Мармелад - купити Солодощі, снеки у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Klim, 1,6 кг, Мармелад желейний Мультик
Артикул: 90149
Світанок, 60 г, Мармелад Вишня, низькокалорійний
Артикул: 80109
ХБФ, 265 г, Мармелад Апельсинові дольки
Артикул: 82933
ХБФ, 265 г, Мармелад Лимонні дольки
Артикул: 67909
Stokes, Мармелад з червоної цибулі, 265 г

на завтра
Артикул: 35535

Мармелад у Нова пошта


Мармелад - одна з найбільш популярних солодощів, яка відома не тільки завдяки приємному смаку, але і натуральному складу. Виробляють продукт з фруктово-ягідного пюре, перебиваючи плоди до однорідної консистенції. Для загущення використовуються спеціальні желюючі компоненти, які надають продукту пружну консистенцію. У мармеладу східне походження. Саме в країнах Близького Сходу вперше стали робити незвичайну ласощ, подаючи її до чаю або кави. Сьогодні купити мармелад можна всюди, так як цей кондитерський виріб популярний в будь-якому куточку світу.

Склад мармеладу

Якщо готувати солодощі чітко за рецептом, то до складу не потрібно додавати штучні добавки або барвники. Ягоди, фрукти, плоди мають гарний відтінок. Пектин, агар-агар або желатин виконують одночасно кілька функцій: загущення, освітлення, стабілізація. Отже, для виробництва мармеладу потрібен тільки цукор, фрукти і загущувач. У деяких випадках виробники взагалі не використовують цукор, а смак ласощі регулюють за допомогою солодких сортів яблук, апельсинів. Такі солодощі мають низьку калорійність і зберігають повний перелік вітамінів, що входять до складу сировини. Основні види мармеладу в залежності від складу і способу приготування:

  • Фруктово-ягідний, виготовлений на основі пектину.
  • Желейно-фруктовий, загущений агар-агаром.
  • Желейний, який загущують желатином або каррагінаном.
  • Жувальний мармелад, приготований на основі бджолиного воску.

Кожний різновид має свої особливості смаку і органолептичні властивості. Натуральний мармелад випускають у всіляких формах: рулети, пласти, часточки, кульки, чоловічки, черв'ячки і т.д. Вироби посипають цукром, пудрою, кокосовою стружкою, покривають білим або чорним шоколадом. Серед різноманітних форм найпопулярніший вид - жувальні ведмедики Харібо. В Україні великою популярністю користується натуральний мармелад Боб Снейл, вироблений виключно з природної сировини без консервантів і барвників. Яблучний мармелад Боб Снейл абсолютно безпечний, тому його часто купують для дітей. А для дорослих подібна солодкість виступить в якості корисного перекусу, який не позначиться на фігурі.

Користь мармеладу

Серед всіх різновидів солодощів найбільш корисним вважається жувальний мармелад фруктово-ягідний. Він багатий на харчові волокна і вітаміни, тому благотворно діє на перистальтику кишечника. Крім того, продукт покращує стан шкіри, нігтів і волосся, стимулює обмінні процеси в організмі і зміцнює імунітет. Відрізнити фруктово-ягідний варіант легко, оскільки він володіє стриманим забарвленням, невеликим терміном зберігання і коштує трохи дорожче інших видів.

Не варто забувати, що мармелад це низькокалорійна солодкість. Енергетична цінність продукту залежить від вихідної сировини і в середньому варіюється в межах 321 ккал. Продукт повністю знежирений, має дієтичні властивості. Тому їсти натуральний яблучний, апельсиновий мармелад в помірних кількостях можна навіть тим, хто дотримується суворої дієти.

Оскільки рецепт мармеладу відрізняється не тільки за використаною сировиною, але і желюючим єлементом, користь продукту безпосередньо визначається складом. Якщо говорити конкретно про корисні властивості, то:

  • Мармелад з желатину робить суглоби і сухожилля більш еластичними, а також піклується про волосся і нігті. Желатин - це суміш білкових речовин тваринного походження, які легко засвоюються організмом і не викликають підвищеної секреції травних залоз.
  • Мармелад на агарі покращує роботу печінки, очищає організм від шлаків і токсинів, діючи як антиоксидант. Оскільки агар-агар отримують з червоних і бурих морських водоростей, ласувати таким мармеладом можуть вегани, вегетаріанці і люди, які дотримуються посту.
  • Мармелад на пектині вважається натуральним очищувачем організму від шлаків, токсинів і радіонуклідів. Регулярне вживання пектиновмісних продуктів сприяє зниженню рівня холестерину в крові, нормалізує роботу травної системи.

Магазин АкваМаркет пропонує до замовлення тільки натуральний і якісний мармелад від провідних виробників. Заглянувши в каталог, Ви можете купити з доставкою свій улюблений мармелад за найбільш вигідною ціною. Зверніть увагу, що при замовленні оптом діють знижки. Це дозволяє економити ще більше при покупці корисних солодощів. В наявності продукція Bob Snail, Alain Milliat, Солодкий світ, Chupa Chups та інших торгових марок. Фігурні солодощі різного кольору і складу, натуральний жувальний мармелад для дітей і дорослих. Доставка продукції по Києву та Україні здійснюється в найкоротші терміни. Ми цілодобово на зв'язку, щоб відповісти на будь-які питання.