Френч-прес - купити Чайники та термопоти у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fissman, 350 мл, Френч-прес Фіссман
Артикул: 31610
Maestro, MR 1662-1000, 1 л, Френч-прес Маестро Maestro, MR 1662-1000, 1 л, Френч-прес Маестро
Артикул: 11176
Barista & Co, Френч-прес, мідний, скло, нержавіюча сталь, 1000 мл

на завтра
Артикул: 65684
Olens, Glass, 350 мл, Френч-прес
Артикул: 80242

Френч-прес у Нова пошта


Практично на кожній кухні сьогодні можна побачити френч прес. Цей невигадливий аксесуар дозволяє заварити листовий чай і найсмачнішу каву без додаткового посуду. Історія френч-преса йде в початок XX століття, коли вперше з'явився спеціальний фільтр для затримування кавової гущі. Через пару років компанія Chambord у Франції випустила першу поршневу кавоварку, яка зовні і за принципом дії повністю ідентична сучасним заварникам. Оскільки повноцінне виробництво почалося саме у Франції, в назві з'явилася приставка «френч».

Сьогодні знайти подібні пристрої можна в будь-якому магазині, а їх випуском займаються різні бренди. Найкраще зарекомендували себе френч-преси Fissman, Olens, Krauff, Maestro. І їх Ви безперешкодно можете дешево купити з доставкою в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет відібрав великий каталог заварників для приготування чаю і кави. У нашому арсеналі є маленькі і великі ємності із пластику, скла і металу. Різноманітність варіацій і дизайнів дозволить підібрати френч-прес для чаю або кави під будь-які потреби. Замовляйте товари онлайн, а ми доставимо їх по Києву і Україні. Нагадуємо, що для оптових замовників і представників сегменту HoReCa діє вигідний оптовий прайс.

Як влаштована поршнева кавоварка

Френч-прес - це проста конструкція, яка складається з посудини, поршня з фільтром і кришки. У такому посуді зручно і просто готувати заварний чай або каву методом настоювання. Сучасний чайник істотно відрізняється від першого прототипу, а для виробництва посуду використовують сучасні термостійкі матеріали: нержавіючу сталь, жаропрочное скло, харчові полімери.

Переваги френч-пресів:

  • Максимальне розкриття смаку. Гурмани, які вважають за краще такий метод заварювання, відзначають, що при використанні френч-преса кавові зерна і чайний лист найкраще розкривають багатство смакоароматичних властивостей.
  • Можливість заварювати напої в офісі і вдома. Поршневі кавоварки не вимагають додаткових аксесуарів для приготування напоїв. Приготувати заварну каву можна навіть без кавомашини або турки. Також в заварнику можна робити будь-чай: крупно і мелколістовий, ароматизований з шматочками фруктів або чисто чорний.
  • Простий догляд. Користуватися посудом так само легко, як і мити його.
  • Широкий асортимент. У продажу є різні види френч-пресів, що відрізняються за розмірами і матеріалами. Тому покупець може підібрати посуд на свій смак.
  • Універсальність. Заварник підходить як для одного користувача, так і для цілої компанії. Адже в ньому можна готувати напої будь-якої міцності, тим самим визначаючи кількість чашок.

Френч-прес: як користуватися

Щоб заварити смачну каву варто взяти моносорт грубого помелу. Кількість порошку вибирають в залежності від особистих уподобань по міцності напою і обсягу колби. Каву залийте гарячою водою. Оптимальна температура для заварювання 90°, окріп використовувати не варто. На думку досвідчених бариста, саме така температура води здатна розкрити смак і аромат кавового зерна. Настоюйте напій 3-4 хвилини, після чого опустіть поршень з сітчастим фільтром. Так гуща опуститься на дно ємності, а у верхній частині залишиться відфільтрована кава без зайвих включень.

Також френч-прес використовується для приготування листового чаю. В даному випадку процедура схожа. У ємність насипають необхідну кількість ложок чайного листя. Потім суміш заливають водою, температура якої підходить для приготування чаю даного сорту. Напою потрібно трохи настоятися, а перед вживанням поршень з фільтром так само опускається вниз, щоб сепарувати заварку від чайного листа.

Як вибрати френч прес

Оскільки пристрій нає нехитру конструкцію, вибирати посуд досить просто. Потрібно звернути увагу ось на такі моменти:

  • Матеріал. Кожен варіант відрізняється своїми плюсами. Колбу, як правило, роблять із скла. А ось ручку і корпус - з металу або пластику. Метал міцний і довговічний, виглядає красиво, але металевий френч-прес обійдеться дорожче. А ось пластикові моделі доступні за ціною, вони легкі і практичні. Однак варто уважно вибрати матеріал. Головне, щоб пластик був харчовим і не виділяв неприємних запахів при нагріванні.
  • Фільтр. Тут теж використовуються різні матеріали. Металева сітка утримує тільки грубий помел, а ось фільтр з синтетичного матеріалу більш щільний, тому затримає каву або чай дрібного помелу.
  • Дизайн і обсяг. Тут все індивідуально і залежить від особистих переваг покупця.

Френч прес має масу переваг, а приготовані в ньому напої виходять неймовірно смачними. Такий метод заварювання дозволяє належним чином оцінити якості елітних сортів кави і чаю. Примітно, що коштує таке задоволення зовсім недорого. Магазин АкваМаркет пропонує вигідно купити френч-прес для дому, офісу чи ресторану. В наявності невеликі і об'ємні моделі, виготовлені з безпечних матеріалів. Наші ціни приємно здивують кожного. Менеджери сайту цілодобово на зв'язку, щоб допомогти вибрати відповідний заварник.