Запальнички - купити Товари для пікніка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
BIC Mega Lighter U-140, Запальничка побутова, газова
Артикул: 85975
BIC, J3, Запальничка, в асортименті BIC, J3, Запальничка, в асортименті
Артикул: 11121
Cricket, Carlton, 1 шт., Запальничка кремнієва
Артикул: 70881
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Cricket, Standart, Запальничка, асорті Cricket, Standart, Запальничка, асорті
Артикул: 14501
xFox, 1 шт., Запальничка п'єза, з ліхтариком, в асортименті
Артикул: 70883
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
xFox, Turbo, Запальничка газова, гумова, в асортименті xFox, Turbo, Запальничка газова, гумова, в асортименті xFox, Turbo, Запальничка газова, гумова, в асортименті
Артикул: 70882
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Cricket, Carlton, упаковка 25 шт., Запальничка кремнієва
Артикул: 70881
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
xFox турбо, Упаковка 25 шт, Запальничка п'єзо, прогумована, в асортименті
Артикул: 70882
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Запальнички у Нова пошта


Запальничка - це спеціальний аксесуар, який дозволяє за одну секунду добути вогонь. Запальнички можуть давати іскру або створювати на кінчику невелике полум'я, працювати за різним принципом. Сьогодні вироби випускаються у всіляких формах і розмірах, відрізняються по дизайну і призначенню. Це може бути компактний стік для сигарет або оригінальна запальничка для газової плити. Так чи інакше, споживачі давно оцінили переваги подібних виробів, тому вони користуються незмінним попитом навіть у тих людей, які не курять. Запальничка дозволить запалити свічки або ароматичні палички, включити газову плиту або колонку, розвести багаття або запалити камін. На відміну від сірників, вона не відволожиться і не згасне на сильному вітрі. Фірмові запальнички Зіппо перетворилися в іміджевий аксесуар, що підкреслює витончений стиль власника. Це прекрасний подарунок для тих, хто цінує красиві, статусні речі.

Види запальничок

Подібні аксесуари відрізняються за різними ознаками. Вибираючи виріб на подарунок, покупці відчувають деякі труднощі. Але розібратися в системі просто, якщо уважно вивчити характеристики товару. Отже, доступні варіанти за способом подачі вогню:

  • Кремнієва запальничка. Іскра виробляється в результаті тертя колеса об кремній. В якості палива всередині корпусу використовується газ або бензин. Кремнієві запальнички недорогі і зручні, але вони бояться перепадів температур і їх краще берегти від дощу, щоб кремній не намок. Оскільки паливо витрачається досить швидко, заправляти їх потрібно часто.
  • Запальничка пьєзо. Наводиться в дію шляхом натискання кнопки. Іскра формується від статичної електрики. Це зручні та практичні запальнички, що не бояться вологості, перепадів температур.
  • Сенсорні. Остання розробка, яка відносно недавно з'явилася на ринку. Полум'я з'являється після того, як над поверхнею корпусу проводять пальцем. Працює пристрій від вбудованої батареї, яку можна заряджати або повністю міняти.

Далі все запальнички діляться на два типи в залежності від виду використовуваного палива. Запальничка бензинова недорога в обслуговуванні. Вона видає полум'я, стійке до вітру. Але такі вироби мають стійкий характерний запах, який сподобається не всім. Бензин має властивість випаровуватися, тому доведеться часто заправляти запальничку паливом. Бензинові моделі бувають виключно кремнієві. Але саме такий механізм використовують багато топових виробників (Zippo, Cricket), випускаючи стильні кишенькові запальнички для курців.

Газова запальничка так само проста і зручна у використанні. Заправляти її потрібно рідше, але обійдеться це дорожче. Газові моделі не мають стороннього запаху, тому не впливають на смак або аромат сигарет, сигар. Випускаються як дешеві, так і дорогі моделі преміум-сегмента.

Класифікація за призначенням і сферою застосування

Оскільки область використання аксесуарів широка, запальнички класифікують за призначенням і сферою застосування. Це можуть бути стандартні (ручні, кишенькові) або настільні моделі. Сфера застосування визначає конструкційні особливості аксесуарів. Так, запальнички похідні мають вузький носик і регулювання сили полум'я (щоб розвести багаття навіть при вітрі або мряці). Побутові моделі для розпалювання газової плити оснащуються функцією захисту від дітей. За призначенням можна купити запальничку:

  • Для трубок, сигарет, сигар, кальянів, камінів, свічок, конфорок.
  • Для розпалювання гриля, багаття, барбекю (похідний варіант).

Що стосується дизайну, то тут вибір практично безмежний. Виробники пропонують компактні запальнички класичної прямокутної форми, а також незвичайні моделі для чоловіків, жінок, молодіжні варіанти і статусні аксесуари, які підкреслять імідж. Матеріал, бренд і декор визначають вартість запальнички. Дизайнів маса - від класичної кишенькової запальнички Зіппо до колекційних моделей, інкрустованих коштовним камінням або металами.

У будь-якому випадку, знайти ідеальний варіант запальнички Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. В наявності запальнички різних розмірів, форм і дизайнів. Це вироби для побутового використання або активного відпочинку, розпалювання камінів або свічок, включення конфорок на газовій плиті. Величезний асортимент, різноманітна колірна гамма, можливість вибору онлайн в рамках будь-якого бюджету. Менеджери охоче підкажуть, як вибрати запальничку з урахуванням Ваших вимог. На АкваМаркет можна замовити запальнички оптом за досить приємною ціною. Наш магазин працює без перерв і вихідних навіть в умовах жорсткого карантину. Своєчасна відправка і оперативна доставка по Києву і Україні.