Туалет для тварин - купити Догляд за тваринами у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
HG, Cat Litter Deodorizer, 500 мл, Спрей від запаху лотка кішок
Артикул: 63048
Koopman, 1 шт., Лопатка для прибирання за тваринами, в асортименті

на завтра
Артикул: 86846

Туалет для тварин у Нова пошта


Туалет для кота або собаки - це обов'язковий атрибут в дома, де є вихованці. Подібний аксесуар дозволяє тварині справляти природну потребу без необхідності виходити на вулицю. Всередину ємності насипають наповнювач, стелять спеціальну абсорбуючу пелюшку, яка вбирає рідину і перешкоджає поширенню неприємного запаху. Оскільки подібні аксесуари коштують не дешево, багато покупців шукають спосіб, як заощадити на покупці без шкоди якості. Таку можливість надає сайт АкваМаркет. У нашому магазині можна купити з доставкою лоток для собак або кішок, отримавши гарантовано якісний товар. Всі аксесуари відповідають високим стандартам якості, виробляються відомими торговими марками та мають сертифікати. Якісний лоток можна купити недорого, якщо замовити його онлайн з доставкою по Києву та Україні. В наявності тільки безпечні та зручні вироби для маленьких тварин і дорослих вихованців.

Основні різновиди і характеристики

Головний спосіб класифікації виробів полягає в цільовому призначенні. Лотки поділяються на кілька видів з урахуванням тварин, для яких вони призначені:

  • Туалет для котів. Компактний, досить легкий пластиковий лоток, який може виготовлятися в різних розмірах і відтінках матеріалу. Вироби зі стандартними бортиками прямокутної форми поміщаються навіть в самих невеликих санвузлах. Вимагають частого миття.
  • Туалет для собак. Випускаються як для невеликих, так і для більш великих особин. Використовуються в ситуаціях, коли немає можливості вийти на вулицю. Лотки для цуценят і собак легко відрізнити за вищими бортами. Замість наповнювача використовується вбираюча піна або пелюшка. Всі моделі виготовляються з пластмаси.

Аксесуари для собак і кішок зовні дуже схожі, тому є можливість вибрати універсальний пристрій, якщо в домі є кілька тварин. На нашому сайті Ви можете прочитати відгуки про лотки для собак і кішок, щоб зробити максимально правильний вибір.

Як вибрати туалет

При покупці лотка звертайте увагу на кілька ключових параметрів:

  • Матеріал. Визначає особливості виробу і його вартість. Дешевші лотки будуть тонші, у них присутній неприємний хімічний запах. Такий лоток для кота обійдеться недорого, але може не сподобатися тварині (наприклад, відлякає стійким ароматом). Та й довговічність подібних аксесуарів сумнівна. Дорожчі лотки якісні, міцні, не мають стороннього запаху, мають підвищену зносостійкість і можуть похвалитися тривалим терміном експлуатації.
  • Розміри. Підбираються з урахуванням габаритів приміщення, а також розмірів самої тварини. Великим особинам знадобиться великий туалет, де тварина зможе спокійно розвернутися, задовольнити природні потреби. Маленький лоток підійде тільки для кошеня чи цуценя. Якщо ви купили невеликий туалет, то доведеться купувати новий в міру зростання вихованця.
  • Тип конструкції. На даний момент у продажу є такі види туалетів: відкритий і закритий. Вони принципово відрізняються за особливостями конструкції. Закритий туалет для кота або собаки являє собою повноцінний будиночок з дверцятами, де тварина закрита від сторонніх очей. Виглядає такий туалет ефектно і естетично, з нього не висипається наповнювач і не випаровуються запахи. Лотки закритого типу відмінно підходять для лякливих тварин або тварин, яким подобається активно «закопувати» продукти своєї життєдіяльності. Відкритий туалет для кота або собаки виглядає як стандартний лоток з бортиками або стінками різної висоти.
  • Необхідність використання наповнювача. Тут все залежить від індивідуальних вподобань вихованця. Деякі особини ходять в лоток без сипучих сумішей, а ось інші випорожнюються тільки в ємностях з наповнювачем, в якому можна «копатися».
  • Особливості конструкції. Туалет для тварин може мати деякі особливості. Подібні доповнення впливають на зручність експлуатації. Так, можна замовити онлайн туалет для кота з сіткою, який оснащується додатковим елементом у вигляді пластикової решітки. Наповнювач укладається під сітку, тому він не розсипається. Ще один варіант - туалет для котів, оснащений знімною рамою-бортиком. Практичний і зручний лоток, який застосовується без наповнювача. Завдяки рамі всередині можна укладати поліетиленову плівку і фіксувати її, а потім виймати разом з відходами та утилізувати.

Туалет для кота: який краще

Це питання цілком логічно цікавить кожного, хто хоче купити туалет для кота. Однак однозначної відповіді не існує. Лотки підбирають за різними параметрами. Важливі особливості приміщення, розмір і звички самого вихованця, а також його характер. У деяких випадках можна обійтися самим компактним лотком з низькими бортами, а в інших знадобиться повністю закритий котячий туалет-будиночок, ізольований від сторонніх очей. Від правильно обраного туалету залежить комфорт тварини і її звички. Якщо лоток незручний, вихованець буде шукати інші можливості справляти природну потребу. Можна порадитися з заводчиком, у якого Ви купували кота, щоб зорієнтуватися в потребах вихованця. В інших ситуаціях можна просто спостерігати за твариною і проаналізувати його звички, що допоможе Вам вибрати котячий лоток.