Пряники - купити Борошняні вироби у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Київхліб, 360 г, Пряники з лимонною начинкою
Київхліб, 360 г, Пряники з лимонною начинкою
5100
Артикул: 81908
Київхліб, 420 г, Пряники з медом
Артикул: 23371
Antonelli Pan Day, 250 г, Антонеллі, Булочки з шоколадною начинкою
Артикул: 92821
новинка!
Antonelli Pan Day, 250 г, Антонеллі, Булочки з ягідною начинкою
Артикул: 92823
новинка!
Деліція, 900 г, Пряники баварські
Артикул: 20395
Київхліб, 360 г, Пряники, Молочний смак
Артикул: 16079
Київхліб, 360 г, Пряники, Фруктовий сад, Абрикос Київхліб, 360 г, Пряники, Фруктовий сад, Абрикос
Артикул: 15978
Київхліб, 360 г, Пряники, Фруктовий сад, Вишня Київхліб, 360 г, Пряники, Фруктовий сад, Вишня
Артикул: 15979
Київхліб, 360 г, Пряники, Фруктовий сад, Полуниця Київхліб, 360 г, Пряники, Фруктовий сад, Полуниця
Артикул: 15980
Київхліб, 360 г, Пряники, фруктовий сад, Малина
Артикул: 15881
Київхліб, 420 г, Пряники Київські, з маком
Артикул: 23372
Київхліб, 420 г, Пряники, Північні
Артикул: 16085

Пряники у Нова пошта


Печиво - це простий, але одночасно з цим смачний десерт, без якого не обходиться жодне чаювання. Складно сказати, хто і де вперше став готувати ці борошняні вироби. Історики стверджують, що люди почали випікати печиво нарівні з хлібом приблизно 6 тисяч років тому. На сьогоднішній день існують абсолютно різні рецепти печива, що відрізняються за складом, смаковими якостями і способом приготування. Кондитери з різних країн світу готують свій національний рецепт. У Франції це ніжне мигдальне шаблі, в Іспанії - польворони, в Греції - курабье. З моменту появи першої випічки була придумана величезна кількість рецептів, але основні інгредієнти залишаються практично незмінними: цукор, масло і борошно. Шляхом додавання інших інгредієнтів можна створити свій смак, не схожий ні на що інше. Саме за це споживачі і люблять печиво, адже це просто, корисно і неймовірно смачно.

Широкий асортимент дивовижних солодощів Ви знайдете в онлайн-каталозі магазина АкваМаркет. Свіже печиво за ціною виробника. Класичні і оригінальні смаки, традиційні рецепти та авторські варіанти. Ви можете подивитися на полиці нашого маркету, щоб підібрати сирне, шоколадне, вівсяне печиво з доставкою додому або в офіс. Для шанувальників здорового харчування ми підготували окремі категорії товарів: зернове печиво, крекери мультизлаковы, пісочне печиво зі стевією. Невеликі упаковки і об'ємні коробки по 1-3 кілограми, можливість купити з доставкою борошняні вироби оптом для подальшої реалізації.

Склад і калорійність печива

На смакові особливості і поживну цінність продукції впливає її компонентний склад. Середня калорійність печива складає 417 ккал на 100 грам, але вона буде вище при наявності тих чи інших інгредієнтів (шоколаду, кокосової стружки, фруктів, глазурі). Корисні властивості також залежать від використовуваних в складі додаткових компонентів. Але, так чи інакше, навіть саме банальне галетное печиво, яке вживається в обмеженій кількості, принесе організму користь.

Оскільки основним інгредієнтом є борошно (пшеничне, кукурудзяне, житнє, вівсяна), печиво є джерелом цінних мікроелементів: йоду, фосфору, цинку, калію, селену. Борошно багате вітамінами групи В, Н, РР, Е, харчовими волокнами і вуглеводами. Всі ці речовини допомагають організму людини функціонувати правильно.

Види печива за способом приготування:

  • Здобне печиво. Класичні рецепти припускають використання цукру, борошна, яєць, масла, горіхів і молока. Здобна випічка виходить смачною і поживною, але має найбільшу калорійність. У цю групу входить мигдальне, пісочне печиво, а також варіанти на основі меренги. Борошняні вироби добре поєднуються з чаєм, кавою, компотами і морсами.
  • Цукрове печиво. У нього пориста структура, яка легко набухає при випічці. У рецепті обов'язково присутній розпушувач, тому тісто виходить пластичним. З нього легко робити будь-які фігурки або формочки, а потім випікати в духовці. Готовий продукт виходить пористим і розсипчастим, також добре підходить для вживання з усілякими напоями.
  • Затяжне печиво. Володіє щільною шаруватою текстурою і містить найменшу кількість масла і цукру в порівнянні з іншими варіантами. Найчастіше має плоску форму, не покривається глазур'ю. У цю групу входить знамените печиво Марія, галетне, а також бублики.

Яке печиво найсмачніше

Оскільки дані кондитерські вироби відносяться до категорії товарів повсякденного попиту, варіацій товару в магазинах запропонована величезна кількість. У подібному різноманітті часом можна розгубитися, зовсім забувши, що хотілося купити. Однак у споживачів є свої незмінні лідери, які користуються найбільшою популярністю. Отже, яке печиво на думку українців найсмачніше:

  • Курабье. Традиційний рецепт, що прийшов до нас зі Сходу. Готується на основі пісочного тіста з додаванням меду. Курабье відрізняється «ромашковою» формою з додаванням повидла в центрі.
  • Вівсяне печиво. Всупереч поширеній думці, це рецепт не український, а шотландський. Цінують цю солодкість за відмінний смак і високий вміст харчових волокон. Якщо прибрати з рецепта цукор, можна приготувати дуже смачні вівсяні печива для подачі солоних закусок з риби, сиру, морепродуктів.
  • Вушка. Дуже просте листкове печиво, яке відрізняється чудовим смаком. Приготувати його можна навіть в домашніх умовах, використовуючи листкове тісто і цукор. А зробити своє листкове печиво більш оригінальним допоможуть спеції, прянощі, кунжут.
  • Імбирне. Традиційний святковий рецепт, в якому присутній імбир, мед і кориця. Готові вироби покривають цукровою глазур'ю. Це обов'язковий атрибут Різдвяних свят.
  • Шоколадне печиво. Класичний рецепт американської кухні, який особливо полюбили діти. У рецептах використовується какао і шоколад різних сортів, щедро додаються горіхи.
  • Печиво Савоярді. Обов'язковий компонент італійського десерту Тірамісу. М'яке, ніжне, має форму невеликих паличок, тому часто його називають «Дамський пальчик». Добре розмокає, тому ідеально підходить для всіляких просочень.
  • Сирне. Ніжна, ароматна, ситна випічка, смак якої по достоїнству оцінять ласуни. Якщо Ви хочете приготувати вдома сирне печиво, рецепт його буде неймовірно простим. Вам знадобиться маргарин, цукор, сир, сода або розпушувач. Тісто на цукрове печиво замішується руками, виходить пластичним. Потім з нього формують довільні фігури і випікають в духовці.

У числі популярних борошняних виробів також варто назвати крекери, галети, печиво з передбаченнями, пряники, бублики, шаблі. Кожен вид випічки має особливі смакові якості. Пропонуємо Вам спробувати відомі солодощі, замовивши їх за доступною ціною в нашому магазині. На АкваМаркет продається тільки свіже печиво, яке сподобається дітям і дорослим.