Швабри - купити Аксесуари для прибирання у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (45)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Leifheit, Mop system, Швабра професійна, 38 х 140 см Leifheit, Mop system, Швабра професійна, 38 х 140 см
Leifheit, Mop system, Швабра професійна, 38 х 140 см Leifheit, Mop system, Швабра професійна, 38 х 140 см
1310
Артикул: 68732
Apex, 100 см, Швабра з віджимом, жовта Apex, 100 см, Швабра з віджимом, жовта
Артикул: 76196
Apex, Запаска для швабри, з віджимом, поролон, 32 см
Артикул: 76160
Apex, Запаска для швабры, хлопок, 60 х 12 см
Артикул: 76157
Мелочи Жизни, Швабра плоска, універсальна, 110 см Мелочи Жизни, Швабра плоска, універсальна, 110 см
Артикул: 81635
Мелочи жизни, 120 см, Швабра плоска, універсальна
Артикул: 12551
Мой Дом, Supermop Pupil, 104 см, Швабра з віджимом
Артикул: 72185
Мій дім, 150 см, Швабра з віджимом SuperMop, Maxi Mop
Артикул: 76199
Швабра, З одинарним віджимом, в асортименті
Артикул: 14535
Apex, 40 х 15 см, Швабра з антибактеріальною насадкою, телескопічна ручка
Артикул: 76194
Фрекен Бок, Magic, 120 см, Швабра з насадкою із мікрофібри
Артикул: 70237

Швабри у Нова пошта


На сьогоднішній день швабра - самий зручний і практичний інструмент для вологого прибирання приміщення. Класичні дерев'яні швабри давно пішли в минуле, а їм на заміну прийшли сучасні моделі з широким функціоналом. Вони неймовірно прості в експлуатації, дозволяють не тільки швидко і якісно прибрати забруднення, але і роблять це максимально гігієнічно. Сучасна швабра з віджиманням може мати будь-яку конфігурацію, щоб проникати навіть у важкодоступні місця. Більш того, виробники випускають не тільки класичні аксесуари, але і швабри для сухого прибирання без використання води. Також відрізняються моделі за цільовим призначенням:

  • Швабра для миття вікон. З її допомогою можна легко очистити навіть глухі віконні блоки на балконі, при цьому робота буде виконана абсолютно безпечно. Відрізняються такі вироби особливою конструкцією губки, яка ефективно збирає воду і не залишає мильні розводи.
  • Швабра для миття підлоги. Використовується для очищення підлогових покриттів будь-якого типу. Якщо у вас під рукою швабра з телескопічною ручкою, то з її допомогою можна легко дістатися навіть у важкодоступні місця (під шафами, ліжками, диванами).

АкваМаркет пропонує широкий асортимент швабр для побутового або професійного використання. Вироби, призначені для всіх типів покриттів, оснащені сучасними матеріалами для протирання. Ви можете купити швабру для якісного і простого прибирання. Вироби доступні поштучно або в складі професійних комплектів для прибирання великих приміщень. Гарантія якості, доступні ціни, можливість замовити швабру для підлоги з доставкою по Києву та Україні. Кожна позиція в каталозі має докладний опис, завдяки чому Ви легко підберете виріб з урахуванням особистих вимог і особливостей приміщення, де вона буде використовуватися. Також в нашому магазині є великий вибір засобів для прибирання, в тому числі миття вікон.

Популярні види швабр

Серед усього розмаїття моделей, представлених в продажу, є свої незмінні лідери. До їх числа можна віднести наступні товари:

  • Швабра-губка. Оснащується насадкою у вигляді губки, яку віджимає спеціальна конструкція на ручці. Завдяки такій особливості швабра з віджиманням неймовірно проста в експлуатації. Вона легко збирає сміття, пил, волосся і шерсть, прекрасно вбирає воду, добре ковзає по поверхні підлоги. Використовувати цю модель можна практично для будь-яких видів покриттів. Автоматичне віджимання робить прибирання максимально гігієнічним і простим. Ручка телескопічна, можна змінювати висоту в залежності від зручності користувача. Але головний бонус моделі - можливість змінювати губку в міру погіршення її споживчих якостей. У продажу є насадки для швабри різного розміру, тому підібрати підходящу губку не складе проблем. Все це робить швабри губки найбільш затребуваними на ринку.
  • Швабра-щітка для підлоги. Призначена для вологого і сухого прибирання, підходить для роботи з будь-якими покриттями. Швабра зі щіткою дозволяє швидко прибрати навіть у віддалених куточках приміщення, впритул підходить до плінтусів, очищає підлогу навколо ніжок меблів. Модель не піднімає порошинки в повітря, оскільки ворсинки щітки трохи електризується і притягують забруднення до себе немов магніт.
  • Мотузкова швабра. Якщо швабри губки і щітки оснащуються синтетичними насадками, то в даному випадку для мотузки використовується натуральна тканина, така як бавовна. Це надає насадці додаткову міцність і довговічність. Досить популярні комплекти з швабри з відром з системою самоотжима. Примітно, що мотузкові насадки для швабри можна знімати для прання, сушки або заміни. Модель підходить для плиткових, фарбованих підлог, однак не рекомендована для дерев'яних покриттів, оскільки недостатньо добре вбирає воду.
  • Флаундер або знаменита швабра-ледащо. Виріб з прямокутною платформою, на яку надітий тканинний чохол. Оскільки розмір платформ буває різний, можна підібрати швабру для будь-якого приміщення, в тому числі і великої кімнати або залу. Швабра-флаундер випускається з телескопічною ручкою, функцією віджимання, суцільною або рамковою платформою. Вибір величезний, так само як і функціональні особливості виробів. Перевагою моделі можна назвати делікатне прибирання без ризику утворення подряпин або розводів. Швабра з мопом не шкодить навіть влагобоязким підлоговим покриттям, наприклад паркету або цілісному масиву.

Відносно недавно на ринку з'явилася така модель, як швабра з розпилювачем. Це незвичайне пристосування, оснащене резервуаром для рідини. Вода з ємності ефективно зволожує поверхню, а сама швабра з мікрофіброю ковзає по поверхні, немов метелик. Одного резервуара досить, щоб вимити близько 100 м2 поверхні.

Кожна різновид має свої достоїнства і недоліки. Тому перш, ніж купити швабру, уважно вивчіть характеристики моделі. Наші менеджери цілодобово на зв'язку і точно знають, як вибрати швабру для різного покриття підлоги. Компетентна консультація онлайн або по телефону, а також відправка товару в день замовлення. АкваМаркет - це тільки якісні та практичні швабри для побутового або професійного прибирання приміщень.