Чипси - купити Снеки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (104)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Lay's, Паприка, 120 г, Чипси картопляні
Lay's, Паприка, 120 г, Чипси картопляні
5790
Вжити до 14.04.2024
Артикул: 59867
Riga Хліб, 110 г, Чипси Чіпполіно, з цибулею
Riga Хліб, 110 г, Чипси Чіпполіно, з цибулею
5400
Вжити до 04.04.2024
Артикул: 86603
LAY’S, 120 г, Чипси картопляні, Strong, Чилі-лайм
Артикул: 22969
LAY’S, 170 г, Чипси картопляні, Краб
Артикул: 22975
LAY’S, 60 г, Чипси картопляні, Бекон
Артикул: 22974
LAY’S, 60 г, Чипси картопляні, Сир
Артикул: 22977
LAY’S, 60 г, Чипси картопляні, Сметана і зелень
Артикул: 22979
Lay's чіпси с сіллю, 120г
Артикул: 22966
Lay's, 120 г, Чипси картопляні, Бекон
Артикул: 9798
Lay's, 120 г, Чипси картопляні, Краб
Артикул: 17871
Lay's, 120 г, Чипси картопляні, Лобстер, Рифлені
Артикул: 17049
Lay's, 120 г, Чипси картопляні, Сир
Артикул: 10743
 Люкс, 183г, Чипcи, Бекон
Артикул: 23435
Chio, 75 г, Чипси картопляні, Chips, Red Paprika Chio, 75 г, Чипси картопляні, Chips, Red Paprika
Артикул: 17339
El Sabor, Чіпси начос зі смаком сиру, 100 г
Артикул: 31698
El Sabor, Чіпси начос зі смаком чилі, 100 г
Артикул: 31699
El Sabor, Чіпси начос солоні, 100 г
Артикул: 31700
Flint Chipster's, 180 г, Чипси картопляні зі смаком сиру
Артикул: 87989
Flint Chipster's, 70 г, Чипси картопляні зі смаком краба
Артикул: 58681
Hroom! XXL, 100 г, Чипси картопляні зі смаком паприки
Артикул: 87997
Kimnori чіпси норi Спайсі 4 г
Артикул: 31593
Manteca, 150 г, Чипси кокосові
Артикул: 82558
Pringles Flame Sour Cream, 160 г, Чипси картопляні, Прінглс Сметана, тубус
Артикул: 92664
новинка!

Чипси у Нова пошта


Термін snack перекладається з англійської мови як «легка закуска». І безперечним лідером серед таких є чіпси. Легкі, хрусткі скибочки картоплі зі всілякими смаками займають практично половину світового ринку всіляких снеків. Картопляні чіпси виглядають апетитно, мають приємний смак і відмінно поєднуються з багатьма алкогольними та безалкогольними напоями. Ми беремо чіпси Прінглс в кіно, доповнюємо ними домашні посиденьки з друзями і обов'язково замовляємо в кафе, коли п'ємо пиво. Незважаючи на те, що практично будь-які чіпси Лейс або Прінглс неймовірно калорійні, мало хто може відмовити собі в подібних ласощах. Виробники постійно підігрівають інтерес споживачів, випускаючи нові смаки. Поряд зі стандартними варіантами з'явилися досить незвичайні поєднання, наприклад, чіпси Lay's малосольні огірочки, червона ікра або французький сир з травами. Кислі, гострі, солодкі, солоні, нейтральні, пікантні - покупцям доступні будь-які смакові відтінки. Причому, палітра смаків відрізняється в залежності від країни. Найбільш незвичайними по праву вважаються азіатські і американські бренди, які не скупляться на креатив і сміливо просувають нові поєднання.

Чіпси. Склад і калорійність

Основою більшості снеків є картопля. Її використовують як в чистому вигляді, так і в форматі інгредієнта для приготування своєрідного тіста з додаванням борошна, крохмалю. Оскільки сама по собі картопля - продукт корисний, він включає в себе безліч необхідних організму речовин. Але це стосується тільки снеків, вироблених без сторонніх добавок.

Отже, калорійність чіпсів залежить як від якості сировини, так і від способу виробництва. В середньому, продукт містить 536 кКал, а на 100 грамів чіпсів припадає 53 г вуглеводів, 30 г жирів і 6 г білка. Останнім часом багато виробників пропонують купити чіпси низькокалорійні, що не обсмажуються у фритюрі, а запікаються в духовці. У них практично немає масла, тому харчова цінність знижується.

