Вівсяне борошно - купити Борошно у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Вівсяне борошно у Нова пошта


На думку дієтологів, вівсяне борошно при високій живильній цінності приносить організму людини більше користі, ніж пшеничне. Тож не дивно, що прихильники здорового харчування все частіше використовують саме цей продукт для випічки хлібобулочних виробів. Вівсяне борошно має сірувато-бежевий колір, у нього більш грубий помел і воно більше вбирає рідину. З нього готують випічку, каші, киселі та інші страви.

Вівсяне борошно. Калорійність і хімічний склад

Склад зерен багатий на корисні речовини, необхідні нашому організму. Зокрема, в борошні є вітаміни групи А, які зміцнюють імунітет і поліпшують зір. Вітаміни групи В нормалізують роботу нервової системи, покращують травлення. Ферменти відповідають за підтримку ендокринної системи, а амінокислоти сприяють швидкому загоєнню ран, підвищують концентрацію уваги, сприятливо впливають на шкіру, нігті і волосся. Також вівсяне борошно містить вітамін Е, мідь, кремній, мінеральні солі, насичені жирні кислоти і клітковину. Калорійність вівсяної муки складає 64 кКал на 100 грамів, тоді як харчова цінність пшеничного борошна становить 364 кКал. Тож не дивно, що його широко застосовують в дієтичному харчуванні. Чим корисне вівсяне борошно:

  • Знижує рівень цукру і холестерину в крові.
  • Очищає травну систему від токсинів, шлаків, слизу і продуктів життєдіяльності шкідливих мікроорганізмів.
  • Сприятливо діє на печінку.
  • Знижує ризик тромбоутворення.
  • Оптимізує роботу серцево-судинної системи.
  • Сприяє набору м'язової маси, що особливо актуально для спортсменів.

Залежно від типу помелу можна купити вівсяну муку звичайну і цельнозернову. Остання більш корисна, оскільки приготовлена ​​з зерна разом з оболонкою. Тому в ній міститься більше поживних речовин і мікроелементів.

Особливості застосування вівсяного борошна

Можливо Ви здивуєтеся, але цей харчовий продукт набув поширення не тільки в гастрономічній сфері. Безумовно, найчастіше інгредієнт використовують в кулінарії для приготування корисних каш і всілякої випічки. Особливо смачно виходить печиво з вівсяної муки, воно виходить ароматним і поживним. Крім того, така випічка не тільки смачна, а й корисна для організму. Якщо Ви задаєтесь питанням, що приготувати з вівсяної муки, ось кілька ідей:

  • Млинці. Однозначно безпрограшний варіант для любителів млинців. Готове тісто відрізняється неймовірною м'якістю і пластичністю, а ще вівсяні млинчики товщі за звичайні.
  • Маффіни, кекси. Десерт, який припаде до смаку дітям і дорослим. Готують маффіни з різними добавками: ягодами, фруктами, горіхами, шоколадом.
  • Оладки, панкейкі. Справжня знахідка для шанувальників здорового харчування. Вівсяні панкейкі - це можливість порадувати себе і близьких живильним, смачним десертом.

Але це далеко не всі способи застосування продукту. У медицині борошно вівсяне відоме своєю протизапальною дією. Тому його широко застосовують для лікування захворювань опорно-рухового апарату. Вівсяне борошно з водою у вигляді аплікацій накладається на проблемну ділянку і знімає хворобливу симптоматику.

Ще одна сфера, де використовується вівсянка - косметологія. Зерно вівса містить ефірні масла, антиоксиданти і токофероли. Маска для обличчя з вівсяної муки володіє живильною, відновлючою і омолоджуючою дією. Також продукт корисний в процедурах для волосся і тіла. На основі вівсянки роблять відвари, маски, скраби, креми та інші косметичні продукти.

Якщо Ви не хочете розбиратися, як зробити вівсяну муку в домашніх умовах, пропонуємо вигідно замовити її на сайті АкваМаркет. В наявності якісне борошно різного ступеня помелу, в тому числі цільнозернове. Різноманітні виробники, будь-які обсяги, багато форматів упаковки дозволяє купити вівсяне борошно оптом чи вроздріб для використання на домашній або професійній кухні. Також продукція підходить для виготовлення косметичних засобів. АкваМаркет - це корисні, поживні продукти з доставкою по Києву та Україні. Замовляйте вівсяну муку прямо зараз на сайті або по телефону! Працюємо цілодобово!