Зубна щітка - купити Догляд за зубами у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (20)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Curaprox CS 7600 smart, Дитяча зубна щітка, в асортименті Curaprox CS 7600 smart, Дитяча зубна щітка, в асортименті
Артикул: 74399
Baby Team, 3 шт., Бебі Тім, Набір зубних щіток, з 6-ти місяців Baby Team, 3 шт., Бебі Тім, Набір зубних щіток, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 53350
Oral-B Junior, 1 шт., Дитяча зубна щітка м'яка, від 6-12 років

на завтра
Артикул: 30066
Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна
Артикул: 82198
Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова
Артикул: 82200

Зубна щітка у Нова пошта


Зубна щітка для дітей може стати кращим другом, якщо знайти красивий і зручний аксесуар. Не секрет, що малюки неохоче займаються чищенням зубів, а ще бояться стоматологів. Хороша щітка Лакалут, Рокс або Джордан приверне увагу дитини і навчить її з задоволенням займатися гігієнічними процедурами. А купити з доставкою дитячі зубні щітки за вигідними цінами Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. Великий асортимент, 100% оригінальна продукція і можливість замовити товар в роздріб або оптом.

Особливості дитячої гігієни

Головне правило якісної чистки зубів дитини - правильно підібрана дитяча зубна щітка. І ключовий момент тут полягає в щетині. Вона повинна бути м'якою і однорідною, щоб не травмувати чутливі ясна і зубну емаль. Краще вибирати синтетичні матеріали, оскільки в них не розмножуються хвороботворні бактерії. Також щітку підбирають з урахуванням особливостей прикусу, розташування зубів, наявності захворювань порожнини рота і схильності до них.

Потрібно навчити малюка правильно чистити зубки. Робити це потрібно акуратно і ретельно. Процедуру повторювати двічі на день - вранці і ввечері. Не забувайте вчасно міняти аксесуари, так як в ході експлуатації на щітці з'являються і розмножуються мікроби. Патогенна мікрофлора переноситься на зуби, провокуючи карієс, пародонтит. Дитячі зубні щітки змінюють так само часто, як і дорослі, а саме - раз в три місяці.

Види зубних щіток для дітей:

  • Механічна (мануальна). Найпростіший і доступний варіант. Класичні щітки зручні в експлуатації і ефективні за умови дотримання правильної техніки чищення зубів. Добре видаляють наліт, масажують ясна, зберігають блиск і колір емалі.
  • Електрична зубна щітка дитяча. Оснащується електромотором, який приводить в дію головку. Такі аксесуари більш ефективні, оскільки здійснюють рухи в різні боки. Тому навіть якщо дитина погано володіє мануальною щіткою, електричною точно почистить зуби добре. Крім того, сучасна дитяча електрична зубна щітка часто має датчик тиску, який сигналізує про надмірний механічний вплив на зуби. Така особливість перешкоджає виникненню рецесій або стирання емалі. Електрична дитяча зубна щітка з таймером вельми зручна в експлуатації, так як практично повністю контролює процедуру. Якщо підібрати пристрій з можливістю синхронізації зі смартфоном, можна отримувати статистику якості чищення і рекомендації, як поліпшити якість догляду за порожниною рота.
  • Ультразвукова зубна щітка для дітей. Найефективніший варіант, який забезпечує очистку зубів за допомогою звукових вібрацій високої чистоти. В результаті навіть при мінімумі рухів зубний наліт і бактерії руйнуються повністю.

Як вибрати дитячу зубну щітку

М'яка щетина - не єдине, чим відрізняються від щіток для дорослих щітки дитячі. Вони більш компактні і ергономічні, а ще у них кумедний дизайн. Щоб прищепити дитині любов до гігієнічної процедури виробники навмисно випускають аксесуари, оформлені в яскравому стилі. Вони використовують насичені кольори, додаткові декоративні елементи, щоб щітка подобалася власникові. Є варіанти з зображеннями мультяшних чи казкових героїв, персонажів коміксів. Незалежно від захоплень дитини, відповідний варіант знайдеться. Дитячі щітки Орал Бі Холодне серце, Колгейт Міньйони або Аквафреш Кідс з мордочками тварин точно припаде до смаку малюкам будь-якого віку і статі.

Оскільки нестачі товару на ринку немає, потрібно знати, як вибрати зубну щітку для дитини. Ось кілька параметрів, на які потрібно звертати увагу:

  • Розмір і форма головки. Чистити зуби великою щіткою незручно і деколи навіть боляче. А ось робоча частина краще нехай буде круглою без загострень або кутів, щоб дитина не травмувався.
  • Розмір і форма ручки. Більш зручні у використанні щітки з прогумованою нековзною ручкою. Для діток випускають аксесуари з широкою основою, щоб щітка добре лежала в руці. Також краще вибирати моделі з обмежувачем.
  • Якість щетини. Вибирайте максимально м'які щітки, щоб не травмувати делікатні тканини порожнини рота. Розмір щетини не повинен перевищувати 11 мм.
  • Відповідність віку. Щітки істотно відрізняються в залежності від того, для якої вікової групи вони призначені. Наприклад, перша зубна щітка для дитини представляє собою силіконову насадку, яку надягають на палець. Такий аксесуар не тільки чистить зуби, але і масажує ясна. Дитяча зубна щітка на палець розрахована на час прорізування перших зубів. Далі можна переходити на маленькі щітки зі звичайною щетиною, поступово купуючи більш «дорослий» варіант. Аксесуари ростуть разом з власниками. Коли у дитини всі зубки змінилися з молочних на корінні, в арсеналі може з'явитися зубна щітка електрична дитяча.

Менеджери нашого магазину охоче допоможуть вибрати зубну щітку для Вашого малюка. У нас запропонований найбільший в Києві асортимент аксесуарів, рекомендованих стоматологами та педіатрами. Хороша щітка - запорука блискучої і здорової усмішки, а ще гарантія того, що дитина не буде пропускати процедури.