Асортимент хрустких снеків

Однак картопля - не єдине, з чого роблять чіпси. Легкі, хрусткі ласощі виробляють з інших продуктів. Ось кілька яскравих представників:

  • Злакові чіпси. В основному представлені на нашому ринку у вигляді кукурудзяних снеків. Виробляються з кукурудзяної муки, причому форма чіпсів кардинально відрізняється. Вони не круглі, а трикутні. Зовні нагадують популярну мексиканську закуску тортильяс. Калорійність продукту складає 325 кКал. Завдяки більш щільнійй текстурі кукурудзяні чіпси Chio, Pringles відмінно поєднуються з різноманітними соусами та діпамі.
  • Овочеві чіпси. Абсолютно здорова альтернатива звичним калорійним снекам. Роблять натуральні чіпси з будь-яких овочів: буряків, моркви, капусти, кабачків. Альтернатива смачна і корисна. Чіпси з овочів швидко втамовують голод, оскільки є джерелом клітковини. Готують овочеві чіпси в спеціальному дегідраторі. З продуктів випаровується рідина, при цьому зберігається клітковина, білкові сполуки, вітаміни і мінерали. Це повністю безпечний перекус, який рекомендований навіть маленьким дітям. Найчастіше такі чіпси мають нейтральний смак, виробляються без добавок або сильних спецій.
  • Фруктові чіпси. Виробляються аналогічним чином, але відрізняються від овочевих солодким смаком. Великою популярністю користуються ягідні, бананові чіпси, снеки з яблука чи груші. Якщо Ви шукаєте, чим замінити картопляні або кукурудзяні чіпси, то це прекрасна альтернатива. А ще фруктові чіпси дуже подобаються дітям. Звичні продукти в форматі легкого, хрусткого снека дозволяють дитині отримати поживні речовини і насолодитися трапезою.
  • Кокосові чіпси. Являють собою м'якоть кокоса, тонко нарізану і висушену без використання масла. Випускають кокосові чіпси як нейтральні, так і зі смаками, наприклад, сиром пармезан. Натуральні кокосові чіпси багаті клітковиною і є джерелом лауринової кислоти, яка сприяє зміцненню імунітету.
  • Чіпси норі. Снеки з морської капусти. Являють собою зневоднені і висушені водорості, багаті клітковиною і мінералами. У чіпсах норі міститься багато йоду і вітаміну С, який є природним антиоксидантом. Якщо чіпси з нори приготовлені без масла і солі, вони мають низьку калорійність і приносять організмові тільки користь.
  • Рисові чіпси. Популярна азіатська закуска на основі рисової муки, яка є багатим джерелом крохмалю, амінокислот, моно- і дисахаридів. У рисових чіпсах немає глютену, тому їх можна вживати в їжу людям з індивідуальною непереносимістю пшеничного борошна.
  • Фьючіпси лляні. Відносно недавно з'явилася на ринку незвичайна закуска - хрусткі снеки з насіння льону додаванням арахісу, томатів, часнику, перцю і солі. У складі відсутні будь-які шкідливі компоненти, тому лляні чіпси повністю натуральні і корисні. Однак варто пам'ятати про високу калорійність і вживати їх в обмеженій кількості.

Як приготувати чіпси в мікрохвильовці. Рецепт

Як приготувати натуральні домашні чіпси в мікрохвильовці. Для цього використовуйте тонко нарізану картоплю або шматочки лаваша. Додайте слайси на тарілку, попередньо застеливши її пергаментом для випічки. Важливо, щоб інгредієнти були розкладені в один шар. Готуйте в СВЧ на максимальній потужності протягом 3-5 хвилин. Такі чіпси вийдуть корисними, але не матимуть яскравого, привабливого смака.

А якщо Ви не шанувальник кулінарії і вважаєте за краще чіпси Прінглс, Лейс, Люкс та інших відомих виробників, то пропонуємо купити готові снеки з доставкою по Києву та Україні. У нашому онлайн-каталозі представлений величезний асортимент хрустких закусок на будь-який смак. Кокосові, овочеві, фруктові і лляні чіпси, а також класичні снеки з картоплі. Купуйте онлайн і замовляйте доставку в будь-яку точку країни.