Халва - купити Східні солодощі у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (19)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Золотой век, 270 г, Халва соняшникова, з арахісом
Золотой век, 270 г, Халва соняшникова, з арахісом
4200
Вжити до 07.04.2024
Артикул: 72234
Золотой век, 70 г, Халва соняшникова ванільна, в глазурі
Золотой век, 70 г, Халва соняшникова ванільна, в глазурі
1200
Вжити до 14.04.2024
Артикул: 72231
Norsu, 70 г, Халва соняшникова, ванільна
Артикул: 90840
Золотой Век, 270 г, Халва соняшникова, ванільна
Артикул: 9135
Золотой век, 270 г, Халва соняшникова Фантазія
Артикул: 72230
Золотой век, 60 г, Халва соняшникова, ванільна
Артикул: 72232
Жайвір, 58 г, Халва соняшникова, ванільна

на завтра
Артикул: 23318
Жайвір, 58 г, Халва соняшникова, горіховий мікс

на завтра
Артикул: 23317
Allos, Halva, 75 г, Халва кунжутна, з медом, органічна

на завтра
Артикул: 73208
Amanti, Banana, 200 г, Турецька тахінна халва Аманті, зі смаком банана
Артикул: 84848
Amanti, Melon, 200 г, Турецька тахінна халва Аманті, зі смаком дині
Артикул: 84846
Amanti, Pishmaniye, 240 г, Східні солодощі Пішманіє, зі смаком ожини
Артикул: 86871
Amanti, Pistachio, 200 г, Турецька тахінна халва Аманті, з фісташками Amanti, Pistachio, 200 г, Турецька тахінна халва Аманті, з фісташками
Артикул: 86874
Tatlan, 200 г, Тахінна халва, фісташка
Артикул: 61580
Золотий вік, 60 г, Халва соняшникова з арахісом, 1 шт.
Артикул: 72235

Халва у Нова пошта


Східні солодощі користуються у покупців величезною популярністю, тому що вони не тільки смачні, але і поживні. Однією з найбільш затребуваних і доступних ласощів вважається халва. Відповідно до класичної рецептури для її приготування густий цукровий сироп збивають до стану стійкої піни, після чого в масу втручаються перетерті до порошкоподібного стану насіння або горіхи. Однак сьогодні це не єдині продукти, з чого роблять халву. На основі класичних рецептур були створені унікальні варіанти страви, що підкорили ласунів в усьому світі. На зміну класичному десерту прийшла біла халва і халва в шоколаді. До складу стали додавати всілякі компоненти, які суттєво розширили спектр смакових відтінків і корисних властивостей продукту. До слова, халва дійсно корисна. Якщо вона приготовлена ​​з натуральних компонентів, то навіть наявність цукру не применшує її позитивні якості.

Халва. Користь і харчова цінність

Східні солодощі роблять з різних горіхів і насіння, тому хімічний склад десерту варіюється в залежності від компонентів. Склад халви - це білки, жири, вуглеводи, вітаміни А, Е, D, РР, групи В, мікро- і макроелементи, ненасичені жирні кислоти і клітковина. Калорійність халви становить 510 кКал на 100 грамів, тому їсти солодощі варто помірно.

Саме рослинні жири визначають корисні властивості десерту. Крім цього натуральна халва володіє омолоджуючими властивостями, зміцнює імунітет, сприяє відновленню волосяного покриву. Насіння і горіхи сприятливо діють на головний мозок, серцево-судинну систему. Корисна халва при ГВ, оскільки вона не несе в собі ніяких шкідливих компонентів, на відміну від фруктів або шоколаду. Однак варто уважно підбирати різновид, оскільки арахіс або інші види горіхів в деяких випадках викликають алергічну реакцію.

Завдяки високій калорійності халва соняшникова швидко втамовує голод, дарує заряд бадьорості й життєвої енергії. При цьому абсолютно всі компоненти відносяться до легкозасвоюваних, тому не перевантажують шлунково-кишковий тракт.

Види халви

Є різні способи класифікувати солодощі, один з них - походження. У кожній країні є свої особливості приготування халви, які визначають її смак. Ми зупинимося лише на самих популярних різновидах:

  • Узбецька халва. Класична молочна халва з додаванням волоських горіхів і фісташок.
  • Самаркандська халва. Вона також називається дайме-ойла. До її складу входить яєчний білок, цукор, ванілін і паста кешью. Якщо Вам подобається горіхова халва, то самаркандський різновид неодмінно доведеться Вам за смаком.
  • Індійська. Відрізняється різноманіттям рецептур залежно від регіону, де виробляється. Фішка індійської халви - спеції. Вони миттєво видають походження солодощі.
  • Турецька халва. Так само, як і індійська, радує варіативністю виконання. Тому в асортименті можна знайти солодощі на будь-який смак. Особливо подобається покупцям халва-павутинка, яка продається у вигляді кульок.
  • Шекінська. Шанувальники незвичайних поєднань неодмінно повинні спробувати цю халву з додаванням рисової муки, кардамону і кінзи.
  • В'єтнамська. Склад халви з В'єтнаму - це боби мунг і волоські горіхи. Тому продукт відрізняється незвичайним смаком, не схожим на інші різновиди.
  • Грецька. Виготовляється з манної крупи, мигдалю, волоських горіхів з додаванням ароматного оливкового масла. Примітно, що для надання особливого смакового відтінку в пасту додають корицю, родзинки, гвоздику і соки цитрусових.

Також впорядкувати солодощі можна в залежності від складу. Є три великі групи халви: з борошна, з овочів і з насіння або горіхів. На які різновиди тут спостерігається високий попит:

  • Халва соняшникова. Найдоступніша солодкість, приготована з натуральних компонентів. Калорійна, смачна, гіпоалергенна. У великій концентрації містить вітаміни групи В, тому сприятливо діє на нервову систему.
  • Тахінна халва. Солодкість, яку роблять з насіння кунжуту, тому халва тахинна - це джерело фосфору, заліза, вітаміну А. Кунжутна халва також називається турецькою, оскільки саме в цій країні її роблять найсмачніше. У нашому магазині є дивовижна кунжутна халва Татлан ​​в герметичній упаковці. Їй притаманний м'який вершковий смак і ніжна консистенція.
  • Мигдальна халва. Містить вітаміни А, Е, вітаміни групи В і багато мікроелементів. Тому натуральна халва Золотий Вік, виготовлена ​​з добірних мигдальних горіхів, допомагає зміцнити серцево-судинну систему, а також запобігає виникненню старечого недоумства.
  • Арахісова халва. Джерело фолієвої кислоти, яка вкрай необхідна вагітним жінкам. Але також горіхова халва є своєрідним еліксиром молодості, оскільки фолієва кислота сприяє оновленню клітин, чим продовжує їх молодість і красу.

Кращий вибір халви в Києві пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Ми відібрали смачні східні солодощі і пропонуємо купити халву за доступною ціною. Доставка товарів діє по всій Україні. В наявності не тільки класичні, але і незвичайні смаки, а також халва без цукру чи борошна. Є питання? Задавайте! Наш коллцентр 8877 працює в цілодобовому режимі.