Йоржик для унітазу - купити Господарські товари, прибирання у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Йоржик для унітазу у Нова пошта


Йоржик для унітазу представляє собою щітку з штучних волокон, яка закріплена на ручці довжиною 50-60 см. Як правило, аксесуар комплектується спеціальною склянкою, виступаючою в ролі підставки. При необхідності всередину склянки наливають трохи рідини з хлоркою, щоб проводити дезінфекцію волокон. Завдяки такому пристосуванню гігієна туалету підтримується без особливих зусиль, а унітаз завжди сяє ідеальною чистотою. Аксесуар стане в нагоді в будь-який туалетній кімнаті, будь то квартира або приватний будинок, офісний санвузол, туалет ресторану. Щітка для унітазу дозволяє видалити різні забруднення або сліди використання сантехніки. При регулярному використанні аксесуара запобігає появі нальоту на поверхні сантехніки, що в свою чергу перешкоджає розмноженню патогенної мікрофлори. В результаті відсутні не тільки бактерії і мікроби, а й неприємний запах. Зберігається чистота і естетичність приміщення. Тому важливо знати, які бувають аксесуари, як часто міняти щітку і підлягає вона чищенню чи ні.

Яку щітку для унітазу вибрати

Є кілька критеріїв для класифікації аксесуарів. Залежно від матеріалу йоржики для унітазу бувають:

  • Пластикові. Практичні, дешеві аксесуари, які розраховані на відносно недовгий термін експлуатації. На жаль, на пластиці швидко утворюються бактерії, а відмити матеріал від забруднень з часом стає складно. Тому єдиним виходом буде купити йоржик для унітазу замість попереднього.
  • Скляні. Виглядають стильно і оригінально. У багатьох випадках туалетні стійки зі скла фіксуються на стіні. Якщо мова йде про підлогові моделі, то стакан оснащується металевими ніжками або підставкою для максимальної стійкості.
  • Акрилові. Відрізняються високою міцністю і довговічністю, радують широкою палітрою кольорів. Йоржик для унітазу акриловий може мати будь-який дизайн, що значно розширює можливості створення незвичайного інтер'єру.
  • Силіконові. Новинка на ринку подібних аксесуарів. Перевагою акрилу є стійкість до впливу зовнішніх факторів. Матеріал не вбирає вологу, на ньому практично не утворюються бактерії і мікроби (за умови регулярного чищення). Силіконовий йоржик для унітазу з підставкою розрахований на тривалий термін експлуатації.
  • Металеві. Відмінно вписуються в сучасний інтер'єр. Йоржик для унітазу нержавейка комфортний в експлуатації, простий в догляді. Хромовані елементи красиво блищать, тому стають оригінальним акцентом в інтер'єрі.

Йоржик для унітазу: який краще

Кожен матеріал має індивідуальні властивості. І складно однозначно сказати, який варіант краще. Вибираючи аксесуар, звертайте увагу не тільки на матеріал корпусу і волокон, а й на ергономічність дизайну. Добре, коли ручка зручно лежить в руці, а сама щітка легко входить в підставку. Краще, якщо волокна щітки будуть жорсткими, так вони довше збережуть первісну форму. Розбірні моделі більш прості в догляді і очищенні. І звичайно варто враховувати стилістику оформлення. Туалетна щітка повинна поєднуватися з інтер'єром і сантехнікою.

Потрібен йоржик для унітазу недорого? Хочете замовити товари з доставкою? АкваМаркет пропонує величезний асортимент аксесуарів для туалетних кімнат. Якісні і довговічні йоржики для унітазу скляні, пластикові, акрилові, з нержавійки. Ми гарантуємо якість товару і забезпечуємо максимально прийнятні ціни. Доставка по Києву і Україні здійснюється без вихідних.