Килимок для фітнесу - купити Спорттовари у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nato, 2000 х 750 х 12мм, Килимок для фітнесу, чорний

на завтра
Артикул: 87015
Travel, 1500х600х5мм, Килимок похідний, в асортименті

на завтра
Артикул: 87001
Каремат для фітнесу, 1800 х 600 х 12 мм, в асортименті

на завтра
Артикул: 87017
Килимок Похідний, сірий, 1800х600х10мм

на завтра
Артикул: 86990
Profi, Fitnes, 173 см х 61 см х 4 мм, Килимок для йоги та фітнесу, йогамат, в асортименті Profi, Fitnes, 173 см х 61 см х 4 мм, Килимок для йоги та фітнесу, йогамат, в асортименті

на завтра
Артикул: 69435

Килимок для фітнесу у Нова пошта


Карімат один з різновидів спортивного інвентарю, без якого не обходиться жодне хороше тренування. Спеціальні килимки зі спіненої гуми або каучуку забезпечують безпеку виконання вправ сидячи, стоячи, лежачи на підлозі. Матеріал не ковзає по поверхні підлоги, тим самим гарантуючи стійкість тіла при всіляких рухах. Килимок для фітнесу прекрасно фіксується на підлозі, завдяки чому спортсмен може приймати упор стоячи або лежачи, не побоюючись, що руки або ноги зісковзнуть або роз'їдуться. Також килимок для йоги зручний з точки зору гігієнічності. Спортсмен не торкається відкритими ділянками тіла поверхні підлоги, а займається безпосередньо на чистій поверхні йогамата.

Необізнаному покупцеві може здатися, що все килимки схожі один на одного. Але це лише зовнішня подібність. Насправді виробники пропонують широкий асортимент товарів, кожен з яких має особливості застосування на увазі індивідуальних користувальницьких характеристик. І навряд чи можна розраховувати на комфорт під час тренування з хатха-йоги, якщо у Вас під рукою не спортивний каремат, а туристичний килимок «пінка».

Карімат з чого зроблений

Матеріал грає важливу роль при виборі інвентарю. Від якості і властивостей матеріалу буде залежати комфорт спортсмена. Сьогодні можна купити килимок для фітнесу:

  • Із синтетичних матеріалів або ПВХ. Найдоступніший варіант, якому властивий короткий термін служби. Такі килимки підходять для тих, хто займається спортом періодично, а не на регулярній основі. Однак є у товару і плюси. Синтетичний каремат легко чиститься від забруднень, при необхідності його можна випрати в машині-автомат із застосуванням побутових миючих засобів.
  • З термопластичного еластомеру. Такі килимки неймовірно пластичні, м'які і легкі. Вони мають відмінну вологостійкість, стійкість до дії поганих бактерій і появи неприємного запаху. Каремати з такого матеріалу чудово фіксуються на поверхні, не ковзають. Ще один важливий плюс - вироби повністю екологічні і підходять для повторної переробки. Навіть якщо регулярно займатися на відкритому повітрі в сонячні дні, матеріал збереже насиченість кольору. Стирають вироби тільки вручну при температурі не вище 40 градусів.
  • З натуральних матеріалів (поліуретан, джгут, гума, бавовна). Одна з найдорожчих, але довговічних категорій товарів для спортсменів. Килимки з поліуретану або бавовни відрізняються високими водостійкими, теплоізоляційними, антиковзаючими властивостями. Поверхня матеріалу щільна, стійка до утворення подряпин або заломів. Колір зберігається максимально довго. Завдяки пружный і м'якый структурі матеріали відмінно підходять для виконання вправ на колінах і ліктях. Єдиний недолік таких йогоматів - вимогливість до процесу чищення. Миють килимки тільки вручну із застосуванням спеціального спрея або розчину яблучного оцту (есенцію розбавляють водою в співвідношенні 1: 1). Такий каремат не можна чистити пилососом або прати в машинці.

Не варто плутати килимки для фітнесу і каремати, які призначені для туристичних цілей. Останні виробляються з інших матеріалів (спінені полімери), володіють високими теплоізоляційними властивостями і використовуються тільки як підстилка під час сну або відпочинку. Для спортивних занять пінка каремат не підходить, оскільки має мінімальне зчеплення з поверхнею, ковзає як на підлозі, так і під руками або ногами.

Килимки для фітнесу і їх розміри

Стандартні параметри звичайного каремата становлять 180 см довжини і 60 см ширини. Однак фахівці рекомендують підбирати вироби індивідуально під себе, з огляду на зріст і комплекцію тіла. А ось товщина може варіюватися і вибирають її виходячи з інтенсивності спортивних занять, а також характеру активності.

Тонкі каремати (1,5-3 мм) затребувані у досвідчених спортсменів і йогів, яким вже не потрібні м'які і комфортні поверхні для практик. А от новачкам навряд чи буде зручно займатися на такому тонкому килимку, так як під ним будуть відчуватися все нерівності поверхні.

Якщо Вам потрібен універсальний варіант, радимо купити килимок для йоги товщиною 4 мм. Це стандартний показник, який оптимальний більшості спортсменів. А ось моделі товщиною 6-8 мм краще вибирати тим, хто чутливий і сильно відчуває дискомфорт під час тренування. Килимки з товщиною від 8 мм використовуються тільки для outdoor-тренування, так як в приміщенні на товстій поверхні складно утримувати баланс.

Як обрати килимок для фітнесу:

  • Звертайте увагу на якість матеріалу. Продукція перевірених брендів завжди має відповідні сертифікати.
  • Хороший килимок для йоги не розтягується і не ковзає завдяки армуванню з лавсанової нитки.
  • Симетрія - показник якості. Виріб не повинен мати закруглені кути або будь-які нерівності. Краща форма - ідеальний прямокутник.
  • Довжина килимка повинна перевищувати зріст спортсмена на 10-15 см.
  • Якщо Ви плануєте брати йогамат на вуличні тренування або в поїздки, зверніть увагу на полегшені види.
  • Враховуйте колір, адже Ваш погляд досить часто буде фокусуватися саме на килимку.

Магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою килимок для фітнесу за доступною ціною. В наявності спеціалізований спортивний інвентар, який підходить як для професійних, так і для початківців спортсменів. Вибирайте килимки онлайн, замовляйте товар через корзину, а ми швидко доставимо його по Києву і Україні за вказаною адресою.