Музичні іграшки - купити Іграшки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Свисток-дудка футбольний, в асортименті

на завтра
Артикул: 69449

Музичні іграшки у Нова пошта


Музичні іграшки – це особлива категорія дитячих товарів. Такі іграшки не тільки розважають малюків, а й розвивають багато корисних навичок. З першого року життя дитині можна купувати найпримітивніші варіанти музичних іграшок, такі як мобілі, брязкальця і ​​т.д. І навіть ці, здавалося б, прості вироби позитивно вплинуть на розвиток новонародженого.

Чому варто купити музичну іграшку дитині

З перших місяців життя музика допомагає дитині пізнавати світ. Це не просто акустичне супроводження будням, а й можливість покращити розвиток нервової системи, розвантажити психіку малюка, сприяти навчанню. Можливо, ви будете здивовані, але діти до 1 року постійно перебувають у стресі. Вони навчаються фокусувати зір, намагаються координувати рухи та починають ходити. Далі малюкам потрібно вчитися читати, бігати, розширювати словниковий запас та розвивати безліч інших навичок. Дитячі музичні іграшки допомагатимуть природному та комфортному розвитку, щоденному навчанню малюка. Практика показує, що музика не лише формує повноцінну, цілісну особистість, а й створює у дитини розуміння, що таке добро, допомагає подолати смуток та інші негативні емоції. Музична іграшка для дітей від року розвиває такі навички та вміння:

  • Фокусувати погляд, запам'ятовувати кольори, аналізувати їхнє поєднання.
  • Визначати напрямок руху елементів мобіля, розрізняти форми та розміри об'єктів.
  • Відчувати ритмічність музики, яка стане в нагоді для розвитку координації рухів.
  • Поліпшувати концентрацію уваги.
  • Стимулювати рухову активність.
  • Формування реакцій ті чи інші ситуації, що виникають під час гри.

Крім того, іграшки з музичним супроводом допомагають дитині перебувати в піднесеному настрої. Це додаткове розвантаження психоемоційного фону, можливість зняти стрес, поки дитина навіть не навчилася його розпізнавати та реагувати на нього.

Коли почати та що вибрати

Експерти рекомендують купувати музичні іграшки для малюків із перших днів життя. Добре, що зараз браку в товарах не спостерігається. Безумовно, новонародженій дитині не знадобиться дитяче піаніно, але можна купити музичний мобіль і повісити його над ліжечком. Фігурки рухатимуться під музику, привертаючи увагу малюка. Старшим дітям можна замовити музичне брязкальце або м'які музичні книги. Деякі з них можна навіть брати у ванну кімнату. Музичні іграшки від 3 років – це величезна різноманітність рішень. Які варіанти популярні у покупців:

  • М'які музичні іграшки. Абсолютно безпечні, тому підходять малечі будь-якого віку. Плюшеві тварини або ляльки при натисканні на приховану кнопку, при нахилі видають звук.
  • Музичні килимки. На поверхні зображені різні картинки, при натисканні на які відтворюється той чи інший звук. Килимок - це незвичайна іграшка з музикою, яка викликає у дітей непідробний інтерес.
  • Музичні інструменти для дітей. Виглядають як повноцінний реальний аналог, лише виконаний у мініатюрі. Ударні та клавішні інструменти стануть не просто забавою, а й, можливо, розкриють творчий потенціал свого власника.
  • Дитячі телефони та планшети. Ще один аналог, виготовлений за образом реального предмета. Дитячий музичний планшет видає звуки при натисканні на кнопки.

Як бачите, у продажу є абсолютно різні види музичних іграшок і серед них точно знайдеться виріб, який сподобається Вашій дитині. Продаються іграшки для дітей різного віку та статі, маленькі та великі, недорогі та преміум-класу.

Як вибрати дитячі іграшки з музикою

Щоб іграшка сподобалася дитині, обов'язково потрібно вибирати товар із відповідної вікової категорії. Для цього на упаковці є спеціальне маркування із цифрами 3, 4, 5+. Уважно ознайомтеся з набором функцій, які є у вироба. Обов'язково подивіться, який матеріал використаний для виготовлення іграшки. У перевірених виробників в основі виробів лежать якісні та безпечні компоненти, що не виділяють токсичних речовин. Ціна музичної іграшки залежить від бренду, набору функцій і розміру. Однак оскільки в асортименті є товари різної цінової категорії, то знайти музичне кермо або брязкальце оптимальної вартості досить просто.

Інтернет-магазин "АкваМаркет" допоможе Вам купити з доставкою музичні іграшки для дитини. В наявності товари від кращих виробників, тільки якісні та безпечні іграшки з музикою на будь-який смак та гаманець. Надсилання замовлень з Києва здійснюється щодня, тому Ви отримаєте свою посилку в максимально стислий термін.