Тримач для щіток - купити Зубні щітки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Тримач для щіток у Нова пошта


Не завжди ванні кімнати мають достатню кількість місця для того, щоб розмістити в приміщенні все необхідне. Тому доводиться знаходити зручні способи організації простору. Одним з них є придбання всіляких органайзерів, які впорядковують зберігання речей. Наприклад, тримач для зубних щіток. Це зручне і практичне пристосування, яке виконує відразу кілька функцій. Крім естетичності цей виріб підвищує наш комфорт, а також робить зберігання аксесуарів гігієнічним. Сучасні тримачі для зубних щіток випускаються у всіляких модифікаціях і конфігураціях, завдяки чому Ви зможете придбати органайзер, який точно підійде для Вашої ванної кімнати. А в нашому інтернет-магазині Ви можете зробити це зручно і максимально вигідно, оскільки в онлайн-каталозі АкваМаркет зібрані кращі підставки для зубних щіток від провідних виробників. Ви можете підібрати не тільки конфігурацію, колір і розмір, а й матеріал, а також тип кріплення. Якісні аксесуари для ванної кімнати, які можна купити з доставкою в Київ і по Україні.

Навіщо потрібен диспенсер для зубних щіток

Раніше практично в кожній ванній можна було побачити стакан для зубних щіток. Однак звичайний посуд виявився не надто практичним. Крім того, він не гармоніює з інтер'єром, оскільки підходить для сервірування столу, але не для зберігання засобів гігієни. Сучасні тримачі відмінно вписуються в інтер'єр, і підібрати їх можна з урахуванням особистих переваг і особливостей обстановки.

Відкинувши естетичну складову, ми приходимо до практичності. Зберігати щітки в спеціальній склянці не тільки зручно, але й гігієнічно. Ви надійно захищаєте робочу зону щітки від бактерій, адже вона не стикається ні з якою поверхнею. Після ополіскування аксессуап потрібно просто поставити в органайзер для зубних щіток. Вода акуратно стече по ручці на дно склянки, а щетина швидко висохне. У ній не будуть утворюватися шкідливі бактерії.

Види тримачів зубних щіток

Стаканчики відрізняються за розмірами, формою, матеріалами виготовлення і дизайном. Є органайзери на дві або чотири щітки. Кожен член сім'ї зможе зручно розмістити щітку, і вони не будуть стикатися між собою. Підходять склянки для аксесуарів різних виробників. В залежності від варіанту кріплення можна вибрати:

  • Тримач для зубних щіток настінний. Він кріпиться на вертикальну поверхню за допомогою різних пристосувань. Найбільш популярним вважається тримач для зубних щіток на присосках. При необхідності його можна зручно зняти, помити і повісити назад.
  • Тримач для зубних щіток настільний. Його ставлять в будь-якому зручному місці: на раковину, на тумбу, всередині підвісної шафи. Стаканчики легкі, компактні і зручні.

Що стосується матеріалів, то доступні такі рішення: пластик, кераміка, метал, скло. Кожен з варіантів має свої переваги і недоліки. Пластик легкий і недорогий, метал відмінно виглядає в сучасних інтер'єрах, кераміка грунтовна і міцна, скло виглядає ефектно. Вибираючи матеріал, враховуйте, як доглядати за кожним з них. Наприклад, на хромованих поверхнях легко утворюються краплі. Доводиться частіше натирати метал, щоб прибрати сліди від води. Обов'язково пам'ятайте про безпеку. Якщо поверхня для стаканчика нестійка, краще купити пластиковий тримач зубних щіток. Він витримає падіння з будь-якої висоти і не розіб'ється, утворивши гострі осколки.

Замовити тримач для зубних щіток онлайн

У нашому інтернет-магазині зібрані різноманітні варіанти органайзерів для зубних щіток, серед яких неодмінно знайдеться ідеальна модель для Вас. Пластикові, скляні, металеві та керамічні підставки на будь-який смак і гаманець. Ергономічні тримачі значно підвищують Ваш комфорт, роблячи щоденні гігієнічні процедури зручними. Хороший стакан вибрати Ви можете онлайн, скориставшись фільтрами в каталозі. Замовлення приймаються цілодобово, а відправка товарів здійснюється в будь-яку точку країни. Нагадуємо про знижки для оптових покупців.