Рисове борошно - купити Борошно у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Сто Пудов, 0,5 кг, Борошно рисове, без глютену Сто Пудов, 0,5 кг, Борошно рисове, без глютену
Артикул: 14125
Akura, 150 г, Борошно для панірування Темпура
Артикул: 84694
Bella Pasta, 1 кг, Борошно рисове
Артикул: 80781
Сто Пудов, 1 кг, Борошно рисове
Артикул: 18299

Рисове борошно у Нова пошта


Рисове борошно займає лідируючі позиції серед всіх зернових культур за вмістом білка і крохмалю. Завдяки високій харчовій цінності і особливому складу з рисової муки можна приготувати безліч смачних і поживних страв. Оскільки в борошні відсутня клейковина, його активно застосовують в дієтичному і дитячому харчуванні. Безумовно, рис не настільки популярний, як жито або пшениця. Тому ще не всі господині відкрили для себе властивості, якими володіє борошно рисове. Але є багато причин, за якими варто звернути увагу на цей продукт і ввести його в раціон харчування.

Чим рисове борошно краще за звичайне

Останнім часом все більше дієтологів радить використовувати рисову муку замість пшеничної. Пояснюється це тим, що в складі продукту відсутній глютен. Ця клейковина часом викликає в кишечнику такі неприємні відчуття, як здуття, метеоризм. Якщо регулярно вживати продукти з глютеном, то можна своїми руками організувати стійкі запори або інші проблеми. Спостерігаючи у себе хоча б один із симптомів при вживанні пшеничного борошна і продуктів на його основі краще повністю змінити раціон. Допоможе в цьому безглютеновая дієта, а рисове борошно дозволить сформувати збалансований раціон без шкоди якості харчування. Рис - рідкісний злак, в якому немає глютену, але є величезна кількість поживних речовин. Користь рисової муки для організму полягає в комплексній дії. У складі борошна є вітаміни групи В, які покращують обмінні процеси (ліпідний, білковий, вуглеводний), а також знижують рівень поганого холестерину в крові. Що ще міститься в рисовому борошні і яка користь від елементів:

  • Марганець регулює рівень цукру в крові, бореться з вільними радикалами, зберігаючи цілісність клітинних мембран.
  • Селен бере участь в окисно-відновних реакціях, зміцнює імунітет і сприятливо діє на репродуктивну систему.
  • Вітамін РР бере участь у метаболізмі білків, жирів, амінокислот, а також в процесах біосинтезу.

Результатом регулярного вживання рисової муки буде очищення організму від солей, зміцнення імунітету і нервової системи, поліпшення роботи серцево-судинної системи, а ще значне поліпшення стану волосся і шкіри. Рисове борошно - це ідеальний продукт для людей, які постійно страждають від розладів травлення. Вона покращує перистальтику кишечника, не викликає тяжкості в шлунку і легко засвоюється організмом.

Яка мука найбільш корисна? В спектрі запропонованих продуктів варто вибирати борошно, отримане від перемелювання бурого або нешліфованого рису. Воно в рази корисніше, оскільки при обробці зберігається все зерно цілком, включаючи оболонку. А адже саме оболонка містить найбільшу кількість корисних речовин і мікроелементів. Калорійність рисової муки з шліфованого білого рису становить 366 кКал, а муки з бурого рису - 363 кКал. Оскільки вживання в їжу страв з рисовим борошном зменшує потребу людини в цукрі і жирах без зменшення одержуваної енергії, продукт став одним з найбільш популярних серед людей, охочих схуднути.

Застосування рисового борошна

Оскільки в борошні відсутня клейковина, вся випічка виходить розсипчастою і хрусткою. Утвориться рум'яна засмажена скоринка, яка робить готові страви ще смачніше. Млинці, оладки, запіканки, хлібці, а також рисова локшина або тісто для пельменів. Все це можна приготувати, маючи під рукою якісні інгредієнти. Особливо смачно виходять сирники з рисовим борошном. Рецепт їх неймовірно простий. Вам знадобиться 500 грамів м'якого сиру, 1 яйце, дві ложки цукру, дві ложки рисового борошна. А якщо обсмажити сирники на кокосовій олії, вони придбають неймовірний аромат.

Чи можна самому зробити рисову муку? Таке запитання цілком логічно цікавить багатьох господинь. На жаль, зробити рисову муку в домашніх умовах практично неможливо з причини відсутності спеціального обладнання. А ось купити корисний і поживний продукт в потрібній кількості Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. Наш магазин пропонує продукти відмінної якості за досить демократичними цінами. В наявності продукція відомих брендів: Сто пудів, Bob's Red Mill, World's Rice. Ви можете швидко і вигідно купити в Києві рисове борошно з білого, бурого, нешліфованого рису, замовивши доставку товару додому або в офіс. Ми регулярно поповнюємо запаси, тому дефіциту в продукції немає. А це означає, що Ви можете купити рисову муку в будь-якій кількості і скільки завгодно тішити близьких або клієнтів корисною, смачною випічкою.