Книжки - купити Іграшки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ранок, Книга Одягни ляльку, Розмальовка + наклейки, в асортименті Ранок, Книга Одягни ляльку, Розмальовка + наклейки, в асортименті

на завтра
Артикул: 69587

Книжки у Нова пошта


Батьки бажають своїй дитині тільки кращого, тому вкладають максимум в виховання і освіту. Допомагають в цьому дитячі книжки, які з юного віку прищеплюють малюкам любов до літератури. Переваги читання перед комп'ютерними іграми і іншими процесами очевидні:

  • Книги для дітей - джерело знань. Вони розширюють уявлення малюка про навколишній світ, дають дізнатися нову інформацію.
  • Розвивають корисні навички, такі як аналітичне мислення, фантазія, креативність, пам'ять. Читаючи книги, дитина вчиться робити висновки.
  • Поповнення словникового запасу і розвиток грамотної мови.
  • Виховання художнього смаку. Сучасна дитяча література відкриває дитині світ мистецтва, сприяє розвитку почуття прекрасного.

Згідно з останніми дослідженнями, діти, яким читали з дитинства, ростуть більш впевненими і емоційно стабільними. Психологи рекомендують починати читати дитині з самого маленького віку, тому що знайомство з літературою - це користь для всебічного розвитку дитини. Книги ростуть разом з дітьми. Починайте з найпростіших творів, поступально просуваючись до більш складних і цікавих книжок.

Основні типи книг для дітей

Дитячі книжки мали б забезпечити гармонійний розвиток дитини в певний період віку. Тому вони поділяються на кілька категорій:

  • Книги-картонки. Дитяча література для найменших читачів. Це перші казки, вірші та художні твори. Їх друкують на міцному картоні, доповнюючи красивими ілюстраціями. Багато виробників, такі як Ранок, Абаба Галамага, роблять книжки з їстівного картону, який безпечний, навіть якщо його випадково проковтнути. Безумовно, для друку використовуються тільки натуральні барвники.
  • Книги-картинки (віммельбухи). В основному містять ілюстрації з великою кількістю персонажів. Така література також орієнтована на дітей молодшого віку, яким подобається розглядати зображення, шукати різних персонажів і придумувати для них свої історії.
  • Розвиваючі книги. Така дитяча література знайомить малюка з навколишнім світом, а також розвиває основні навички. Батьки можуть замовити дитячі книги розвиваючі, щоб навчити дитину рахувати, писати, читати, розбиратися в часах року або дні тижня. У продажу представлені різноманітні варіанти: розвиваючі прописи для дошкільнят, збірники тестів і завдань, пазли, головоломки. Подібні видання купують не тільки батьки. Літературу даного типу можна побачити в дитячих садах, школах, центрах раннього розвитку.
  • Ілюстровані казки. Окрема категорія дитячої літератури, де є казки для малюків і дітей старшого віку. Ілюстровані казки прищеплюють дитині художній смак, виховують в дітях доброту і розважливість. Кожна картинка в подібних книгах - справжній витвір мистецтва, оскільки ілюстратори видавництв намагаються продумувати кожен образ до дрібниць. Завдяки таким видавництвам, як Ранок, Абаба Галамага, Азбука багато старі книги з дитинства отримали друге життя. Крім того, їх видають не тільки російською, а й українською мовою.
  • Енциклопедії, довідники. Відповідають на важливі питання, які цікавлять дітей. Скільки країн є на Землі і які у них столиці. Коли жили динозаври і чому їх більше немає? Відповісти на будь-які з подібних питань допоможуть тематичні довідники та енциклопедії. Видаються подібні книги навіть для самих маленьких читачів, дозволяючи, наприклад, познайомитися з усіма казковими героями.
  • Книги для школярів і підлітків. Література, яка підійде діткам постарше. У нашому магазині можна купити дитячі книги, щоб прищепити дитині любов до читання. В наявності класична українська та зарубіжна література, твори сучасників. Це може бути книга про перше кохання, статеве виховання, відносини з однолітками або художній роман із захоплюючим сюжетом.

Неймовірно важливо, щоб книга була цікава дитині. Тому вибираючи літературу, враховуйте інтереси малюка і інші важливі особливості: стать дитини, вік, хобі. А ми допоможемо Вам з придбанням. В інтернет-магазині АкваМаркет зібрані кращі дитячі книги російською мовою, а також українською. Барвисті, якісні ілюстровані видання стануть бажаним подарунком для кожної дитини. Кожна позиція в каталозі має докладний опис, вартість і фото. Ви легко можете розглянути товар докладніше, дізнатися його характеристики. Щоб купити дитячі книги достатньо оформити заявку онлайн або за допомогою зворотного зв'язку. Коллцентр 8877 працює цілодобово, а менеджери готові відповісти на будь-які питання. АкваМаркет - це зручний сервіс, де дитячі книжки можна купити з доставкою в Київ, Львів, Харків, Дніпро, Запоріжжя та інше місто. У нас запропоновані тільки корисні і цікаві книжки для хлопчиків і дівчаток різного віку. Асортимент постійно розширюється, з'являються новинки. Позитивні відгуки покупців, які встигли замовити книги для дітей на сайті АкваМаркет, завжди підтверджують високу якість наших товарів.