Підставки під гаряче - купити Посуд, сервіровка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fackelmann, 2 шт., Килимок бамбуковий, 45х30 см Fackelmann, 2 шт., Килимок бамбуковий, 45х30 см
Артикул: 78753

Підставки під гаряче у Нова пошта


На кожній кухні можна знайти безліч різноманітних аксесуарів, кожен з яких використовується для певних цілей. До числа подібних незамінних речей відносяться підставки для посуду. На них ми ставимо гарячі або холодні чашки, склянки, каструлі, чайники. Підкладки та килимки захищають матеріал стільниці від пошкоджень, а також перешкоджають утворенню зайвих забруднень. Крім того, стильна підставка під гаряче здатна стати оригінальним доповненням інтер'єру. В цілому, призначення виробів наступне:

  • Захист поверхонь від механічних пошкоджень і появи плям.
  • Перешкода термічного впливу гарячого або холодного посуду на меблі.
  • Створення неповторної атмосфери, персоналізація приміщення відповідно індивідуальних вподобань.

Сьогодні можна купити килимок під гаряче, виконаний в будь-якій формі і розмірі - круглі, квадратні, фігурні, овальні, прямокутні, а також виготовлені у вигляді ягід, тварин і т.д. Варіантів маса, вибір обмежується лише особистими уподобаннями споживача. Килимки столові відрізняються компактними розмірами, їх легко зберігати і чистити. Також використовуються тканинні і бамбукові підставки для сервірування посуду. Вони виглядають як незвичайні серветки, надають трапезі особливу атмосферу, додатково захищаючи скатертину або стіл від забруднень в процесі прийому їжі.

Види підставок і їх особливості

Перш, ніж купити кухонні аксесуари, варто уважно ознайомитися з асортиментом. Поряд зі стандартними рішеннями є вельми оригінальні вироби, які сподобаються шанувальникам креативних аксесуарів. Залежно від призначення підставки бувають:

  • Для склянок, кухлів, келихів. Красиві фігурні підставки компактних розмірів, розраховані на розміщення невеликого посуду. Дуже добре підходять для кавових і чайних кухлів, стаканів. Примітно, що підстаканники використовують не тільки для гарячого, а й для холодного посуду. Таким чином, на меблях не залишається слідів від рідини, яка може стікати по стінках ємності.
  • Для тарілок. Випускаються з різних матеріалів і мають будь-який дизайн. Як правило, килимки невеликої товщини, оскільки розраховані на розміщення звичайної тарілки. Вироби можна використовувати для столів без скатертини, щоб посуд не ковзав по поверхні.
  • Сервіровочні. Особлива категорія підставок, яка використовується для порціонної подачі гарячих страв. Міцна, товста підкладка для гарячого, що витримує максимально високі температури. На неї можна ставити чавунні порційні сковорідки, керамічні горщики й інший посуд.
  • Класичні кухонні. Стандартний килимок під гаряче, на який ставлять сковороди, каструлі, чайники. Вироби відрізняються максимальною термостійкістю, тому витримують як високу температуру, так і значну вагу посуду.

Важливий критерій при виборі - матеріал, з якого виготовлений аксесуар. В ідеалі, це повинні бути термоізоляційні матеріали, які здатні поглинати тепло, захищати поверхні від конденсату. Під ці критерії відмінно підходять силіконові підставки. Вони витримують перепади температур, мають легку вагу і прості в догляді. Пластикові килимки і дощечки недорогі, практичні, невибагливі в чищенні. Однак вони досить слизькі, тому їх легко скинути зі столу. Кераміка міцна, довговічна, надає приміщенню естетичність. Тільки не варто забувати, що керамічна підставка буде досить важкою, а ще крихкою. Її дуже легко розбити одним необережним рухом. До числа популярних і екологічно безпечних матеріалів можна віднести пробку, дерево. Така підставка під гаряче розрахована на тривалий термін експлуатації, а при нагріванні здатна видавати приємний аромат натурального дерева. Однак матеріали сприйнятливі до вологи, тому швидко руйнуються від впливу води. Останній популярний вид підставок - металеві. Вони міцні, красиві, довговічні. Але від впливу вологи можуть покриватися іржею.

Складно сказати, яка підставка під гаряче краща. Кожен вид і матеріал має свої особливості. Тому спочатку варто визначитися з критеріями використання, а вже потім купувати аксесуари. Зробити це швидко і максимально вигідно Ви можете на сайті АкваМаркет. В наявності будь-які види підставок під гаряче, виготовлені з безпечних матеріалів. Аксесуари від відомих брендів, які стануть гідною прикрасою інтер'єру. Кожна позиція в каталозі має докладний опис і фото, тому Ви можете вибрати і купити підставки під гаряче, орієнтуючись тільки на свої вподобання. Доставка по Києву і Україні в найкоротші терміни.