Молочні десерти - купити Молочне, яйця у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Milupa, 90 г, Сирок мультифрукт для дітей від 8 місяців, 3%

на завтра
Артикул: 85156
Milupa, 90 г, Сирок натуральний для дітей від 6 місяців, 4%

на завтра
Артикул: 85160
Еко, 100 г, Крем заварний, сухий

на завтра
Артикул: 65628
Чудо, 100 г, Сирковий десерт з вишнею, 5%

на завтра
Артикул: 85440
Яготинське, 750 г, Напій молочний какао, 3,2%

на завтра
Артикул: 85227
Яготинське, 200 г, Коктейль молочний з шоколадом, ультрапастеризований, 2,5%

на завтра
Артикул: 85443

Молочні десерти у Нова пошта


Молочні десерти смачні не тільки для дорослих, але і для дітей. Користь молочної продукції для організму людини неоціненна. Молоко, сирна маса містять в складі легкозасвоюваний білок, необхідні амінокислоти, вітаміни D, А, В12, калій, кальцій та інші поживні речовини. Саме тому високобілкові молочні продукти протягом багатьох століть присутні в раціоні людини. Якщо трохи поворожити над такими інгредієнтами, як сир, сир, йогурт, молоко, можна отримати вишуканий кремовий десерт з найніжнішої текстурою. Подібні ласощі раніше були доступні тільки в кав'ярнях чи ресторанах. Або господарочкам доводилося готувати сирні десерти в домашніх умовах, витрачаючи на це час і сили. Сьогодні ситуація стала простіше, адже вишуканий молочний десерт можна купити з доставкою в офіс або додому.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує покупцям величезний асортимент смачних і корисних ласощів, виготовлених на основі молочних продуктів. Ви можете вибрати і замовити онлайн крем-десерт цілодобово, адже наш сайт працює без перерв і вихідних. В наявності поживні сиркові десерти Дольче, Даніссімо, Лактель, Данон. Оскільки наші ціни вигідно відрізняються від вартості продуктів в звичайних магазинах, на АкваМаркет вигідно купувати молочні десерти оптом. Співпрацюємо з суб'єктами підприємницької діяльності, пропонуючи вигідні умови поставок товарів до Києва і будь-яку іншу точку країни.

Переваги готових молочних десертів

Очевидним плюсом подібних продуктів харчування є економія часу. Вам не потрібно стояти біля плити, розбирати черговий рецепт чізкейку і підбирати інгредієнти для його приготування. Щоб поласувати улюбленим десертом, достатньо відкрити холодильник і дістати герметично закриту баночку або стаканчик. Ось ще кілька плюсів готових крем-десертів:

  • Тривалий термін зберігання. Продукція зберігає чудові смакові якості і аромат протягом усього терміну зберігання.
  • Порціонне. Не обов'язково потрібно купувати цілий чізкейк, щоб побалувати себе смачненьким. Упаковки десертів по 90-200 грамів дозволяють стежити за раціоном і не переїдати. Крім того, Ваш десерт завжди свіжий, що не заветренной і не підсохлий.
  • Збалансований склад. Топові виробники молочних десертів Агуша, Фанні, Дольче уважно ставляться до рецептури, вивіряючи його з точністю до грама. У пріоритеті натуральні компоненти, барвники, добавки. Багато виробників додатково збагачують молочні десерти вітамінними комплексами щоб поліпшити засвоюваність корисних продуктів.
  • Доступність. Ціна на готовий крем-десерт залишається доступною широкому колу споживачів.
  • Різноманіття смаків. Виробники навчилися готувати і упаковувати в індивідуальні стаканчики різноманітні десерти. Це може бути панна-кота, крем-брюле, пудинг, мус. Незалежно від уподобань кожен покупець знайде солодкі ласощі на свій смак.

У нашому онлайн-каталозі зручно відбирати позиції, подивившись на фото або відсортувавши по бренду. Ви можете вибрати молочний десерт, враховуючи калорійність, вид упаковки, вартість і вагу.

Найпопулярніші молочні десерти:

  • Суфле. Легкий, повітряний, ніжний десерт. Незважаючи на простий рецепт, суфле готувати досить складно. Часто воно опадає, втрачає консистенцію. Тому набагато приємніше відкрити баночку готового десерту і насолодитися його повітряної текстурою. Задоволення гарантоване.
  • Чізкейк. Смачний сиромісткий десерт, який готують як з випічкою, так і без. У складі присутня сирна маса. Завдяки цьому чізкейк не тільки смачний, але і поживний. Виробники пропонують готові десерти чізкейк з різними топінгами і смаками, починаючи від ягідного і закінчуючи солоної карамеллю або шоколадом.
  • Тірамісу. Легендарний італійський десерт на основі печива савоярді і сиру маскарпоне. Просочення з кави з лікером або коньяком надають десерту особливу родзинку.
  • Панна кота. Рецепт цього десерту неймовірно легкий. До складу входить мінімум інгредієнтів (вершки, цукор, ваніль, желатин), зате виходять вишукані ласощі. Більше не потрібно готувати його самостійно. Ви можете купити панна коту класичну або з незвичайним смаком. Ідеальне завершення трапези - смачний крем-десерт.

АкваМаркет пропонує всілякі сирні і вершкові десерти на будь-який смак і гаманець. Продукти для дітей і дорослих зі збалансованим натуральним складом. Завдяки доступними цінами Ви можете замовити більше вишуканих ласощів, щоб побалувати себе смачненьким. Доставка по Києву і Україні виробляється в найкоротші терміни.