Кукурудзяне борошно - купити Борошно у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Екород, 750 г, Борошно кукурудзяне, органічне
Артикул: 59601

Кукурудзяне борошно у Нова пошта


Кукурудзяне борошно вважається унікальним продуктом, який затребуваний не тільки в кулінарії, але і в дієтології, косметології. Багате клітковиною, вітамінами і мінералами воно незамінне в збалансованому раціоні харчування. З борошна можна приготувати хліб, коржі, чіпси, макарони, а також різноманітні каші (банош, мамалига). Вкрай незвичайним виходить печиво з кукурудзяної муки, рецепт якого традиційний для мексиканської кухні.

У косметології кукурудзяна мука виступає інгредієнтом для приготування масок для обличчя. Маючи в складі природні антиоксиданти і ефірні масла, борошно з кукурудзи надає омолоджуючу дію на шкіру, усуває зморшки і невеликі недосконалості. Даний вид борошна чудово допомагає лікувати захворювання жовчної системи, кишечника, сечостатевої системи. Окремо варто сказати, що популярна кукурудзяна мука при схудненні. Страви з цього продукту практично не містять цукру, при цьому чудово насичують і дарують заряд бадьорості. Мелена кукурудза відмінно заповнює енерговитрати, допомагає скинути вагу за рахунок прискорення обмінних процесів.

Залежно від фракції помелу можна купити кукурудзяне борошно дрібну, середню і велику. Кожна різновид має свої органолептичні особливості. Для чого використовують кукурудзяне борошно:

  • Великий помел користується популярністю при виробництві випічки, дієтичного та дитячого харчування. Крім того, з такого борошна виходить відмінне панірування. При обсмажуванні продуктів утворюється хрустка скоринка золотистого кольору, а самі готові вироби виглядають більш апетитно.
  • Середній помел частіше використовується в сфері виробництва ветеринарних препаратів, кормів для тварин і спирту.
  • Дрібний помел - краще рішення для випічки хлібобулочних виробів. З такого борошна можна приготувати ніжну кашу.

Користь кукурудзяного борошна

Завдяки відсутності глютену і багатому вітамінно-мінеральному складу борошно кукурудзяне вкрай корисний продукт, який можна застосовувати навіть в дієтичному раціоні. Калорійність кукурудзяного борошна складає 331 кКал, а глікемічний індекс - 70 одиниць. Якщо на Вашому столі регулярно присутні каші і випічка з кукурудзяного борошна, то Ви неодмінно відзначите позитивну динаміку в самопочутті. Продукт сприяє зміцненню зубної емалі, знижує кров'яний тиск, діє як антиоксидант, надаючи делікатне омолоджуючу дію. Ось ще кілька корисних властивостей, якими володіє кукурудзяне борошно:

  • Усуває запори, покращує перистальтику кишечника, очищає його від шлаків і токсинів.
  • Підвищує концентрацію уваги і активізує діяльність головного мозку.
  • Нормалізує стан нервової системи.
  • Знижує рівень поганого холестерину в крові.
  • Уповільнює старіння клітин.
  • Сприятливо діє на сечостатеву систему, усуває запальні процеси.
  • Сприяє набору м'язової маси.

Як зберігати кукурудзяне борошно

Відкривши пачку, пересипте вміст в герметичну і чисту тару. Зберігати борошно краще в темному прохолодному місці, оскільки воно сприйнятливе до світлової і теплової дії. Якщо воно виявляється на світлі, то швидко набуває різкий запах і гіркий смак. Скільки можна зберігати кукурудзяне борошно після відкриття пачки? На жаль, термін не дуже великий. Дотримуючись рекомендації по зберіганню, використовувати продукт слід протягом 6 місяців з моменту відкриття упаковки. А от борошно домашнього виготовлення зберігається не більше 14 діб.

Чим замінити кукурудзяне борошно в випічці

Кондитери навчилися замінювати кукурудзяне борошно іншими інгредієнтами. Але тут важливо пам'ятати про те, що кукурудзяне борошно не містить глютену. Відповідно, в якості альтернативи можуть використовуватися тільки інгредієнти з аналогічними властивостями. Підійде рисове, горіхове, кокосове, мигдальне борошно. Хтось може сказати, де купити таке борошно, адже його годі й шукати на прилавках звичайних магазинів. Насправді варто придивитися. Продукти давно продаються в спеціалізованих торгових мережах, а також замовити їх можна в нашому інтернет-магазині.

АкваМаркет пропонує купити кукурудзяне борошно добірної якості, виготовлене відповідно найвищим стандартам. Ми гарантуємо свіжі терміни виготовлення продукту, тому наші клієнти отримують корисний продукт з тривалим терміном зберігання. Кукурудзяне борошно оптом і в роздріб для харчової, косметологічної промисловості або використання в побуті. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни, а наші менеджери цілодобово перебувають на зв'язку, щоб допомагати клієнтам при оформленні замовлень. Телефонуйте зараз!