Гейзерна кавоварка - купити Кавомашини та кавоварки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Olens Класика, 200 мл, Кавоварка гейзерна на 4 чашки
Olens Класика, 200 мл, Кавоварка гейзерна на 4 чашки
38700
Артикул: 80256
Olens Грей, 100 мл, Кавоварка гейзерна на 2 чашки
Артикул: 80257
Olens Грей, 300 мл, Кавоварка гейзерна на 6 чашок
Артикул: 80258
Olens Класика, 100 мл, Кавоварка гейзерна на 2 чашки
Артикул: 80255
Olens, Кавоварка гейзерная Класика, 300 мл
Артикул: 31793
Olens, Кавоварка гейзерная Класика, 450 мл
Артикул: 31794
Bialetti Moka Express, Кавоварка гейзерна на 6 чашок, 270 мл, чорна Bialetti Moka Express, Кавоварка гейзерна на 6 чашок, 270 мл, чорна

на завтра
Артикул: 88407
Bialetti, 450 мл, Кавоварка гейзерная, на 9 чашок, алюмінієва

на завтра
Артикул: 65693
Bialetti, 130 мл, Кавоварка гейзерная, на 3 чашки, алюмінієва

на завтра
Артикул: 65691
Bialetti, 300 мл, Кавоварка гейзерная, на 6 чашок, алюмінієва

на завтра
Артикул: 65692

Гейзерна кавоварка у Нова пошта


Не завжди є можливість і необхідність купувати дорогу кавоварку. Але якщо хочеться балувати себе ароматною заварною кавою, можна замовити альтернативу. Гейзерна кавоварка - це простий, але одночасно з цим функціональний механізм для приготування кавових напоїв на плиті або без її участі (електричні моделі). Пристрій також має назву перколятор, мока. Напевно Ви бачили цей прилад у кого-то з родичів і друзів. Готувати каву в гейзерній кавоварці - вже класика. Виходить напій міцним, ароматним, без гущі. А обійдеться такий прилад сущі копійки. Ось ще деякі переваги, про які варто сказати:

  • Немає необхідності постійно контролювати процес біля плити. На відміну від турки кава в гейзерній кавоварці не «збігає». Електричні моделі оснащуються функцією автоматичного відключення.
  • Визначити готовність напою можна по характерному звуку.
  • Доступна ціна дозволяє купити гейзерну кавоварку кожному. Широкий розкид вартості і різноманіття моделей допоможуть знайти ідеальний варіант, незалежно від фінансових можливостей.
  • Готовий напій не містить грудочок або гущі.
  • Особливий процес приготування забезпечує напою відмінний смак.

Як влаштована гейзерна кавоварка

Незважаючи на гадану складність, конструкція приладу досить проста. Хоча на тлі турки вона виглядає супер складною машиною. Готувати каву в такому приладі набагато легше, адже половину роботи він робить за Вас. Зовні ємність нагадує чайник з додатковою підставкою внизу. Складається пристрій з двох функціональних елементів:

  • Нижній відсік для води.
  • Верхній відсік для подрібнених кавових зерен.

Щоб убезпечити користувача ручку чаші і ручку кришки, як правило, покривають спеціальним силіконовим матеріалом. Тому навіть коли ємність дуже гаряча, шанси обпектися зводяться до мінімуму.

Гейзерна кавоварка: принцип роботи

При нагріванні вода, що знаходиться в нижньому відсіку пристрою, закипає і перетворюється на пару. Під тиском рідина з нижнього відсіку поступово перенаправляється в верхній, де і збирається у вигляді готового кавового напою. Оскільки екстракція зерна здійснюється поступово, кава виходить концентрованою, приємною на смак. Напій розкриває все багатство аромату.

Зверніть увагу, що через кавовий порошок в гейзерній кавоварці проходить саме вода, не пара. Для цих цілей виробники розташовують трубку фільтра практично до дна нижньої частини. Пар видавлює воду в верхній відсік, тим самим забезпечуючи оптимальну температуру для приготування напою.

Види гейзерних кавоварок

Пристрої діляться на дві категорії в залежності від принципу роботи. Звичайні моделі використовують на плиті: газовій, електричній, індукційній. Після закипання води і приготування кави пристрій потрібно прибрати з конфорки. Електричні кавоварки гейзерні працюють від мережі, в більшості мають опцію автоматичного відключення, тому більш безпечні в застосуванні. Однак така техніка залежить від наявності електроживлення, тоді як стандартні моделі повністю портативні і їх можна брати з собою навіть в похід.

Як доглядати за гейзерною кавоваркою

Тут немає ніяких тонкощів, а сам процес неймовірно примітивний. Гейзерна кавоварка повинна очищатися після кожного використання. Мийте глечик і інші елементи під чистою проточною водою без використання агресивної хімії або абразивних чистячих засобів. Можливість миття в посудомийній машині передбачається деякими моделями і брендами. Уважно вивчіть інструкцію до конкретної кавоварки, щоб з'ясувати цей момент. В іншому випадку метал швидко втратить свій блиск, стане матовим і може окислюватися.

Не варто боятися нальоту кавового масла, який утворюється всередині. Це навпаки навіть краще для кави. Композиція напою стане ще цікавіше і складніше. А ось гумові прокладки для фільтра варто мити акуратно. Згодом вони зношуються, тому їх потрібно своєчасно міняти, щоб пар рівномірно видавлював воду всередині конструкції.

Гейзерна кавоварка: як користуватися

Щоб отримати ароматний і смачний напій треба розібратися в процесі його приготування. Деякі особливості гейзерних кавоварок для користувачів здаються складними. Але повірте, варто зрозуміти суть роботи пристрою і надалі у Вас не виникне ніяких складнощів з експлуатацією приладу. Отже, як готувати каву в моці:

  • Залийте воду і накрийте її сітчастою кришкою.
  • Засипте зверху мелену каву. В ідеалі, якщо це будуть свіжомелені зерна. Краще вибирати порошок великої фракції, тоді дрібні частинки зерна не просочаться в воду. Деякі виробники випускають спеціальну каву для гейзерної кавоварки. Вона маркується словом «мока». Знаючи, як вибрати зерно, Ви гарантовано отримаєте смачний готовий напій.
  • Щільно скрутіть всю конструкцію.
  • Якщо гейзерна кавоварка електрична, включіть її в мережу і натисніть кнопку. Якщо звичайна - поставте на плиту і чекайте, коли вода закипить.
  • Після закипання рідини пристрій знімають з плити або відключають від мережі. Напій готовий.

Погодьтеся, готувати напої в такому посуді дуже просто і легко. Немає необхідності постійно помішувати і стежити за рідиною, як у випадку використання турки. Саме тому кавоварка гейзерна знадобиться вдома або в офісі. Це зручний і недорогий спосіб заварювати підбадьорливу каву. Якщо Ви хочете додатково заощадити, рекомендуємо купити з доставкою гейзерну кавоварку на сайті АкваМаркет. У нашому онлайн-каталозі зібрані функціональні і стильні пристрої, які гармонійно доповнять інтер'єр і прослужать довгі роки. Якісні перколятори з алюмінію і нержавіючої сталі за ціною виробника. Величезний вибір обсягів глечиків дозволить підібрати оптимальний варіант для будь-якої кількості користувачів. Ми гарантуємо якість товару і забезпечуємо оперативну доставку по Києву та Україні. Оптові замовники можуть розраховувати на знижки.