Дитяча присипка - купити Догляд за дітьми у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bubchen, 100 г, Дитяча присипка
Артикул: 20106

Дитяча присипка у Нова пошта


Догляд за шкірою малюків з перших днів життя вимагає від батьків великої уваги. Потрібно не тільки прочитати поради педіатрів і розвинути в собі певні навички, а й придбати засоби гігієни, які забезпечать комплексний догляд за дермою крихітки. Одним з таких продуктів є дитяча присипка. Випускають її багато відомих брендів: Джонсонс бебі, Саносан, Бюбхен. Присипка це дрібно перемелений порошок, який абсорбує зайву вологу, тим самим перешкоджаючи виникненню попрілостей під підгузником. До складу присипки входить абсорбент, який має властивості вбирати вологу. Найчастіше це крохмаль, тальк або оксид цинку. На додаток до цього йдуть екстракти рослин або трав, які мають бактерицидну дію. Якісна брендовий присипка Бюбхен або Джонсонс Бебі заспокоює епідерміс, загоює дрібні ранки, надає антисептичну дію. На думку педіатрів, присипка під підгузник набагато краща ніж крем, оскільки останній на увазі жирної текстури може провокувати появу попрілостей або натертостей від підгузника.

Присипка і дитяча гігієна

Тальк здавна використовувався для догляду за ніжною шкірою новонароджених. Сьогодні завдяки вдосконаленому складу звичні компоненти набувають більш широкі властивості, тим самим забезпечуючи малюкові комплексний турботу і догляд за делікатними ділянками тіла. Навіщо потрібна дитяча присипка:

  • Видалення зайвої вологи та поту з шкіри малюка.
  • Профілактика пелюшкового дерматиту.
  • Попередження появи пітниці.
  • Захист від попрілостей, свербіння, подразнення шкіри або натирання від підгузника.

Коли дитина ще маленька, на її тілі утворюються невеликі шкірні складочки. Саме тут можуть виникати проблеми, пов'язані із зайвою вологою або пітливістю. Тому присипка дитяча - обов'язковий елемент дитячої гігієни, який захищає здоров'я дитини і забезпечує йому хороше самопочуття.

Дитяча присипка: інструкція до застосування

Протягом дня дитина, так чи інакше, кілька разів купається. Малюка повністю купають вранці і ввечері, а протягом дня підмивають після того, як малюк сходить в туалет. Використовувати присипку слід не частіше двох разів на добу. Загальні рекомендації використання засоби гігієни виглядають так:

  • Тальк наносять після ванних процедур на ретельно протерту шкіру. Вкрай важливо, щоб дерма була сухою, інакше сенс використання присипки повністю втратиться.
  • Засіб висипають на долоні, гарненько розтирають, а після цього розподіляють по шкірі малюка. Обов'язково стежте за тим, щоб тальк не потрапив дитині в обличчя.
  • Не варто використовувати занадто багато порошку. Дозування вказується безпосередньо на упаковці. Дотримуйтеся його. Якщо нанести на шкіру занадто багато тальку, це вплине на властивості підгузника і заб'є пори матеріалу, тим самим знизивши вбираючі характеристики.
  • При кожному переодяганні стежте, щоб на шкірі дитини не залишалася стара присипка. Особливо, якщо вона взялася грудочками або зібралася в шкірних складочках.

Багато батьків задаються питанням, як вибрати дитячу пудру і не розчаруватися у своєму виборі. У цій ситуації головне - знайти хороший магазин, де продають виключно якісні та сертифіковані дитячі товари. Саме такі продукти пропонує Вам інтернет-сайт АкваМаркет, де можна купити дитячу присипку онлайн за доступними цінами. Ми відібрали великий асортимент продуктів від перевірених брендів. А завдяки прямим поставкам безпосередньо від виробників присипка перед сном Джонсонс Бебі або Бюбхен обійдеться Вам значно дешевше, ніж в звичайному магазині. Дитячі присипки, представлені на АкваМаркет, відрізняються такими характеристиками:

  • Повністю натуральний склад, безпечний для малюків з чутливою шкірою.
  • Різноманітність форматів упаковки.
  • Будь-які види дитячої присипки, включаючи рідкий тальк або звичайну порошкову пудру.
  • Доступна ціна, яка стає ще нижче, якщо замовляти засоби дитячої гігієни оптом.
  • Ефективність і стійкий результат від застосування.

Дитяча присипка повинна бути в арсеналі доглядових засобів для кожного новонародженого. Залишайтеся вдома, а ми надамо Вам можливість купити онлайн тальк з доставкою в Київ і по Україні. Відправлення товарів здійснюється миттєво, що дозволяє нашим клієнтам суттєво економити час. Великий вибір косметики для дитячої шкіри задовольнить потреби кожного покупця. Sanosan Baby, Johnson's, Bubchen - всі ці та інші торгові марки Ви знайдете в нашому онлайн-каталозі. Тільки 100% оригінальна косметика по догляду за шкірою немовлят.