Ланч-бокси - купити Активний відпочинок, спорт у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Krion Plus, Ланч-бокс,1,2 л, лайм
Артикул: 32142
Krion Plus, Ланчбокс подвійний 2 л, лайм
Артикул: 32143
Krion Plus, Ланчбокс, 500 мл, лайм
Артикул: 32140
Krion Plus, Ланчбокс, лайм, 300 мл
Артикул: 32139
Krion Plus, Ланчбокс, лайм, 900 мл
Артикул: 32141
Sigg, Ланч-бокс, алюмінієвий, маленький, 17 x 11,7 x 6 см Sigg, Ланч-бокс, алюмінієвий, маленький, 17 x 11,7 x 6 см

на завтра
Артикул: 65729

Ланч-бокси у Нова пошта


Пластиковий ланч-бокс представляє собою міцний контейнер ергономічної форми з герметичною кришкою. Завдяки своїм розмірам і конструкції такий харчовий контейнер дозволяє зберігати і транспортувати їжу. Він зручний для всіх, незалежно від роду діяльності та віку. Батьки дають дитині ланч-бокс в школу, щоб малюк зміг вчасно пообідати. Мільйони українців беруть подібні контейнери на навчання, у відрядження, в подорожі або на пікнік. У ритмі сучасного життя, коли немає часу на повноцінний сніданок або обід, якісний харчовий контейнер стає розумним способом забезпечити повноцінне харчування.

Походження ланч боксу

Появою ємностей ми зобов'язані американцям. Саме там, на початку минулого століття стали з'являтися перші харчові контейнери, але вони вироблялися з металу. Використовувалися вони для упаковки обідів робітників і школярів. Однак потім переваги подібних аксесуарів оцінили і інші споживачі, тому застосування посуду істотно розширилося. На початку 90-х років змінився дизайн, а також матеріали. З'явилися пластикові моделі, які виявилися практичніше і зручніше металевих.

Сьогодні купити ланч-бокс можна практично повсюдно. Примітно, що в кожній країні контейнер для їжі має свої особливості і назву. Так, індуси називають таку ємність «дабба», а японці - «бенто». Цікаво, що в Японії бенто перетворився в цілий культ. Зараз цей термін позначає не тільки сам контейнер, а й спосіб викладки їжі. Японці проявляють максимум творчості, тому деякі харчові контейнери з їжею нагадують справжню картину.

Де знайшов застосування ланч-бокс:

  • Доставка їжі додому.
  • Упаковка їжі «на винос» в ресторанах, кафетеріях і кав'ярнях.
  • Транспортування їжі з дому на роботу, в школу або на пікнік.
  • Організація харчування в поїздах, літаках і навіть офісах.
  • Фасовка і упаковка харчових продуктів на виробництві або у сфері торгівлі.

Оскільки головне призначення ланч-боксу полягає в збереженні смакових якостей їжі, аксесуари набули широкого поширення серед людей з активною життєвою позицією. Студенти, працівники офісів, школярі, люди, які часто вирушають у відрядження, постійно використовують харчовий контейнер для транспортування продуктів. Підібравши оптимальний розмір, можна взяти з собою корисний перекус на прогулянку або на пікнік. Не варто забувати і про те, що контейнер для їжі для багатьох - спосіб економії. Замість покупки дорогого обіду в їдальні можна взяти корисну домашню їжу, заповнити енергетичний баланс і при цьому заощадити гроші.

Ланч бокси мають масу переваг. Це герметичний посуд, який не виділяє шкідливих речовин при нагріванні і охолодженні. Ємність надійно захищає продукти від пилу, бруду, мікроорганізмів. Моделі з термоізоляцією мають можливість зберегти певний температурний режим протягом тривалого періоду часу. Якісний ланч-бокс не займе багато місця в сумці, виглядає естетично і привабливо. А ще це практичний подарунок, як для дорослого, так і для дитини.

Види матеріалів

Більшість моделей, представлених в продажу, виробляються з пластика. В якості основного матеріалу використовується:

  • ПЕТ. Йому характерна стійкість до дії всіляких кислот і лугів. Тому матеріал може контактувати з будь-якими продуктами. Єдиний мінус - посуд не підходить для підігріву в мікрохвильовій печі, оскільки швидко деформується. Для розігріву їжу викладають в тарілку, а потім гріють в СВЧ.
  • Поліпропілен. А ось цей матеріал відмінно поєднує в собі стійкість до кислотного і лужного середовища, а також до нагрівання. Саме тому ланч-бокси з поліпропілену - універсальний вибір для будь-яких умов експлуатації.

Асортимент ємностей

Оскільки сфера застосування ємностей досить велика, виробники випускають різноманітні модифікації контейнерів. Залежно від цільового призначення Ви вибираєте, який ланч-бокс купити:

  • Одноразовий. Використовується в службах доставки або закладах громадського харчування, щоб упаковувати продукцію. Одноразовий посуд відрізняється доступною вартістю і невеликою вагою. Однак він не підлягає повторній експлуатації.
  • Стандартні багаторазові. Ємності з кришкою, різних розмірів і форм. Для самих маленьких покупців можна підібрати ланч-бокс дитячий з яскравим оформленням. Такий аксесуар неодмінно приверне увагу малюка і сприяє виробленню здорових харчових звичок.
  • Багаторазові секційні. Використовуються для упаковки повноцінного обіду з кількох страв.
  • Для рідких продуктів. Такий ланч-бокс закривається максимально-надійно, перешкоджаючи випадковому протіканню рідин.
  • З приладами. Такі контейнери можуть бути як одноразовими, так і багаторазовими. Ложка і вилка компактно ховається в нижньому або верхньому відсіку контейнера.

Підібрати якісний дорослий контейнер для їжі або незвичайний дитячий ланч-бокс в школу Ви можете в даному розділі інтернет-магазину АкваМаркет. В наявності величезний асортимент високоякісного посуду, який відповідає високим санітарно-гігієнічним нормам. Ми пропонуємо купити контейнери оптом або в роздріб за ціною виробника. Замовляти на сайті просто і безпечно. Загляньте в онлайн-каталог, виберіть одну або кілька позицій, а потім оформіть замовлення. Купити з доставкою ланч-бокс - це вигідно з точки зору економії. Замовлення буде доставлено в пункт призначення в зазначений термін, а кінцева ціна буде для Вас приємним сюрпризом.