник для прибирання, з мікрофібри, сірий

на завтра
Артикул: 66575
ЗM Scotch Brit, Упаковка 10 шт., Мікрофіброва серветка, червона, 36x36 см
Артикул: 7789
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Фрекен Бок, Упаковка 10 шт., Серветка для прибирання Zig Zag, з мікрофібри, універсальна, 35 х 35 см
Артикул: 16855
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Фрекен Бок, Упаковка 10 шт., Серветка з мікрофібри, для скла та дзеркал, 35 х 35 см
Артикул: 7342
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
3M Scotch Brit, 1 шт., Серветка з мікрофібри, жовта, 36х36 см
Артикул: 7786
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Мелочи жизни, 1 шт., Серветка універсальна, мікрофібра, 35х35 см
Артикул: 68497
Spiegelau, Салфетка для поліровки бокалів, мікрофібра, 64 х 50 см Spiegelau, Салфетка для поліровки бокалів, мікрофібра, 64 х 50 см

на завтра
Артикул: 66293
3М Scotch Brite, Упаковка 10 шт., Серветка з мікрофібри, синя, 36 х 36 см
Артикул: 7787
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Мікрофібра у Нова пошта


Прибирання приміщень – трудомісткий і складний процес, він вимагає від нас чимало зусиль і часу. Однак є кілька простих способів полегшити завдання та покращити кінцевий результат. Не секрет, що найбільше часу ми витрачаємо на миття скляних поверхонь. Дзеркала, вікна, скляні двері швидко покриваються плямами, ними з'являються відбитки пальців чи інші забруднення. І тут важливо знайти спосіб помити скло без розводів, витративши на це якнайменше сил і часу.

Вихід простий – використовуйте серветки для скла, які випускаються спеціально для цього виду прибирання. Виробники точно вивчили всі особливості поверхонь, із якими потрібно працювати. Тому кожна серветка, чи вона суха чи волога, забезпечує чудовий результат прибирання. Серветки для скла Грінвей, Дрібниці життя, Vortex відрізняються бездоганною якістю і їх можна використовувати тривалий час. Для виготовлення використовуються безпечні та екологічні матеріали, такі як натуральна бавовна, мікрофібра, віскоза, бамбук. На нашому сайті Ви можете замовити будь-які засоби для миття скла та дзеркал за доступними цінами. Ми відібрали продукцію від топових виробників, а також подбали про те, щоб в наявності були товари різної цінової категорії. В результаті Ви можете купити серветки для скла Vortex, Фрекен Бок або іншої фірми за максимально доступною ціною. Вибирайте товари онлайн, залишайтеся вдома, а наша служба оперативно доставить посилку по Києву та Україні.

Серветки для миття скла та їх переваги

Кожна господиня думає над тим, як мити вікна без розводів і витратити на це мінімум ресурсу. Використання спеціальної побутової хімії сприяє прискоренню процесу, а також значно підвищує якість прибирання. Зокрема, якщо використовувати сухі та вологі серветки для скла та дзеркал, можна впоратися із завданням набагато швидше, ніж, якби Ви мили вікна звичайною ганчіркою без миючих засобів. Які ще переваги є у тканинних серветок:

  • Не залишають слідів чи розводів, а також ворсу на поверхні скла, дзеркал.
  • Забезпечують економічну витрату засобів для чищення, якщо прибирання проводиться за їх допомогою.
  • Виготовлені з гіпоалергенних матеріалів, тому не викликають алергічних реакцій та підходять для людей із чутливою шкірою.
  • Мають високу абсорбуючу здатність. Так, серветка Фрекен Бок мікрофібра для стекол та дзеркал миттєво вбирає вологу з поверхні, на якій не залишається жодного сліду.
  • Видаляють стійкі забруднення. Серветки для скла та дзеркал вологі просочені особливим засобом, який швидко виводить плями та видаляє сліди забруднень. Тому на поверхні скла чи дзеркала не залишається частинок пилу, вапняного нальоту, жирних слідів, відбитків пальців чи залишків косметичних засобів.
  • Прибирання без особливих зусиль. Фірмові серветки зроблені таким чином, щоб прибирання забирало у Вас мінімум сил та часу.
  • Є антистатичний ефект. Після прибирання на поверхні не осідає пил.

Зробити дзеркала та вікна сяючими допоможуть якісні брендові серветки для прибирання. Слід зазначити, що у продажу є спеціальні серветки для скла автомобіля, за допомогою яких можна протирати транспортний засіб на мийці або за необхідності, якщо шибки раптом забруднилися.

Як вибрати серветки для скла

Щоб знайти ідеальний товар з точки зору ціни та якості, потрібно оцінити кілька характеристик. Перше – це матеріал. Яка тканина буде Вам більше до смаку. Кожен матеріал має свої особливості, придатні для прибирання тих чи інших поверхонь. Наприклад, для миття скла автомобільні серветки краще вибирати з мікрофібри, тому що вони найкраще показують себе в будь-якій обстановці. А ось для прибирання будинку можливо Вам більше сподобаються серветки для скла з натуральної бавовни, оскільки вони добре вбирають вологу та не залишають розводів на поверхнях. Віддавайте перевагу щільним та довговічним тканинам, які можна прати та використовувати повторно.

Друге – це розміри. Тут все індивідуально та залежить від Ваших потреб. Серветки у продажу різні, підібрати потрібний розмір досить просто.

Також зверніть увагу на упаковку. Сухі серветки для прибирання з целюлози продаються в пачках або рулонах, тканинні - поліетиленових пакетах по 1-5 штук. Вологі серветки також продаються в упаковках-тубусах із кришкою або м'яких пакетах із пластиковим клапаном.

У нашому магазині Ви можете замовити серветки для скла та дзеркал в будь-якому ціновому діапазоні. Є дешеві та дорожчі рішення, розраховані на швидке та ефективне прибирання делікатних поверхонь. Брендові серветки Фрекен Бок, Дрібниці Життя, Грінвей з доставкою додому або офісу.