Рукав для запікання - купити Харчова упаковка у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fino, 5 м, Рукав для запікання з кліпсою
Артикул: 39049
Фрекен Бок, 20 м, Рукав для запікання
Артикул: 47814
Фрекен Бок, 5 м, Рукав для запікання
Артикул: 20524
Дрібниці Життя, 30 м, Рукав для запікання

на завтра
Артикул: 20569

Рукав для запікання у Нова пошта


Проблему підгорівшої їжі або нерівномірно пропечених продуктів легко вирішує такий простий винахід, як рукав для запікання. Він являє собою двошарову плівку з термостійкого полімерного матеріалу, яка змотана в рулон. Для приготування потрібно відрізати відповідний шматок рулону, зафіксувати края кліпсами або зав'язкою. І все. Не потрібно додавати багато масла, додаткових соусів, щоб готова страва вийшла соковитою. Крім того, всередині духовки не залишиться жирного нальоту, адже весь сік зберігається всередині пакету.

Рукав для запікання і його переваги:

  • Низька калорійність страв. Їжа готується практично на пару, всередину пакета можна навіть не додавати рослинне або вершкове масло. Такий процес приготування робить їжу неймовірно корисною і не додає зайвої харчової цінності від застосування жирів.
  • Герметичність. На відміну від фольги рукав для запікання дозволяє домогтися практично повної герметичності продуктів, щоб готувати їх у власному соку. Це значно скорочує процес приготування, додає продуктам особливого смаку, аромат і м'яку текстуру. Курка, риба, овочі пропікаються рівномірно і швидко. А готові страви зберігають соковитість і неймовірну м'якість.
  • Їжа не пригорає. Навіть якщо Ви готуєте без масла, продукти всередині рукава не пригорають і не пристають до поверхні дека або форми для запікання.
  • Чиста духовка. Пакети для запікання перешкоджають розбризкуванню жиру, соку від інгредієнтів. Отже, навіть якщо Ви запікаєте їжу щодня, духовка залишиться максимально чистою на відміну від приготування страв відкрито.
  • Універсальність застосування. М'ясо, риба - це не все, що можна готувати в рукаві. Пакети використовуються для запікання всіляких продуктів, включаючи різноманітні овочі, будь-які види дичини або м'яса, морепродукти, гриби.
  • Широкий асортимент. Розміри рукава для запікання бувають різні, що дозволяє підібрати потрібний варіант для будь-якого пристрою. Плюс, виробники випускають пакети з кліпсою для затиску або стрічкою для зав'язування. Обидва варіанти однаково зручні і практичні.

З чого зроблений рукав для запікання

Існує думка, що матеріал пакетів може бути токсичним при впливі великої температури. Нібито при нагріванні рукав починає виділяти отруйні речовини, якими просочуються продукти. На щастя споживачів, це лише помилка. Насправді виробу властива висока термостійкість, яка і робить рукав абсолютно безпечним для людини.

Роблять пакети зі спеціального матеріалу - поліетилентерефталату модифікованого (скорочено ПТЕФ). Властивості термостійкості матеріалу переймає і рукав для запікання, температура допустима для приготування становить від + 200 ° C до + 220 ° C. Цього цілком достатньо, щоб запекти в духовці блюдо. При нагріванні ПТЕФ виділяє лише вуглекислий газ і воду, ніяких токсичних або потенційно небезпечних речовин. Тому навіть якщо температура в духовці перевищила допустимі значення, рукав просто розплавиться, перетворившись в воду і вуглекислий газ. Це не принесе ніякої шкоди здоров'ю і не зіпсує продукти.

Як користуватися рукавом для запікання

Можливо, Ви здивуєтеся, але готують за допомогою рукава не тільки в духовці. Можливе застосування виробів і в інших видах побутової техніки. Розглянемо найпопулярніші варіанти, які мають свої особливості.

Отже, щоб запекти в рукаві їжу в духовці, потрібно відмотати від рулону відповідний відрізок. Краще залишити невеликий запас, щоб усередині залишалося 8-10 см порожнього простору. Помістіть продукти всередину, потім зафіксуйте краю стрічкою або кліпсами. Чи потрібно проколювати рукав для запікання? Краще зробити це, щоб через маленькі отвори виходив пар. Тоді пакет не лопне від надмірного тиску. Отвори робіть у верхній частині, щоб через них не витікав сік. Перекладіть пакет на деко і готуйте необхідну кількість часу. Не рекомендується використовувати режим конвекції, оскільки затискачі або кліпси можуть розплавитися. Щоб на продуктах утворилася апетитна скоринка, розріжте верх пакета за 10-15 хвилин до закінчення приготування.

Спробуйте використовувати рукав для запікання в мікрохвильовці. Принцип дії той же. Відрізаємо потрібний шматочок від рулону, закладаємо продукт, фіксуємо края. Обов'язково робимо отвори у верхній частині для виходу пара. Укладаємо продукти безпосередньо на скляну тарілку СВЧ і готуємо на максимальній потужності.

Готувати в мультиварці за допомогою пакетів для запікання теж зручно. В даному випадку можна не робити прорізи. Досить добре витіснити повітря всередині пакета перед зав'язуванням. Тоді він не буде роздуватися. Готують в мультиварці на режимі «Випічка».

Як бачите, запікати в пакетах неймовірно просто. А якщо запастися рукавами різних розмірів, можна сміливо втілювати в життя будь-які кулінарні експерименти. Магазин АкваМаркет пропонує купити дешево рукав для запікання зі стрічкою або кліпсою. В наявності пакети від топових брендів: Фрекен Бок, Бонус, Дрібниці життя, Новакс. Якісні товари за ціною виробника і можливість купити з доставкою в Київ або по Україні. Оптовим замовникам надаємо приємні знижки!