Домашній текстиль - купити Товари для дому у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (13)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ярослав, Рушник вафельний, біле, 45х75 см
Артикул: 70627
Coronet, Home Rio, 30 х 50 см, Рушник махровий, синій

на завтра
Артикул: 69732
Provence, 20 х 20 см, Прихватка кухонна, бежева в горошок

на завтра
Артикул: 70608
Ярослав, Рушник вафельний, кольоровий, 45х80 см

на завтра
Артикул: 70628
KIYOI, Harada Textile, 70х130см, Рушник банний, з м'якої бавовни, білий

на завтра
Артикул: 65927
KIYOI, Harada Textile, 70х130см, Рушник банний, з м'якої бавовни, кремовий

на завтра
Артикул: 65928
Kiyoi, Harada Textile, 30х30см, Рушник для прибирання, з мікрофібри, сірий

на завтра
Артикул: 66575

Домашній текстиль у Нова пошта


Домашній текстиль - це великий сегмент тканинних виробів та аксесуарів, які використовуються для облаштування та декорування приміщення. Пледи, серветки, рушники, подушки, ковдри, скатертини і багато іншого міцно увійшло в наш щоденний побут. І це не дивно. Адже за допомогою домашнього текстилю можна з легкістю кардинально змінити стиль інтер'єру, не замінивши при цьому меблі або оздоблювальні матеріали. Крім того, наявність текстилю робить обстановку більш затишною, зручною і приємною до сприйняття. Якісні тканини і матеріали сприяють тому, щоб облаштувати інтер'єр і правильно організувати простір, зробити його індивідуальним, підвищити естетику і навіть візуально змінити приміщення (зробити його світлішим, просторішим або темнішим).

Для виробництва домашнього текстилю використовуються всілякі матеріали, що відрізняються по щільності, забарвленню. Найчастіше покупці віддають перевагу натуральним тканинам: бавовна, льон, бязь. Але нерідко зустрічаються вироби з синтетичних матеріалів: поліестеру, полісатіна, мікрофібри. Натуральні тканини більш естетичні, проте швидко втрачають вигляд при інтенсивній експлуатації. Також з них складніше відпираються плями. Синтетичні волокна зносостійкі, міцні, практичні і добре тримають форму.

Асортимент продукції

Текстиль для дому можна розділити на кілька груп залежно від цільового призначення:

  • Кухонний. Це маленькі рушники, прихватки для гарячого, тканинні серветки і скатертини, а також фартухи. За допомогою даних виробів можна легко видозмінити інтер'єр, а також виконати інші процеси: сервірувати стіл, протерти або висушити посуд, приготувати їжу. Грамотно підібравши красиві рушники і серветки, можна підкреслити стилістику ремонту або створити святкову атмосферу, наприклад, на Новий рік або Пасху.
  • Банний. Сюди входять різні види рушників: для обличчя, для тіла, для ніг. Банний домашній текстиль також включає в себе великі рушники або простирадла для відвідування сауни, лазні, басейну.
  • Спальний. Найбільша категорія виробів, куди входить постільна білизна, ковдри, наволочки, простирадла на гумці, наматрацники, спальні пледи. Всі вироби створені спеціально для того, щоб забезпечувати максимальну комфортність сну. Крім цього стильна постільна білизна підкреслить особливості інтер'єру і налаштує на релакс. Розміри комплектів постільної білизни стандартні: полуторний, двоспальний, сімейний, євро. Кожен розмір відповідає певним параметрам ліжка. Те ж саме стосується і інших окремих предметів. Розмір наволочок, підковдри, пледа відповідає загальноприйнятій класифікації. Дізнатися параметри того чи іншого виробу можна на маркуванні товару.
  • Інтер'єрний. Різноманітні подушки, пледи, серветки, штори, скатертини, балдахіни і інші атрибути, за допомогою яких ми облаштовуємо приміщення. Група товарів теж велика, оскільки текстиль для дому відрізняється за розмірами, матеріалами, щільністю, кольоровою гамою.

Як доглядати за домашнім текстилем

Щоб вироби зберегли експлуатаційні властивості і гарний зовнішній вигляд, потрібно правильно доглядати за матеріалами. Перш за все, звертайте увагу на маркування товару. Виробник на бирці обов'язково вказує склад тканини, а також оптимальні параметри прання, віджимання. Якщо слідувати рекомендаціям, то тканина збереже структуру, форму і зовнішній вигляд.

Пам'ятайте, що кожен матеріал вимагає індивідуального підходу. Йдеться як про умови експлуатації, так і про умови прання або чищення. Деякі тканини дозволено чистити тільки в ручному або сухому режимі. Краще акуратно використовувати відбілювачі, засоби для виведення плям, грамотно підбирати засоби для прання з урахуванням типу тканини і її забарвлення.

Купити якісний домашній текстиль

Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли купити з доставкою все необхідне, заглянувши лише на один сайт. В даному розділі онлайн-каталогу зібраний найкращий текстиль для дому, вироблений топовими компаніями України і Європи. У нас можна замовити домашній текстиль оптом чи вроздріб, гарантовано отримавши найнижчу ціну на товари в Києві. Що Ви знайдете в нашому каталозі:

  • Ковдри полуторні, одинарні або подвійні з наповнювачем з овчини, біопуха, бамбука, тінсулейта. Також на ковдри продаються підковдри або чохли.
  • Подушки будь-яких розмірів. Зверніть увагу, що і наповнення подушок відрізняється. Є варіанти з холлофайбером, бамбуковим волокном, біо- або лебединим пухом. Менеджери охоче підкажуть, як вибрати подушку з урахуванням Ваших потреб і побажань.
  • Рушники. Махрові, бамбукові, лляні, вафельні, призначені для кухні або ванної кімнати. Величезний вибір моделей, виконаних в різних кольорах і стилістичному оформленні.
  • Постільна білизна. Комплекти для комфортного сну, серед яких є подарункові набори в красивій упаковці.
  • Пледи, покривала, накидки для меблів. За допомогою таких виробів можна декорувати приміщення і робити його індивідуальним.

А ще скатертини, серветки, подушки, наматрацники та інша атрибутика для дома або готелів. Великий вибір, європейська якість, оперативна доставка по Києву і Україні. Замовляйте на АкваМаркет домашній текстиль прямо зараз!