Кухонні ножиці - купити Інвентар для кухні у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fackelmann, Nirosta Softgrip, Ножиці кухонні, 17 см
Артикул: 79156

Кухонні ножиці у Нова пошта


Ножиці кухонні - незамінна річ для кожного, хто звик готувати щось смачненьке. Володіючи широким функціоналом, вони замінюють відразу кілька різних пристосувань для обробки м'яса, риби, птиці, морепродуктів. Сьогодні можна купити кухонні ножиці для будь-якого завдання, тим самим значно спростивши важку працю. Чому варто обзавестися таким аксесуаром? Адже можна обійтися звичайним ножем. Насправді у ножиць є свої особливості, які значно підвищують безпеку при виконанні роботи. Ножицями набагато легше видаляти риб'ячі плавники, нарізати зелень або сире тісто. Застосування виробів на домашній і професійній кухні має масу переваг, серед яких економія часу. Ножицями можна різати, не забруднивши обробну дошку. У виробів досить широкий функціонал. Що можна робити кухонними ножицями:

  • Обробляти птицю, рибу, м'ясо, птицю, морепродукти.
  • Роздробити або розрізати кістки, хрящі, сухожилля.
  • Шинкувати зелень в лічені секунди.
  • Нарізати овочі або фрукти, видаляючи зіпсовані ділянки.
  • Розрізати сире тісто, надаючи шматочках будь-який розмір або форму.
  • Нарізати піцу, пироги, лаваш і інші хлібобулочні вироби.
  • Розкривати тетрапак з молоком, соком.

Деякі кухонні ножиці мають спеціальні додаткові елементи, за допомогою яких можна виконувати інші процеси. Так, Ви зможете швидко відкривати бляшані банки або колоти горіхи.

Види кухонних ножиць

Вироби відрізняються по дизайну і конструкції в залежності від цільового призначення. Сфера застосування визначає особливості виконання, завдяки яким працювати з тим чи іншим продуктом стає максимально просто. Отже, ось популярні різновиди:

  • Універсальні ножиці. Найбільше схожі на звичайні ножиці, однак у кухонних леза гостріші, а ручки міцніші. Тому з їх допомогою виконують різні дії, включаючи нарізку зелені, оброблення м'яса і чистку горіхів.
  • Кухонні ножиці для риби. З легкістю перерізають щільні плавники і хвости завдяки коротким зазубреним лезам. Віддавайте перевагу розбірним моделям, які простіше очистити від лушпиння.
  • Ножиці для птиці. Зовні нагадують садовий секатор. Оснащуються вигнутими лезами з зазублинами. Без проблем перерізають кістки і шкіру тушки птиці.
  • Ножиці для різання кісток. Призначені для оброблення будь-якого виду м'яса, починаючи від перепілок та закінчуючи свининою чи яловичиною на кістки. Ручки широко розводяться, тому можна захопити об'ємні шматочки. Леза обов'язково виконуються з високоміцної сталі, яка не дряпається, не іржавіє і довго не тупиться.
  • Ножиці для зелені. Їх легко визначити завдяки кільком паралельним тонким лезам. Всього кілька рухів - і цибуля, петрушка, кріп будуть нарізані дрібними акуратними шматочками. При цьому бруднити обробну дошку зовсім не обов'язково, адже можна нарізати зелень безпосередньо над салатницею або каструлею.

Ви вже не сумніваєтеся, що такий девайс стане в нагоді на кухні? Тоді поспішайте придбати з доставкою універсальні ножиці кухонні або спеціалізовані аксесуари для оброблення м'яса або риби. На сайті АкваМаркет зібрано величезний асортимент кухонних приладів, які стануть в нагоді як в домашній обстановці, так і на професійній кухні ресторану або кафе. Ми відібрали продукцію перевірених брендів, в числі яких ножиці кухонні Fackelmann, Fiskars, Leifheit. Нагадуємо, що наша доставка працює повсюдно по всій Україні. Привеземо кухонні ножиці в Київ, Харків, Львів, Одесу та інші міста. Є можливість замовлення оптом.