Ватні палички - купити Догляд за дитиною у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bella, 56 шт., Ватні палички, з обмежувачами, дитячі
Артикул: 19515
Ipek, 60 шт., Ватні палички дитячі, з обмежувачами Ipek, 60 шт., Ватні палички дитячі, з обмежувачами
Артикул: 74669
Johnson's Baby, 100 шт, Ватні палички для дітей
Артикул: 62918

Ватні палички у Нова пошта


Дитяча гігієна вимагає від батьків максимум уваги. Особливо, якщо мова йде про чищення вушок або носика. Важливо регулярно очищати вушні канали від сірки, перешкоджаючи утворенню сірчаних пробок. Використовують для таких процедур спеціальні ватні палички з обмежувачами, розроблені з урахуванням анатомії дитячого тіла. Такі вироби безпечні і практичні, при цьому мають той же спосіб застосування, що і аналоги для дорослих. Аксесуари мають масу переваг, серед яких:

  • Екологічність. Негативний вплив на чутливу дитячу шкіру просто неможливий.
  • Безпека. Особливості конструкції роблять ватяні палички для вух повністю безпечними навіть для новонароджених.
  • Простота використання. Вчитися користуватися такими виробами не потрібно, все інтуїтивно зрозуміло.
  • Універсальність. Можна використовувати ватяні палички для носа, вушок, а також обробки пупка. При необхідності і дорослі можуть користуватися такими виробами, щоб коригувати макіяж, обробляти рани або порізи.
  • Герметична упаковка. Це перешкоджає контакту аксесуарів із зовнішнім середовищем, тим самим зберігаючи гігієнічні властивості виробів.

Відмінні риси дитячих ватних паличок

Анатомія дитячих вушок дещо інша, ніж у дорослих. Вушні канали у дітей набагато вужчі і коротші. Отже, щоб почистити вушка від сірки потрібно діяти дуже обережно. Саме тому ватяні палички для дітей випускають з обмежувачем, забезпечуючи безпеку гігієнічної процедури.

Крім цього, для виробництва використовують тільки натуральні і якісні матеріали, відбілювання яких проводиться без хлору. Деякі види виробів додатково просочуються антисептичним розчином, щоб виконувати загальну дезінфекцію вушних проходів. Також є палички з липкою поверхнею, якими зручно витягувати сухі забруднення.

Ще одна відмінність дитячих ватних паличок - гнучка пластикова основа. Таким чином ризик травмувати малюка знижується до мінімуму, тому що навіть при невеликому тиску на паличку вона зігнеться, а не натисне на шкіру або слизову.

Як вибрати дитячі ватяні палички

Оскільки магазини дитячих товарів Києва пропонують величезний асортимент продукції, важливо визначити критерії вибору якісних засобів гігієни. Спиратися лише на візуальну оцінку буде помилково. Щоб вибрати хороші вушні палички для дітей звертайте увагу на такі критерії:

  • Склад. Товари для дітей виробляються з екологічних і гіпоалергенних матеріалів, таких як поліпропілен або натуральна бавовна. Вони нешкідливі для дитячого організму і не надають подразнювальної дії на шкіру.
  • Наявність обмежувачів. Це вкрай важливо, щоб випадково не травмувати малюка в процесі чистки носика або вушок.
  • Ціна. Ватяні палички стоять по-різному, все залежить як від компанії-виробника, так і від якості, обсягу упаковки. В середньому упаковка 100 штук обійдеться Вам в 35-40 грн.
  • Бренд. Краще вибирати продукцію популярних і перевірених брендів. Ватяні палички Білосніжка, Джонсон Бебі, Смайл - це впевненість у здоров'ї та безпеці малюка.
  • Розмір упаковки. Підбирається індивідуально з урахуванням особистих потреб. Для дома, як правило, замовляють великі економ-упаковки у вигляді кейсів або футлярів з кришкою. А для прогулянок або подорожей підійдуть кишенькові ватяні палички в поліетиленовому конверті з застібкою зіп-лок.
  • Кількість штук. Обсяг упаковки варіюється в межах 50-200 штук. Як правило великі упаковки купувати вигідніше, оскільки вартість однієї палички в цьому випадку буде мінімальною.

Купити з доставкою ватяні палички для дітей та інші доглядові продукти Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. Наш онлайн-каталог - це велика кількість дитячих товарів від кращих брендів. Доставка покупок швидко здійснюється в будь-яку точку країни. Якщо Ви проживаєте на території Києва, Луцька, Харкова, Одеси, Чернігова, Житомира, то можете скористатися послугою безкоштовного кур'єрської доставки товарів додому або в офіс. Зверніть увагу, що оптовим замовникам товар відвантажується за спеціальним прайсом. Тому покупка засобів гігієни великою партією обійдеться ще дешевше. Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб допомогти з вибором товарів і оформленням замовлення. Звертайтеся по одному з номерів, вказаних на сайті, або замовте зворотний дзвінок за номером 8877.