Відро для прибирання - купити Ємності для прибирання у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Vileda, UltraMat Bucket and Wringer, 10 л, Відро з віджимом, сіре
Артикул: 64954
Curver, 5л, Відро пластикове, в асортименті Curver, 5л, Відро пластикове, в асортименті
Артикул: 74088
Мой дом, 42х23х18 см, Відро для прибирання пластикове на колесах, 17 л
Артикул: 30955

Відро для прибирання у Нова пошта


Незважаючи на появу миючих пилососів, звичайне вологе прибирання за допомогою швабри - це найкращий спосіб підтримати приміщення в чистоті. Для роботи буде потрібна хороша швабра і, власне, господарське відро. У нього набирають воду, щоб сполоснути швабру і віджати вже брудну рідину, що утворилася під час прибирання. Господарське відро знайдеться як вдома, так і на будь-якому підприємстві. У виробів настільки широке застосування, що відро по праву можна назвати обов'язковим атрибутом для роботи в приміщеннях будь-якого типу.

Купити відро для прибирання дешево пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності величезний асортимент продукції на будь-який смак і гаманець. Маленькі і великі відра, звичайні пластикові ємності і відро на колесах, ємності з віджиманням, прямокутні відра для особливих видів швабр. Широка колірна гамма і різноманітність матеріалів допоможе Вам знайти свого ідеального помічника по господарству. А ми зробимо все, щоб ціна пластикового відра була для Вас найвигіднішою. Замовляйте господарські товари онлайн в Києві, отримуйте їх в будь-якому місті країни. Доставка діє повсюдно, відправка в день оформлення замовлення. Господарські відра Vileda, Leifheit, Curver об'ємом 5 л, 10 л, 20 л. Міцні і довговічні вироби, які можна купити без візиту в магазин.

Види господарських відер

Забудьте про часи, коли в продажу були присутні тільки класичні ємності. Тепер асортимент господарських товарів настільки широкий, що тут знайдеться ємність для будь-яких цілей і завдань. Отже, ось найпопулярніші види відер для прибирання:

  • Звичайне кругле відро. Класика, яка користується незмінним попитом. Пластикові, металеві круглі відра випускають різного об'єму місткості. Вони підходять для віджимання круглої швабри.
  • Прямокутне відро. Стало затребуваним з появою нового типу швабр. Зручна і ергономічна форма, на одній стороні є спеціальний куточок для зливу рідини.
  • Відро з віджиманням. Зручний і функціональний варіант відра для прибирання підлоги. Йде в комплекті зі шваброю, являє собою не тільки господарську ємність, а й механізм для віджимання круглої мотузяної швабри. Він приводиться в дію шляхом натискання спеціальної педальки. Користуватися такими відрами неймовірно комфортно, адже не доводиться з разу в раз нагинатися, щоб віджати швабру вручну.
  • Відро на коліщатках. Практичне рішення для підвищення ефективності збирання. Відро на коліщатках легше пересувати, за рахунок цього можна використовувати більш місткі моделі. Це скорочує час на прибирання, підвищуючи його якість і результативність.
  • Сервісні візки. Об'ємні відра, які являють собою комбінацію різних інструментів для прибирання (швабри, віджимання, пакети для сміття і т.д.). Подібні ємності використовують клінінгові служби. Вони корисні при прибиранні готелів, кафе або барів, магазинів, торгових центрів. Завдяки різноманітності конфігурацій і функціональних особливостей можна купити швабру з відром для прибирання будь-якого приміщення.

Замовити відро для прибирання підлоги онлайн

Якщо Ви перебуваєте в пошуках підходящого господарського відра, рекомендуємо заглянути в наш каталог. Тут ми зібрали кращі продукти, виготовлені топовими виробниками господарських товарів. Якісні, міцні та довговічні відра для прибирання дома, офіса або іншого об'єкта. Ви можете недорого замовити звичайне прямокутне відро або вибрати і купити з доставкою містке відро на коліщатках з віджиманням. Різноманіття конфігурацій і варіантів, прийнятні ціни, великий вибір відтінків. Всі відра виготовлені з міцних і довговічних матеріалів, прості в догляді, гарантовано прослужать довгі роки. Кожна позиція доступна до замовлення як оптом, так і в роздріб. Господарські відра будь-якого обсягу з доставкою по Києву та Україні. Зверніть увагу, що для оптових замовників діє спеціальна цінова пропозиція. АкваМаркет допоможе Вам укомплектувати будинок або офіс якісним інструментом для прибирання, при цьому Ви витратите на придбання мінімум часу і зовсім не багато грошей.