Кекси - купити Борошняні вироби у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Жако, 240 г, Кекси з абрикосовою начинкою
Жако, 240 г, Кекси з абрикосовою начинкою
5100
Вжити до 17.04.2024
Артикул: 52710
Жако, 1 кг, Кекси з вишневою начинкою Жако, 1 кг, Кекси з вишневою начинкою Жако, 1 кг, Кекси з вишневою начинкою
Артикул: 20445
Жако, 1 кг, Кекси з шоколадною начинкою Жако, 1 кг, Кекси з шоколадною начинкою
Артикул: 20444
Жако, 2,5 кг, Кекси зі згущеним молоком Жако, 2,5 кг, Кекси зі згущеним молоком
Артикул: 52704
Жако, 2,6 кг, Кекси з шоколадною начинкою
Артикул: 52705
Giuseppe Polo, 500 г, Панеттоне, Кекс із родзинками та апельсином

на завтра
Артикул: 52435
F.lli Panzini, 240 г,  Кекс з фундуком, без борошна

на завтра
Артикул: 69479

Кекси у Нова пошта


Напевно кожен з Вас хоча б один раз пробував кекси. Спочатку ця випічка з'явилася у Франції, де в 1755 році одна з покоївок приготувала невеликі тістечка, щоб подати до столу на обіді з королем Польщі Станіславом Лещинським. Невеликі борошняні вироби швидко завоювали популярність, а рецепт кексів розійшовся далеко за межі Франції.

Сьогодні кекс являє собою досить велику групу борошняних виробів. Вони бувають солодкі і солоні, великі і маленькі, круглі і прямокутні. Вибір настільки різноманітний, що кожен бажаючий знайде свій ідеальний смак. Готують кекси на молоці, на кефірі, на сметані і навіть йогурті. Причому, кожен варіант відрізняється своїми смаковими якостями. Додають в тісто для кексів всілякі інгредієнти: горіхи, родзинки, шматочки шоколаду, кокосову стружку, цукати. Також випікають кекси з начинкою з варення, крему, згущеного молока. Головним достоїнством рецептів є їх універсальність. У кексів може бути будь-який розмір, тому якщо у Вас під рукою немає спеціальних формочок, можна випекти борошняний виріб в будь-якої зручної формі великого обсягу за прикладом італійців. Вони готують кекс-панеттоне, який зовні нагадує наш паску.

Тісто для кексів

Різноманіття випічки породжує появу всіляких варіантів тіста. Воно може бути маслянистим, важким або навпаки легким, пористим, повітряним. Всі рецепти кексів об'єднує один нюанс: готовий продукт виходить всередині трохи мокрим. Найчастіше для приготування тіста використовується пшеничне борошно, але нерідко його замінюють рисовим, цільнозерновим, гречаним. В цьому випадку калорійність кексів практично не змінюється, але склад корисних компонентів стає іншим. Житнє, геркулесове борошно - джерело клітковини, вітамінів групи В, а також мікро- і макроелементів. Тому кекс перетворюється із звичайного десерту в продукт здорового харчування.

Консистенція тіста нагадує густу сметану. Пружність і тягучість маси забезпечується за рахунок яєць і масла. Після випікання тістечко збільшується в розмірі в 2-3 рази. Готують кекси при середній температурі до утворення твердої скоринки. В таких умовах тісто пропікається рівномірно і не виникає проблеми, що виріб залишається рідким всередині.

Готові тістечка за бажанням прикрашають горіхами, кремом, цукатами або цукровою пудрою. Це дуже смачна випічка, яка відмінно підійде до чашки кави або ароматного чаю протягом дня. Рецепт досить простий у виконанні, а випекти десерт можна не тільки в духовці. Багато господинь використовують мультиварки і навіть пароварки. Особливу популярність останнім часом отримав кекс в чашці, який готують в мікрохвильовій печі.

Види кексів

Практично кожна країна може похвалитися своїм традиційним рецептом кексу. Випікають солодощі як на свята, так і в будні. Кондитерам деяких країн вдалося досягти неймовірної майстерності в випіканні кексів, тому десерт перетворився в національне блюдо, яке подають у свята і вважають візитною карткою тій чи іншій місцевості. Ось лише кілька подібних прикладів:

  • Англійський маффін. Пишні булочки, які вважаються традиційним доповненням five o'clock чаювання. Англійський маффін печуть з дріжджового тіста без начинки, а їдять з варенням, вершковим маслом або вершками.
  • Французький муале. Дуже смачні кекси шоколадні, просочені ромом, лікером або коньяком.
  • Німецький штоллен. Пишні кекси з родзинками, цукатами і горіхами. Скоринка обов'язково має характерну тріщинку. Печуть такі десерти на Різдво, щедро прикрашаючи тістечка шоколадом, пудрою або солодкими сиропами.
  • Італійський кекс-панеттоне. Про нього ходять легенди, адже жоден інший кекс не може похвалитися такою повітряною текстурою. При цьому панеттоне обов'язково просочують цитрусовими сиропами, додають трішки алкоголю і цукати. В результаті виходить незвичайний десерт, який тане в роті.
  • Кекс столичний. Один з найвідоміших видів випічки, що випускалася промисловим способом на території СРСР. У тісто обов'язково додавали родзинки, а верхівку тістечка прикрашали цукровою пудрою.

Кожен рецепт по-своєму індивідуальний. Однак у нас не завжди є час і бажання розбиратися в тонкощах приготування випічки. Хочеться просто побалувати себе смачним кексом до чаю. І зробити це дуже просто, адже кекси продаються в будь-якому магазині. Багато торгових марок займаються випічкою кондитерських виробів, пропонуючи покупцям свіжі, ароматні кекси з начинкою або без. Знайти смачні тістечка Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. В наявності продукція відомих торгових марок, що зарекомендували себе на українському ринку. Який товар припаде до смаку саме Вам? Класичні кекси на кефірі або шоколадні кекси Жако з вишневою начинкою, тістечка зі згущеним молоком або легендарний італійський панеттоне? Наші ціни завжди нижчі, ніж в магазині. А це означає, що Ви можете дозволити собі набагато більше. Замовляйте кекси онлайн, оплачуйте банківським переказом або готівкою при отриманні. Ми надаємо можливість кожному купити з доставкою кондитерські вироби. Відправлення товарів по Києву та Україні здійснюється в найкоротші терміни. А якщо Ви все-таки зважилися приготувати десерт самостійно, в нашому каталозі можна замовити формочки для кексів: які вибрати - підкажуть наші менеджери.